Jump to content

Duh koji lebdi

Član foruma
 • Posts

  8,113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Duh koji lebdi last won the day on August 27 2021

Duh koji lebdi had the most liked content!

Recent Profile Visitors

49,004 profile views

Duh koji lebdi's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Dedicated
 • Very Popular
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine

Recent Badges

11.8k

Reputation

 1. Naravno da je bolje, iz puno razloga je ovo pametniji potez, i generalno pokazuje kakav stav ima za razliku od Ronalda. Uzece on i u Americi pare, ali porediti MLS i ligu Saudijske Arabije bilo bi neumesno po vise aspekata.
 2. Ja koristim 1337x. Bas sam se iznenadio kad sam video da je Rarbg otisao, kao onomad kad ode Extratorrents... Nestaju ikone naseg detinjstva...
 3. Meni po kamerama ne deluje da je manje ljudi.
 4. Bukari, Erakovic, Dragovic, Ivanic. To je to za prvi tim. Spajic,Kang(v)a moze, al za klupu. Ostace verovatno i Mitrovic. Pretpostavljam da ce ostati i Azarov i Rodic ali da ce se traziti prvi levi bek (Ristic?) a da ce Rodica tek ponekad koristiti, i to mozda kao levog stopera u formaciji sa tri. Micko je imao solidan mandat kod nas ali nije kvalitet za 18. Vigo je orocen do zime, jos mi je enigma sta ce biti s njim i tom pozicijom. Pesicu - da se ne ljubimo. Nikolicu - rehabilituj sebe i karijeru. Srnicu, Gobeljicu - fudbal moze da se igra i u balonu. Milunovic mozda kao mentor Lekovicu, covek je sad olupina ali imao je 5 finih sezona u karijeri, moze onaj mali smotani ponesto da nauci. Klincadija ce sigurno dobiti minute.
 5. Ma nema sanse, ovi jesu ludaci al nisu toliki da ne stanu iza coveka u kog su ulozili milione. Ocekujem da ima maksimalnu podrsku, a vrv je upravi ovo i nagovestio pre potpisa. Borjanu sat i pohvalnica, da se izljubimo i svako svojim putem.
 6. Nisam hteo da pisem ali sad moram. Ne znam nijednog kolegu iz moje skole a da je otisao na miting. A znam ko ide danas. O dnenicama pa i duplim da ne govorim. Tek o radnim subotama i slobodnim danima. Ima skola ciji direktori su pozivani na razgovore, to takodje znam, ali odziv im je bio mrsav i daleko od onoga sto su ocekivali. Govorim o BG, kakva je situacija u unutrasnjosti ne znam. Ta skola u kojoj se daju duple dnevnice (sta je to) pa jos i slobodni dani, to treba da se zakljuca sa sve takvim direktorom unutra i baci kljuc. Ali za 10 godina koliko radim nigde nisam cuo da se tako nesto desavalo.
 7. Posebno bezobrazan gest ovo dodirivanje brade posle gola.
 8. Sramotna reakcija Pesica posle gola, gura od sebe Dragovica. Tezak seljak.
 9. Slazem se, svima njima daleko lepa kuca, nista tu nije sporno. Ali treba reci da je to ekipa njegovog oca, ne Filipova.
 10. Jel ti ga ja nudim, druze Kronose? Ne kazem ja da mi se ta ideja svidja, ali se namece. Evo ga ovde, evo ga onde. I na pravoj je strani. A na pravoj je strani i sto se odnosa sa ocem tice. Ako neko treba da ujedini, treba da bude prihvatljiv vecini. Uostalom, da cujemo i neki drugi predlog, tema je otvorena.
 11. Jedan takav koji bi mogao da ujedini je bio sinoc na protestu. I pre nedelju dana. I kad se borilo protiv Rio Tinta.
 12. Duh koji lebdi

  InteR

  Nije u top 2 ali je fino poslozena ekipa, narocito za ovaj sistem koji Inzagi forsira. Bumo vidli.
 13. REalu jednostavno treba REbuild. Videcemo sta nas ceka na leto, sigurno ce biti uzbudljivo.
×
×
 • Create New...