Grunf Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Quote На списку се налазe 22 играча: Алекса Аврамовић, Немања Бјелица, Дејан Давидовац, Огњен Добрић, Марко Гудурић, Марко Јагодић-Куриџа, Огњен Јарамаз, Никола Јокић, Никола Јовић, Никола Калинић, Балша Копривица, Владимир Лучић, Вања Маринковић, Василије Мицић, Никола Милутинов, Немања Недовић, Алексеј Покушевски, Филип Петрушев, Душан Ристић, Бориша Симанић, Ален Смаилагић и Милош Теодосић. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 To su: Aleksa Avramović, Nemanja Bjelica, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Marko Jagodić-Kuridža, Ognjen Jaramaz, Nikola Jokić, Nikola Jović, Nikola Kalinić, Balša Koprivica, Vladimir Lučić, Vanja Marinković, Vasilije Micić, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Aleksej Pokuševski, Filip Petrušev, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Alen Smailagić i Miloš Teodosić. nadam se da je sa svima igracima i razgovarano i da su spremni za EP a ne kao prethodnih godina da za poziv/nepoziv saznaju iz medija, pa onda krenu povredjeni/uvredjeni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Cenim da Bobi moze vise da isporuci od Ristica ali ok svakako ni jedan ne bi isao na EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) 1. Micic, Teodosic, Jaramaz 2. Guduric, Nedovic, Avramovic, Vanja 3. Kalinic, Lucic, Dobric 4. Bjelica, Davidovac, Pokusevski, Jovic, Borisa, Kuridza 5. Jokic, Milutinov, Petrusev, Koprivica, Ristic, Smajlagic To je otprilike to. Neki igraci su mozda na pogresnoj poziciji. Vanjina igra je vise za 3, Smajli mislim da smo videli u Partizanu da ne moze na 4. Za Bjelicu sam rekao da mi je maltene cista petica postao, ali ovde nema mesta i igrace nam na 4. edit - lagano sam zaboravio na Bobija. Dobro je sto smo izbegli taj metak, mada su svakako svi centri nebitni kad je tu Jokic + Milutinov. Edited July 12, 2022 by Del Piero 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) edit: kolega iznad brzi Da probam samo da to sortiram po nekim okvirnim pozicijama, zaboli me glava kao vidim onako zbrdazdola 1: Miloš Teodosić, Vasilije Micić 1/2: Nemanja Nedović, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz 2/3: Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić 3: Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Nikola Jović 3/4: Dejan Davidovac, Aleksej Pokuševski 4: Boriša Simanić 4/5: Nemanja Bjelica, Marko Jagodić-Kuridža, Filip Petrušev, Alen Smailagić 5: Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Balša Koprivica sve u svemu korektan spisak boze zdravlja Edited July 12, 2022 by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Realno, to je to. Ipak, ne mogu da ne primetim da nam je najmladji niski star 25 godina (i nije ball handler), a sledeci 27 godina. Takodje, postoji jasan disbalans u broju visokih i niskih, pre sveg jer su niski van ove 8orke (+Bogi) tragicni/nepostojeci (koji su najbolji sledeci? Andjusic i Reba?). Ne gine nam naturalizacija beka za par godina ako hocemo da ostanemo relevantni... Da sitnicarim malo, mozda je trebalo zvati i Djurisica, cisto da se uspostave neke dobre navike. Malo mi nedostaje i Jovke, mada je sigurno njegov zdravstveni karton razlog sto ga nema. Dalje, fer je sto na spisku nema Andjusica, jer mu nije mesto u 12, a u 30+ nema potrebe da se lomata. Iz sveg srca se nadam da je Kari sa svima dogovorio pojavljivanje, neka "iznenadjenja" mi bas ne bi prijala... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Vasa, Teo Gudura, Nedovic, Avram/Jare/Ogi Kalinic, Poku/Jovic Lucic, Davidovac Jokic, Milutinov, Bjelica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Čudi me da nema Andjušića na širem spisku, kad je tu već npr Vanja Marinković. Povredjen? Takodje, Dalibor Ilić.. Čini mi se da se pojavio na spisku za prvi prozor, nije igrao, a potom više nije ni zvan. Ni sada ga nema. Ima li neko info o čemu se tu radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Jbt koji bias vlada i na ovoj temi, nema Jovica koji je poslednje dve sezone prelezao u medicinskim ustanovama, smrc, dok sasvim zasluzeno nema Andjusica koji je verovatno odigrao svoje dve najbolje kosarkaske godine Pa onda ovaj sastav sa Nedovicem i Dobricem 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 6 minutes ago, Nelson Bighetti said: Jbt koji bias vlada i na ovoj temi, nema Jovica koji je poslednje dve sezone prelezao u medicinskim ustanovama, smrc, dok sasvim zasluzeno nema Andjusica koji je verovatno odigrao svoje dve najbolje kosarkaske godine Pa onda ovaj sastav sa Nedovicem i Dobricem 😄 Ovo se odnosi na moj post, pretpostavljam. I jeste biased za Jovica - momak se povredio igrajuci za reprezentaciju proslog leta, igra za reprezentaciju u nizu jedno 6-7 leta = krivo mi je sto ga nema, ne kazem da je trebalo da bude na spisku, vec da "mi (od mene) nedostaje". Za Andjusica je totalno realno - ima 31 godinu, na prvenstvu nema mesta za njega, pa i nema potrebe da se lomata po pripremama. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Ne može bez Kuridže. 🙂 Šalim se, realan sastav, neki su nagrađeni jer su bili tu u ovim mučnim kvalifikacijama. Dobro je što nema Bobana, ionako smo tu beton sa Jokarom i Milutinovim. I meni čudno što nema Anđušića, čovek je ubedljivo najbolji šuter u ovoj reprezentaciji iako je tanak u ostalim elementima igre. Ako sve bude kako treba, ja bih ovako birao 12: Micić / Teodosić Nedović / Avramović / Jaramaz Kalinić / Gudurić Lučić / Pokuševski Jokić / Milutinov / Bjelica 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Rispek za spisak bez Bobana. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Ja sve čeprkam po ovom spisku ne bi li naletio na Bogdana kad kurac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 jebiga, eto prilike nedoviću da se pokaže u napadu. valjda je nešto posložio u glavi u 30oj+ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 meni je veca strepnja ima li curry i dalje dovoljno kosarke u sebi i koliko je zapravo to moguce primeniti u ovoj situaciji ukoliko ne bude nekih znacajnih otkaza, ovaj roster je i bez bogdana, po imenima, dovoljno dobar za finale na sta ce nam zapravo liciti igra - nemam pojma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 2 minutes ago, uini said: jebiga, eto prilike nedoviću da se pokaže u napadu. valjda je nešto posložio u glavi u 30oj+ neće da bude intelektualac, ne želi oko ***** lanac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, Beonegro said: neće da bude intelektualac, ne želi oko ***** lanac ja se više nadam sastanku u buregžinici lajbah ali da, tvoje je verovatnije 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: meni je veca strepnja ima li curry i dalje dovoljno kosarke u sebi i koliko je zapravo to moguce primeniti u ovoj situaciji ukoliko ne bude nekih znacajnih otkaza, ovaj roster je i bez bogdana, po imenima, dovoljno dobar za finale na sta ce nam zapravo liciti igra - nemam pojma kari je idealan za turnire, nemam ja tu brige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Na jednoj strani bez Bogdana delujemo nekako za klasu slabiji a na drugoj strani je ovo zaista najbolje sto imamo bez Bogdanovica. Micic / Teodosic / Avramovic Nedovic / Guduric / Jaramaz Lucic / Pokusevski Kalinic / Bjelica Jokic / Milutinov Isao bih sa 8+4 pa neka nas pobede na 120 poena ako se ne srame 🙂 Zanimljiva ekipa, steta za Bogdana zaista. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Kao navijac Zvezde, najezim se kad vidim Borisu i Rileta na spisku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 4 minutes ago, Casaubon said: Kao navijac Zvezde, najezim se kad vidim Borisu i Rileta na spisku. jebiga, nemamo boljih 20ak igrača od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 2 minutes ago, uini said: jebiga, nemamo boljih 20ak igrača od njih. To je tek mracna pomisao, ali istinita. I to na visokim pozicijama, gde i dalje delujemo "jaki". Iskreno, sve mi se cesce cini da nas samo par godina deli od naturalizacije EL bekova i plejeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) Sto je najgore, Borisa bi maltene bio zakucan u 12 da je malo bolji igrac. Najgora pozicija nam je cetvorka. I ja sam stavio Pokua na 4, ali pitanje je sta on igra zapravo. Luka Mitrovic iz 2015. bi ovde upao u 12 bez problema. Edited July 12, 2022 by Del Piero 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, Del Piero said: I ja sam stavio Pokua na 4, ali pitanje je sta on igra zapravo. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Sve i nista. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 17 minutes ago, Del Piero said: Sto je najgore, Borisa bi maltene bio zakucan u 12 da je malo bolji igrac. Najgora pozicija nam je cetvorka. I ja sam stavio Pokua na 4, ali pitanje je sta on igra zapravo. Luka Mitrovic iz 2015. bi ovde upao u 12 bez problema. sta znam, zavisi gde vidis kalinu i lucica obojica mogu kvalitetno da pokriju 4 ne bih se iznenadio da jedan od njih dvojice bude startna 4, a poku igra ono gde najvise moze da doprinese...ili manje stete da napravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts