Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

Lik je vec zacrtao kako bi trebala da izgleda karijera klincu koji tek pocinje da igra ozbiljniju seniorsku kosarku. Tacno on zna koliko i kako ce da igra ove godine u Megi, sledece u Zvezdi a one tamo u NBA. To postoji samo kod nas a najzasluzniji za to je zalizani mag.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Beonegro said:

mislim da ne bi mogao da se kontroliše na klupi, lik je stvarno svim srcem za reprezentaciju, bez ikakve rezerve

 

što je okej za tim menadžera. ako recimo milutinov, u duhu krstića protiv grčke, poželi da baci stolicu na nekoga, ne mora; samo zavrljači štimeta u pravcu nepijatelja i on ga kao glomazna pirana pojede.

  • Ha-ha 10
Link to comment
Share on other sites

 Tek sad sam saznao za ovo:

 

Hajrudin iz Sjenice daje bubreg za Simanića

 

Quote

 

Dragi prijatelji

Imam 73 godine i 9 mjeseci ali sam spreman da, ako medicinsku uslovi dozvoljavaju (moje godine, opšte zdravstveno stanje i ostali parametri) spreman sam odmah dam bubreg (bubrezi su mi 100% zdravi) košarkašu Simaniću da on ima oba i da može da uspješno nastavi košarkašku karijeru. Ako meni ne dozvoli medicina, molim sve svoje prijatelje i druge ljude da razmisle o mogućnosti davanja bubrega tom hrabrom mladiću.

HVALA NA RAZUMIJEVANJU.

 

 

Lako će se naći na netu.

 

Šta reći.

  • Love 4
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Rano je ali planiram da idem pa da pitam ovde jer sam bio multiple times i na EP i na SP ali nikada na OI - gde i kako do karata? Kontam da je registracija kao za FIFA SP pre prodaje? Ako neko nesto zna sam zahvalan unapred za svaku informaciju.


Zvanicni sajt OI 2024 je izbacio cene za kosarkaske utakmice u Lilu i Parizu.


Do sada dostupne karte se krecu za vecinu utakmica od 200€ pa na dalje. Bas bezobrazno skupo ako se uzme u obzir da ce dogadjaj u Lilu biti pred cesto polupraznim tribinama. Malo skuplje su bile karte za sve utakmice Eurobasketa u Nemackoj od 1/8 do finala i to odlicna mesta.


Nakon zreba cemo gledati sta i kako dalje. Pusticu poruku ovde ako nekoga zanima, kontam da ukoliko igramo sa SAD ili Francuskom u grupi treba reagovati na dan zreba tj. 2min nakon zreba.

  • Thanks 1
  • WOW 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Milos 3.14 said:

Jokić još ne zna da li će igrati na OI, kaže čovek rano je . Bruka

I meni je to jadno. Da je bar imalo zagrejan, valjda bi rekao nešto tipa "imam želju, ali zavisi jer mnogo toga može da se desi za godinu dana" itd itd. Izgleda da onaj podvig tima u svetskom nije ostavio neki dublji trag na njega.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...