Issey Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Vanja je siguran učesnik EP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Ja se iskreno nadam da Kuridža neće ići pre Davidovca na prvenstvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 22 hours ago, Milos 3.14 said: Citiram pošto ne znam da kvotujem dva posta istovremeno 😁 "Neka pripaljuje, samo da posle ne budu Vasa and co krivi kad ispadnemo" Ko je kriv ako nisu Vasa i Co kad se ispadne ? Ne može da bude kriv neko sa ulogom Klarksona, a da neko sa ulogom Mičela bude u fazon Klarkson/Nedović je prodao loptu zato smo ispali. Kasnim sa odgovorima kao pojedinci na Jokina proigravanja 🙂 Ali jbg kad je tema plodonosna ovih dana. Ne vidim da će Neda imati rolu ranga Klarksona u Juti, naprotiv, čini mi se da mu Kari daje na mnogo većem značaju. Moje poređenje se odnosilo isključivo na to da se najboljem plejmejkeru Evrope ne daje benefit of the doubt nego smo u fazonu: oh, Vasa nije još ništa odigrao za repku, mislim stvarno - kao da Nedović jeste pa sad treba da mu se daje taj slobodan prostor za interpretaciju. Da ne bude posle da se traže odgovorni u drugima kako bi se pravdao Nedović. Eto, nadam se da sam razjasnila. P.S. Ni ja nikad nisam znala da kvotujem dva posta odjednom, ali ima valjda ta opcija multiquote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Just now, Green23 said: Ja se iskreno nadam da Kuridža neće ići pre Davidovca na prvenstvo Nije Kari toliko prolupao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Sve je ovo normalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Ne znam za vas, meni nekako toplo oko srca. Izvetrilo mi iz pamćenja kad je reprezentacija Srbije poslednji put nekog ovako ostavila u prašini... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Vaistinu trojka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Koliko god Nemci bili ograničeni, ovo je sasvim fino. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Milutinov je vodja druge postave 😄 Sjajno igra, sjajno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 1 minute ago, realno *w said: Koliko god Nemci bili ograničeni, ovo je sasvim fino. Fali im Šruder i Mo Wagner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 (edited) Jare fizički nikad jači...ozbiljno čistu odbranu igra na ball-handler-u u polju, lateralno klizi po parketu... ali blokovi ga užasavaju. Edited August 20, 2022 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Ide trojkaa MJK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Odlična partija generalno, pogotovo ako uzmemo u obzir situaciju na SG i PF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Nadam se da ce Milutinov da ostane zdrav i da ce pronaci EL tim. Greota da ovakav igrac igra samo u Rusiji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 24 minutes ago, Milos 3.14 said: Dobrić je tri puta zapeo u bloku i tri puta nam je Obst uvalio trice, Marinković tu dosta bolji. Sa druge strane Kobra ima muda da šutne To je ono sto sam juce napisao - to je Vanjina prednost to jurenje bekova. I jedino to. E sad, Kari zna sta mu treba, ako mu treba to pre nego run&gun uz jaci skok i banane - onda neka vodi Vanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Vanja ne može kad je sam. Bila bi zanimljiva i postava kao startna ali sa Jaramazom umesto Vasom. @DameTime plusić pored quote je za multikvot. A može i da se kvotuje jedan post, napiše nešto ispod pa se opet klikne na "quote" drugog posta na koji hoćeš da odgovoriš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 1 minute ago, LightWeight said: Nadam se da ce Milutinov da ostane zdrav i da ce pronaci EL tim. Greota da ovakav igrac igra samo u Rusiji. I mi se nadamo. 😁 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 A da odmori malo Milutinova i da šansu FP npr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 7 minutes ago, Green23 said: Ja se iskreno nadam da Kuridža neće ići pre Davidovca na prvenstvo Ide MJK da zaradi nacionalnu peMziju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: I mi se nadamo. 😁 Kod nas nece sigurno mi placamo porez 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 'Ebi se DeDa, protiv KKP ti nije problem da prangijaš. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Jel se oporavio Avramovic? On bi legao ovde bas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Sta nije OK sa Petrusevim kad Ristic ima prednost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Uticaj Jokare na stil igre Milutinova...podelio je udvojen samo u drugom poluvremenu 4-5 povratna asista sa visokog posta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Just now, Kooineeperk said: Sta nije OK sa Petrusevim kad Ristic ima prednost? Mozda zato sto nije igrao vise od godinu dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts