pantelia Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Otpali Topic i Beslac, tj. idu jedino ako se neko povredi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 1 minute ago, Indig0 said: Ostaju Topić i Beslać, vodi Borišu i Radanova. Just now, pantelia said: Otpali Topic i Beslac, tj. idu jedino ako se neko povredi Sad sam zbunjen. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Sad sam zbunjen. 😄 Ostaju u Srbiji Topić i Beslać, vodi Borišu i Radanova u Kinu. Tamo će odlučiti ko je dvanaesti igrač. Edited August 16, 2023 by Indig0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 10 hours ago, Milos 3.14 said: P.S. Novica nikad ne bi odbio repku i to mu je plus in my book https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/sport/1139470-sok-velickovic-ne-zeli-da-igra-za-reprezentaciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 10 minutes ago, Kosjan Willavić said: https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/sport/1139470-sok-velickovic-ne-zeli-da-igra-za-reprezentaciju Repku mozda i ne bi, jer je to Hrvatski naziv, ali reprezentaciju da... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Ja često pišem repka jer je kratko,a svi me razumeju..sad ću još više da ga koristim..čisto da nerviram ljude kojima smeta.. + "Hrvatski" se piše malim početnim slovom 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Cuj repka hrvatski naziv hahahahaha 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Lepse zvuci repstacija. 2 4 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) repstacija isto kratko a zvuči ultrasrpski @Duh koji lebdi uleteo brže Edited August 16, 2023 by Čvarkov 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 sale kad je dao 9x trica litvaniji, to se sve pripisuje hrvatima, ako kazes trica. 2 2 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 2 minutes ago, Duh koji lebdi said: Lepse zvuci repstacija. 🫠 2 minutes ago, Čvarkov said: repstacija isto kratko a zvuči ultrasrpski @Duh koji lebdi uleteo brže 🫠🫠 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Meni je Topic smisleniji putnik i od Radanova i od Borise. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Ionako je hrvatski lazan jezik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Nije hrvatski, i ne može repka. Zna se ko je i šta je Repka. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 1 minute ago, Markoss said: Meni je Topic smisleniji putnik i od Radanova i od Borise. Ja sam putnik zalutali Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Just now, Markoss said: Meni je Topic smisleniji putnik i od Radanova i od Borise. od radanova nije, posto nam ne treba cetvrti organizator a garantovano ce nam trebati defanzivac za neki stint oc par puta po par minuta. treba nam 12 upotrebljivih igraca. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Radanov barem moze da odigra sasvim solidnu odbranu, Boki ne moze nista produktivno doprineti i ko god da je u pitanju svakako mora ici ispred Borise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 2 minutes ago, DameTime said: 🫠 🫠🫠 Jbt kolko sam ćorav, nabio sam se u telefon i ne kontam smajli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 6 minutes ago, DameTime said: 🫠 🫠🫠 Hteo sam da te mensnujem al znao sam da ces svakako videti 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Раданов јесте смисленији у теорији због те одбране. Међутим он је исто као и Топић на припремама добио само ових вечерашњих нешто више од 6 минута,не знам да ли је улазио у игру у оним затвореним мечевима. Тако да и та теорија пада у воду јер не знам против кога ће играти одбрану на клупи. Боље ми је да против Кине и Судана уђе Топић по 10ак минута него Раданов, после тога свакако не би играли ни један ни други. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 3 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Раданов јесте смисленији у теорији због те одбране. Међутим он је исто као и Топић на припремама добио само ових вечерашњих нешто више од 6 минута,не знам да ли је улазио у игру у оним затвореним мечевима. Тако да и та теорија пада у воду јер не знам против кога ће играти одбрану на клупи. Боље ми је да против Кине и Судана уђе Топић по 10ак минута него Раданов, после тога свакако не би играли ни један ни други. U teoriji i u praksi brate nismo imali probleme sa faulovima jer su to ipak pripreme a toga ce na prvenstvu biti, veruj. Pa i iz te perspektive ne bi valjalo da vodimo nekoga reda radi. Nismo ni ovako u toj poziciji a kamoli sada. Svako ko moze da odigra agresivnu odbranu barem moze pomoci a Radanov je to pokazao protiv Turske i Velike Britanije. Borisa ne. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 13 minutes ago, uini said: od radanova nije, posto nam ne treba cetvrti organizator a garantovano ce nam trebati defanzivac za neki stint oc par puta po par minuta. treba nam 12 upotrebljivih igraca. Radanov ima size, ali nema IQ na toj strani terena i cesce je zujalica ala Dobric nego sto je zaista closer, i nisam siguran da je on toliko dobar overall defanzivac koliko se to percipira. Vanja je bolji, a Avram dosadniji defanzivac od njega, ali okej, kapiram vizuru, videcemo. Sto se organizacije tice, Jovic je vcrs bio vrh, videcemo koliko on to moze da gura u kontinuitetu, ali Avram cesto udje ladan u mec, a kad je to slucaj, onda je cesto najgori na terenu. Gudura danas ni sekund na PG nije odigrao, a nije mi on savrseno resenje za to. Jebem li ga, ne znam, nisam neki fan Radanova, pa moguce otud stav. Svakako treba pre Borise da ide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Srce mi zaigra zbog pozitivnog stava prema timu od strane ovih klinaca koji su se okupili na izlazu. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 35 minutes ago, Nele said: Cuj repka hrvatski naziv hahahahaha Repka je Čeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 U pravu je Markoss za precenjivanje Aleksine solidne odbrane, ne verujem da ce ona biti ikakav faktor u nekim bitnim mecevima. Otuda mi je svejedno on ili Borisa, mada bih Aleksu barem zbog stava pre vodio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts