Smrtokapa Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 1 minute ago, DameTime said: Ne znam kako ti je uopšte palo na pamet da bih ja primenjivala silu... Ovako miroljubivo stvorenje... Dobro ajde, veži ga prvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Jovic Avram Gudura Bogdan Vanja Dobric Jovic Petrusev Milutinov Rile + Smajli (Davidovac) + Radanov (Trifunović) Jel otpao još neko u međuvremenu ili je ovo najbolje čemu se nadamo. Kakav sam, čak i na ovaj sastav mogu da se primim, samo da ne otpadne još neko bitan. 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Ne znam kako ti je uopšte palo na pamet da bih ja primenjivala silu... Ovako miroljubivo stvorenje... Ma gde ti, tako mirna i dobrocudna..... Cini mi se da bi Bogdan pre bio ofarban u plavo, kao Uini posle gledanja Barbie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 7 minutes ago, Kronostime said: Ma gde ti, tako mirna i dobrocudna..... Cini mi se da bi Bogdan pre bio ofarban u plavo, kao Uini posle gledanja Barbie. Samo plava kosa, samo tetovaže Bold; Picture or it didn't happen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 19 hours ago, DrMV said: Ne mislim da je neka konkretna svađa/rasprava sa Karijem uticala. Jednostavno, čini mi se, Nemanja je sebe video ove godine u reprezentaciji kao jednu od prvih violina, pored Bogdana. Kad je shvatio da to neće biti, odustao je i sam rekao-dosta je. Po meni, možda je tako i bolje i za njega i naročito za reprezentaciju, a ponajviše za Zvezdu.Nemotivisan,nevoljan NN nije od koristi nikako, što se (možda) moglo videti i na Akropolis kupu kako to izgleda. Moja je želja da se okrene klupskim obavezama i punom parom krene u pripreme, znajući istoriju njegovog zdravstvenog kartona, sa ovakvim stavom je mogao da izgubi i na ličnom kao i na reprezentativnom/klupskom planu, tako da samo fokusiran i nabrijan Neda može značiti i našoj CZV, pa ovaj njegov potez može imati pozitivne efekte. Svakako nećemo saznati da li je bilo i ličnih rasprava i animoziteta,razmimoilaženja sa Karijem, ali ja gledam na ovaj potez kao troduplu dobit i što se tiče repke,kluba, kao i samog Nemanje. Ja mislim da bi u tom scenariju ipak pokazao neku inicijativu da se nametne kao sto je kod nas vukao ceo tim kad smo bili bez Vildoze i Facunda. Ja mislim da je i mogao jer se i ovako ne stidi da je pripali, a mi igramo sa dosta slobode u napadu sto njemu generalno odgovara. Neka situacija kao u Panati kad su on i Macon nogom mogli da pripale. Tada je i igrao najbolje u doziranoj minutazi. Imao je losu sekvencu protiv Grcke, nakon cega ga Kari nije ni vracao. Ocekivao sam iskreno reakciju protiv Italije, gde ce da povuce ali se videla letargija i nezaintresovanost. Sad se isto tako nadam da ce imati malo inata da se dobro spremi za sezonu, i ubedi da i dalje ima dosta da ponudi, makar u napadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 13 minutes ago, DameTime said: Samo plava kosa, samo tetovaže Bold; Picture or it didn't happen it didnt happen, jer nisam gledao barbi ali sam bio jednom plav-plav u prelivu od crne [ne blondie, nego plav, da se razumemo], sredinom 90ih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 1 minute ago, uini said: it didnt happen, jer nisam gledao barbi ali sam bio jednom plav-plav u prelivu od crne [ne blondie, nego plav, da se razumemo], sredinom 90ih. Da, na plavo-plavo i mislimo, extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Hipodrom u Somboru. 1 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 6 hours ago, DameTime said: 16.8. u Areni Ko nije kupio karte neka kupi, mojne da vas sanjam! Ocajno ide prodaja karata. Bojim se da cemo u nasem najboljem maniru bedno ispratiti reprezentaciju na SP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Ja sam kupio dve karte, ali nisam u Bg tada. Voljan sam da poklonim ako neko želi- samo da organizujem burazera za primopredaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 5 hours ago, Admiral said: Ja mislim da bi u tom scenariju ipak pokazao neku inicijativu da se nametne kao sto je kod nas vukao ceo tim kad smo bili bez Vildoze i Facunda. Ja mislim da je i mogao jer se i ovako ne stidi da je pripali, a mi igramo sa dosta slobode u napadu sto njemu generalno odgovara. Neka situacija kao u Panati kad su on i Macon nogom mogli da pripale. Tada je i igrao najbolje u doziranoj minutazi. Imao je losu sekvencu protiv Grcke, nakon cega ga Kari nije ni vracao. Ocekivao sam iskreno reakciju protiv Italije, gde ce da povuce ali se videla letargija i nezaintresovanost. Sad se isto tako nadam da ce imati malo inata da se dobro spremi za sezonu, i ubedi da i dalje ima dosta da ponudi, makar u napadu. Slažem se....Osim da je mogao da nametne svoju igru Kariju. U svakoj iole ozbilnjijoj organizaciji/timu coach je zakon, i to je ok. Neda tu nije sebe video kao jednog od lidera, karakter mu je takav da nije mogao da trpi sporednu ulogu(moje mišljenje), došlo je do nesuglasica/možda i teških reči sa Karijem i .... Rekao sam vec, slažem se sa tobom, ova situacija je poštenija i efektivnija za sve tri strane. Nedović će se na miru spremiti za svoju ulogu u CZV, provesti vreme sa porodicom,početi Duškov dril od početka zdrav-benefit za Zvezdu! Kari neće imati nezadovoljnog igrača u sastavu, onog koji hoće da bude lider a Kari smatra da ne može, moći će da autoritativno sprovede svoje zamisli u selekciji,idejama,načinu igre-benefit za reprezentaciju! Benefit za Nemanju i njegovu ulogu se, sam po sebi, nameće iz gore navedenog. Ovde samo postoji jedan ? za obe strane-i Nemanja i Kari Pešić snose svoj deo odgovornosti za ovaj postupak, Nemanja mora pokazati da je spreman za važnu ulogu u Zvezdi, a selektor da je znao šta radi "tihim odstranjivanjem" takvog kvaliteta nakon svih drugih otkaza. Nadam se da će, i jedan i drugi, snositi posledice eventualnog neuspeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 35 minutes ago, Del Piero said: Ocajno ide prodaja karata. Bojim se da cemo u nasem najboljem maniru bedno ispratiti reprezentaciju na SP. Ponovila se 2014, isto je bilo u Pioniru protiv N. Zelenda 😉 Ja idem sa sinom u sredu ali i tada je bila atmosfera kao na KKCZ - Igokea u ABA ligi 😄 Vratismo se sa medaljom. Bilo bi, kako je krenulo, slag na torti da Kari istera jos jednog igraca kao Sale Micova pa da odemo sa 10 ili 11 u zavisnosti koliko njih ce biti zdravo do srede 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Spaniji na kecu pocinje mali Diaz a kod nas se ljudi zale sto je Topic pozvan na pipreme, samo napredno u naprednoj Srbiji🙂 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 (edited) 1 hour ago, Del Piero said: Ocajno ide prodaja karata. Bojim se da cemo u nasem najboljem maniru bedno ispratiti reprezentaciju na SP. Videh... Kad se setim da prošle godine protiv Grčke nije imala gde igla da padne (ok, igrali su i Jokić i Janis). U tom maniru prepadoh se da će u petak možda biti već prodate karte koje sam želela, ali izbora je bilo, mašala. Edited August 13, 2023 by DameTime slovce Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 (edited) 1 hour ago, Del Piero said: Ocajno ide prodaja karata. Bojim se da cemo u nasem najboljem maniru bedno ispratiti reprezentaciju na SP. mogli su malo skromnije cene da stave... 14 minutes ago, Miki8 said: Spaniji na kecu pocinje mali Diaz a kod nas se ljudi zale sto je Topic pozvan na pipreme, samo napredno u naprednoj Srbiji🙂 Koji mali Diaz? Edited August 13, 2023 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 1 minute ago, realno *w said: mogli su malo skromnije cene da stave... Slazem se. Drugar i ja se dogovorili uzimamo nivo 200 sredina sigurno, kontam bice 1500 dinara maksimalno, kad ono 2500. Bas preteruju. Cene su manje vise iste kao sto su bile protiv Grka prosle godine, a interesovanje ne moze da se poredi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Ja i ćerka uzeli nivo 400 prvi red, ič mi ne smeta visina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 6 minutes ago, Del Piero said: Slazem se. Drugar i ja se dogovorili uzimamo nivo 200 sredina sigurno, kontam bice 1500 dinara maksimalno, kad ono 2500. Bas preteruju. Cene su manje vise iste kao sto su bile protiv Grka prosle godine, a interesovanje ne moze da se poredi. Da, ono je bilo Jokić protiv Janisa, rasprodali bi bilo koju halu u bilo kojoj zemlji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 53 minutes ago, Stiletto said: Ja i ćerka uzeli nivo 400 prvi red, ič mi ne smeta visina Mislim da u prvom redu smeta ograda, ali šta je tu je sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 (edited) Mislio sam na Nuneza, stalno ga mesam sa nekim Diazima🙂 Topic nije nista manji talenat od njega. Kada on dobija priliku u ovako jakoj konkurenciji a mi se pravimo kao da imao deset fantasticnih plejmejkera i bekova pa je veliki greh zato sto je Topic prikljucen pipremama reorezentacije , kao zauzima nekom mesto, komedija. Edited August 13, 2023 by Miki8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 26 minutes ago, Miki8 said: Mislio sam na Nuneza, stalno ga mesam sa nekim Diazima🙂 Topic nije nista manji talenat od njega. Kada on dobija priliku u ovako jakoj konkurenciji a mi se pravimo kao da imao deset fantasticnih plejmejkera i bekova pa je veliki greh zato sto je Topic prikljucen pipremama reorezentacije , kao zauzima nekom mesto, komedija. Ko mu je ta jaka konkurencija na pleju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 (edited) Nunez osvojio MVP te glorifikovane EL za juniore sa 16 godina, debitovao za Real, imao ulogu u izuzetno uspesnoj sezoni Ulma. Ne znam da li ce Topic biti bolji igrac, rano je reci, ali trenutno porediti njih dvojicu je otprilike kao porediti Bogdanovica i Marinkovica, Spanac je mnogo bolji i zreliji trenutno. I godinu dana stariji. Plus Spancima ima smisla da ga forsiraju, imajuci u vidu da im je LoZo igrao kao import na pleju i bas nemaju resenja tu. Edited August 13, 2023 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Нуњез је пре свега годину дана старији од Топића. Ни он прошло лето није ишао на Европско, а 21-22 сезону је улазио у garbage time-у по 5 минута за Реал. Ова прошла сезона на позајмици је оно што ће добити и Топић следеће сезоне, па да видимо где је следећег лета. Сада, стварно мислим да нема шта да тражи на СП и да је боље повести Раданова који физички може да прати тај ниво и одигра макар добру одбрану. Под условом наравно да Смаилагић не може, јер у супротном не видим места за било кога од њих. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Lebe mekani, kako smo dosli do toga da se oslanjamo na Radanova, Trifu i Borisu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 (edited) Nunez je bio loš na U20 ovo ljeto. Nije mogao dominirati koliko se god trudio. Nije on ni trenutno puno bolji od Topa, ima malo više iskustva i to mu je prednost. Edited August 13, 2023 by Bojdo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts