Kenozoik Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Možda je jeo bananu? 😕 Ne želim da verujem da je ovo istina. Uzdam se u neprofesionalno, jajarsko srpsko klik-bejt novinarstvo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Bilo bi stvarno lepo da se saceka zvanicno saopstenje pa komentarise. Sta mi ovde komentarisemo uopste, povredu, sukob, Pesicev hir, Pesicevu hrabru viziju, Teodosicevo neprofesionalno ponasanje, sta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Bas me zanima objašnjenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Puna podrska selektoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Just now, Sreten Žujkić, penzioner said: Puna podrska selektoru. Ko je selektor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 5 minutes ago, Kenozoik said: Možda je jeo bananu? 😕 Ne želim da verujem da je ovo istina. Uzdam se u neprofesionalno, jajarsko srpsko klik-bejt novinarstvo. Matic potpisao tekst,on je pouzdan,bukvalno jedini sportski novinar insajder u srbiji...Ne znam, nadajmo se nekom preokretu,nekoj sali Pesica,necemu ali burek novinarstvo nazalost nije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Ko je selektor? Piksi. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Ne postoji nijedno opravdanje a da nije SRAMOTA izuzev Teove povrede, druge nemogućnosti ili neželje da igra (ovo sumnjam da je slučaj). Ako je lična Karijeva odluka, u trenutku kad nemamo lidera ekipe, SRAMOTNO. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Fućka mi se za saopštenja i objašnjenja. Kari je potpuno poludeo. To se jednostavno ne radi jednom Teu. Ako je ovo istina, Kari je ovim potezom ruinirao kult reprezentacije za dugi period i popišao se na sve što su Duda i Sale izgradili. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 14 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said: Matic potpisao tekst,on je pouzdan,bukvalno jedini sportski novinar insajder u srbiji...Ne znam, nadajmo se nekom preokretu,nekoj sali Pesica,necemu ali burek novinarstvo nazalost nije. A i Jelisaveta nesto kmeci, no ne znam da koristim Instagram 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 (edited) Ovo je uzasna vest. Ja ne vidim na kakav nacin neki, recimo, Jaramaz (uz duzno postovanje tog igraca) cak i u teoriji moze da bude igrac koji je na toj poziciji potrebniji timu nego Teodosic. Teodosic je jedini igrac medju pozvanima koji ima kapric i muda da okrene i kad stvari ne idu. Ostali, da, ukljucujuci tu i Jokica - mlaki su i ne verujem da mogu da "okrenu" utakmicu koja krece nizbrdo. Bez Teodosica i Bogdanovica, tim koji odlazi tamo, u kojem god sastavu da ode je tim mlakonja. Ovo je ruzan gest, ruzan potez kojim je ovo prvenstvo ostalo bez najveceg umetnika i postalo, za mene, duplo manje zanimljivo. Kakav god da je razlog - Pesicu, sram te bilo. Edited August 8, 2022 by Casaubon 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 (edited) "Moraju svi da shvate da reprezentacija nije skup najkvalitetnijih igrača već onih koji najbolje zajedno funkcionišu kao tim" Svetislav Kari Pešić. Nebrojeno puta je ovo ponovio,tako da sad kad o tome razmislim,shvatam da od Karija ovo i nije neko iznenadjenje. Uglavnom(ako nije povreda ili Teova odluka),preuzeo je odgovornost na sebe i stavio sebi omču iznad vrata i treba mu čestitati na hrabrosti. Ostaviću ovo ovde pa ajde da sudimo na kraju ciklusa. Napred Srbija!!! Edited August 8, 2022 by Decembarski 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 4 minutes ago, DameTime said: Ne postoji nijedno opravdanje a da nije SRAMOTA izuzev Teove povrede, druge nemogućnosti ili neželje da igra (ovo sumnjam da je slučaj). Ako je lična Karijeva odluka, u trenutku kad nemamo lidera ekipe, SRAMOTNO. Pa kakva povreda treba da bude da ne možeš da ga držiš uz tim makar do final cut-a, i zbog njega i zbog ostalih? Šta će Jokić misliti? Šutnuće me k'o krpu čim mi ne bude dan? A šta da misle tek ostali? Užasno. Nek mu je Bog u pomoći a i svima nama sa njegovim odlukama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 15 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Piksi. Eto objasnjenja. Moze selektor i sam sebe da precrta momentalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Gde je moderacija da briše sve ove neukusne komentare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Sve kljuceve ige ocigledno bice u Jokicevim rukama. Bilo kakva bocna smetnja je ovim eliminisana. Naravno da Teo zasluzuje dres. Pesic je recit na preskama, bice zanimljivo cuti od njega obrazlozenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 7 minutes ago, Snjofko said: A i Jelisaveta nesto kmeci, no ne znam da koristim Instagram 🤣 Postavila je ovo na storiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Ne znam šta mi je lošija vest, to što Teo nije u 12, ili ta što je info puštena sa jedne strane, dosta pre zvanične kzš... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Just now, suptil said: Sve kljuceve ige ocigledno bice u Jokicevim rukama. Bilo kakva bocna smetnja je ovim eliminisana. Naravno da Teo zasluzuje dres. Pesic je recit na preskama, bice zanimljivo cuti od njega obrazlozenje. Teodosic ne bi ni imao kljuceve igre vec Jokic. Teo je lider, imao bi ulogu da udje sa klupe i promijeni ritam meca, da stabilizuje ekipu. Ovim potezom je sve palo na Micica a vidjecemo kako ce to Vasa vratiti, do sada je tesko razocarenje bio u reprezentaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 6 minutes ago, Casaubon said: Ovo je uzasna vest. Ja ne vidim na kakav nacin neki, recimo, Jaramaz (uz duzno postovanje tog igraca) cak i u teoriji moze da bude igrac koji je na toj poziciji potrebniji timu nego Teodosic. Teodosic je jedini igrac medju pozvanima koji ima kapric i muda da okrene i kad stvari ne idu. Ostali, da, ukljucujuci tu i Jokica - mlaki su i ne verujem da mogu da "okrenu" utakmicu koja krece nizbrdo. Bez Teodosica i Bogdanovica, tim koji odlazi tamo, u kojem god sastavu da ode je tim mlakonja. Ovo je ruzan gest, ruzan potez kojim je ovo prvenstvo ostalo bez najveceg umetnika i postalo, za mene, duplo manje zanimljivo. Kakav god da je razlog - Pesicu, sram te bilo. Netacno je da je Jokic mlak na terenu, mozda izvan da. Svakako nije ok AKO nije povreda/dogovor, mogao je unapred da razgovara sa njim i objasni mu da ima drugaciju viziju tima i da je Teo dobrodosao da poseti kamp i prica sa igracima bilo kad itd itd. Takodje je mogao da ga povede kao 12. igraca i da proba da uzme to zlato u trenutku kada nema izrazitog favorita na prvenstvu. Neugodna situacija i slazem se da je Kari ovim sebe stavio u prvi plan i da ce biti na meti u slucaju neuspeha, ali sta ga briga, nije kao da ce da radi negde posle ovoga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 hevi shit. da je povreda, matic bi to znao i bez zvanicnog infoa 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Ne ulazeci sta je razlog, ovim ocigledno postajemo Denver gde ce svi da zuje oko Jokica 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Posle Jelisavetine objave na instagramu jasno je da nije u pitanju povreda niti ista slicno vec licno Pesiceva odluka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Ionako od nas nema nista, sa Teom ili bez njega. Ne menja nista. A da je trulex prema njemu, sigurno da jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Odlicna vest. Trebaju nam krvava kolena, a ne lelemudi (valjevske prevare). Vise stete, nego koristi od njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts