McLeod Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 S tim sto se kad krene u tranziciju trrba paziti nesportskih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 ali navijaci djane na topiku 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 U svakom slučaju biće tvrda tekma,prava prvenstvena jer Grci nemaju dobre trojkase i sve zavisi od Dorsija da li ce se zapaliti ili neće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 17 minutes ago, NikadProtivKaline said: ali navijaci djane na topiku 😄 Najjaci su ovi postovi na nivou klinca iz 2 osnovne. Evo lajk za tvoj post👍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Ja kupila kartu samo da gledam Janisa uživo. Jbg, svi imamo svoje motive. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 pa ono, apsolutno nicim izazvani ste krenuli sa tim kako ce djana da tovari jokica ili koga vec, sa sve prizivanjem ekstaze na topiku reprezentacije srbije ako to nije deciji fanbojizam ne znam sta je Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Što se mene tiče ne mogu njih dvojica da natovare jedan drugog jer niti će samo Janis čuvati Jokića niti će biti obrnuto. Nisam ni prizivala ekstazu na topiku, već sam rekla da je vrlo realno da ovde dođe do ekstaze kad bi Jokić nadigrao Janisa u odbrani, s obzirom na animozitet koji vlada prema njemu na ovom forumu. Ali dobro, nisi pažljivo čitao tako da ti je oprošteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 6 minutes ago, NikadProtivKaline said: pa ono, apsolutno nicim izazvani ste krenuli sa tim kako ce djana da tovari jokica ili koga vec, sa sve prizivanjem ekstaze na topiku reprezentacije srbije ako to nije deciji fanbojizam ne znam sta je Onda udjes u pristojnu i civilizovanu diskusiju za sta forum i postoji a ne post ko klinja sa one-linerom u fazonu "drugari,vidite me kakva sam faca". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Više se bojim Slukasa nego Janisa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Sad je dobro što nema Skole, ali sad nemamo Bogdana. Mislim da nam je krajnji domet neko lepo četvrtfinale. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Neka on nakupi 40 poena i 10 skokova, samo da Srbija pobedi. 1 minute ago, Dracarys said: ali sad nemamo Bogdana. I ja se bojim da će ovo doći na naplatu u eliminacionim utakmicama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 10 minutes ago, DameTime said: I ja se bojim da će ovo doći na naplatu u eliminacionim utakmicama. Cek samo da Vanja namjesti ruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Bas lepa tekmica juce. Generalno nisam zadovoljan Teo situacijom, ali ono, ko god da upadne u 12 uopste se ne opterecujem, makar to bili i Vanja i Stroberi, sta je tu je. Lozenje na max. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Nego ima li šta novo za Bjelicu? Je li ono za danas Pešić bio najavio update ili me neko ovdje slagao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 5 minutes ago, Miki28 said: Cek samo da Vanja namjesti ruku Deluje mi da nemaš poverenja u ovu našu bekovsku liniju? Nemam ni ja baš, iako cenim Vanjin effort, kao i Jaramaza, Avramovića... Ali Jokić je cheat code a zamisli kakav bi cheat code bio da je tandem sa Bogdanom i da su obojica u top formi. Kari će sigurno napraviti nešto od ove ekipe no kad se dođe do četvrtfinala i ostalih utakmica sa velikim ulogom, velika je prednost kad na terenu imaš kvalitetnog beka sa iskustvom igranja takvih utakmica, kao što je veliki hendikep kad ga nemaš. No videćemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 35 minutes ago, DameTime said: I ja se bojim da će ovo doći na naplatu u eliminacionim utakmicama. Šala mode on: imamo Nedovića da šuta ~3-12 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 ja imam neki pozitiva vajb u vezi nastupa nedovica, ne umem da objasnim zasto :i 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 2 minutes ago, uini said: ja imam neki pozitiva vajb u vezi nastupa nedovica, ne umem da objasnim zasto :i Nekad volim kod tebe sto si kontras 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Nekad volim kod tebe sto si kontras 😄 a nisam kontras per se, vec pokusavam da sagledam sve aspekte nekog desavanja. eto ispade da pisem paralelno o nedovicu na dve teme ali ako nema nadrealnih ocekivanja u vezi nemanje (a mislim da kari nema), moze on da istovari potrebno u teoriji a praksa pocinje uskoro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 😄 28 minutes ago, Beonegro said: Nego ima li šta novo za Bjelicu? Je li ono za danas Pešić bio najavio update ili me neko ovdje slagao? Kari je to rekao na kzs kao znace se za vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 9 minutes ago, uini said: ja imam neki pozitiva vajb u vezi nastupa nedovica, ne umem da objasnim zasto :i Neku Čehinju će sobaliti sigurno, možda zbog toga 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 14 minutes ago, Pero_Cameron said: Šala mode on: imamo Nedovića da šuta ~3-12 😀 Može i 1/11 ako pobedimo. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Protiv Grka treba povećati usage Jokiću. Valjda nema potrebe da se priča koliko je to bitna utakmica i da nema razloga da bilo šta skrivamo. Znači više akcija iz short rolla, više protrčavanja bekova bez lopte (ovde se uzdam u Jaramaza i Nedovića), možda i neki posedi gde će igrati face-up ako ostvarimo dobar spacing. Ja sam odgledao neke utakmice Grka i nisu spuštali Janisa na 5 iako im je bio povređen Papajanis u njima (ne znam da li je sada zdrav?). Kostas Antetokumbo je uzimao masu minuta na petici i to moramo da koristimo maksimalno, back-up minute je pokrivao Agravanis što može da napravi određene probleme u napadu ako mu krene šut. Janisu ne treba dopuštati da se namesti za šut, ako spusti dribling u mestu i ima prostora on to pogađa u solidnom procentu. Napadati mu dribling, pokušati sa udvajanjima van trojke u postavljenom napadu, pametno se postavljati za faulove u napadu i stvarno mislim da ne bi trebao da nam stvara probleme. Zaista više problema očekujem od ostatka ovih iskusnih EL igrača, dobra je to ekipa i van Janisa. Dobro je da Papapetru ne igra. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 (edited) @Manu, nema nista od faulova u napadu protiv giannisa. poboljsao je on sut ali ja bih se kockao tu, jer, mnogo je to bolje nego se kockati sa njegovim ulazom, jos ce nekog da polomi iz nehata. ako treba sutem da nas dobije ( ili time sto nemamo dobar recovery sa njega na spotup trojkase), onda neka bude tako. ja bih to birao kao opciju bilo kog dana u godini. edit typo Edited August 21, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Ako Belica ne može da igra u ovim kvalifikacijama, sumnjam da će biti spreman za EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts