Wingwalker Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Pefi vadi ga dal si realan...šutnuće lujka i trinajsti put. Edited August 17, 2022 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Čime se drogira ovaj Nedović? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Nevjerovatno izdanje Nedovića, možda i najgore zadnjih par godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Polako ljudi sa Nedovićem, čemu toliko negativnosti nakon prve takmičarske utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ono je bio čist faul nad Nedovićem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Jebeni doktor, Davidovac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) I Čančar ga meto...samo Vanja nikada. Edited August 17, 2022 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Just now, realno *w said: Ono je bio čist faul nad Nedovićem. Realno i Kalinina 5ta je bio faul odbrane kao kuca. Obe noge u vazduhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Koliko boli gledati Nedovića, a navikao si na Bogdana 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
difusion Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Slovenci ovde imaju pomoc sudija sto je ocigledno, odigrati protiv ovakve Slovenije produzetke je odlicno za nas, iskreno nisam ocekivao ovde dobar rezultat 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Vanja nikad ne izneveri... 😞 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ide Mudura ovde umesto ovih picopevaca Nedovića i Marinkovića. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Od Istanbula 2010 nas nisu ovako pokrali. Uprkos svemu zanimljiva utakmica. Ova ekipa ce u mnogome zavisiti od Jokica i Micica jer ostatak moze odigrati po koju dobru sekvencu ali i nista vise. Nisam izmislio toplu vodu ovom konstatacijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Dobrim delom viđenog sam zadovoljan. Ono što mi ne sviđa je što nisam video tu Pešiću viziju bez Tea. Biće naravno Nedović bolji, ali ne vidim da će tu biti neke smislene igre kada su Micić i Jokić na klupi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 kakva prevara od igrača je ovaj Marinković, oduvek bio.. potpuno nebitan igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Just now, Chaos Is Me said: Ide Mudura ovde umesto ovih picopevaca Nedovića i Marinkovića. Videti gde je Panterica trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Dobre stvari: - igramo prosto, osnova plej-centar, bek i visoko krilo siroko na liniji za 3p, krilo na ceonoj. Nema zajebavanja sa ultra visokim postavama, sa gusenjem parketa. Maksimizacija para Micic-Jokic sa njima odgovarajucim postavama je ocigledna. Kari je dao loptu Vasi i rekao igraj mali. Kari ima poverenja u ove momke i momci su svesni. - drugu postavu vodi Nedovic, dobio je loptu u ruke i ovlasti da jurisa (procenti danas nisu bitni). Deluje da je zamisao da ce nam druga postava biti teska rudarstina i trci u ledja, old school. Deluje impotentno, ali mislim da slabije ekipe tako postavljena postava moze da samelje. - Deda i Dobric. Tacka. Znaju sta znaju, sta ne znaju. Mnogo bitno, i dobro ide uz glavne vedete. Deda je divan. - budnost u odbrani. Nismo, niti cemo biti kidalice, ali vec deluje jasno kako rotirati, kako igrati od lopte. A rotirati cemo, zonirati, na sve nacine probati da postavimo Kalini i Lucu u aktivnu poziciji u odbrani (i da se ne vidi individualna nemoc na nekim pozicijama). - Jokic ima odlican stav. - Odlicna priprema za Djanisa. - Kalina ne podnosi Murica 😄 - i ne treba dobiti sve pripremne utakmice 😉 Lose stvari: - defanzivni skok. Sa Milutinovim i Bjelicom bi se to iskontrolisalo bolje. - odbrana na lopti. Ok, nemamo ni igrace za to, ali i kad se tipa Kalina potrudi da usmeri i zatvori uglove, centar u piku to ne isprati. Cvrsci su bili Slovenci, fali mi jedan mesar kod nas. Jebese mi sve, vodio bih Kuridzu ako Beli ne moze, al da pozajmi od Raleta Katica neku satatataru. - odbrana linije za tri nam je bila tanka. Ipak, deluje mi da ce biti jasne selekcije ko sme ostati sam. - kad ne bude islo / kad se bude lomilo, igracemo preruzno i anahrono - lopta na post Jokicu (80%) i Kalinicu (20%). Shodno tome, bicemo zavisni od sudijskog kriterijuma, a nasi defanzivci nece moci 'da postave' kriterijum. - plasim se Risticeve minutaze. - Vanja mora da pogadja ako hoce u Prag. Sta nam treba ili bih voleo da vidim: - na ovako postavljene stvari Bjelica bi nam savrseno legao - u napadu drzi protok lopte i sutira, u odbrani rotira i skuplja skok (neka uloga iz 2009te, kako zivot tece, puzis na pocetku, puzis na kraju). On i Deda na 4, uz Lucu i bez trunke straha na ovoj poziciji. - voleo bih da vidim kako Nedovic dise uz Micica. Ok, odbrane bez, al Neda moze sve sto i Vanja, samo bolje. - Jare me zanima, bas mislim da nam treba. I bas mislim da se uklapa Karijeve zamisli. - pojma nemam sta ce biti Gudurina uloga. Da li uz Nedovica u drugoj, ili umesto Marinkovica kao zujalica. - rastavljanje minutaze Jokica i Vase? Edited August 17, 2022 by Geronimo 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Moze li neko da okaci statistiku vecerasnje utakmice? Sa Bogdanovicem ovi bi se drzali 1/4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 1 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Gugurić i Avramović (ako može) će značiti mnogo više od Nedovića i Marinkovića. I pored toga što Nedović sigurno neće odigrati skoro ovako. Gde je Jaramaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 2 minutes ago, Patriota iz kauca said: Gugurić i Avramović (ako može) će značiti mnogo više od Nedovića i Marinkovića. I pored toga što Nedović sigurno neće odigrati skoro ovako. Gde je Jaramaz? Odigrace i gore, ali kad bude trebalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 - Jokara cheat code - Kalina i Luca najbolji hustle tandem na ep - Deda prva cetvorka - Jaramaz umesto Marinkovica - Gudura vodja 2nd unita i naravno zavrsava tekme, uz Milutinova i Nedovica bice i to vrlo zajebana petorka - Kari still got it - sudije da puse kurac (onaj Doncarin 2+1 na kraju trece kad je iz zajebavanja bacio loptu 2 sek posle faula je bio mozda i najsmesniji potez) - idemo po zlato - majica sa Karijem nacrtana, majica sa Teom nacrtana 😂 7 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Nadam se da će Nedović uskoro Kariju izbiti iz glave svaku ideju da on bude plejmejker i vodja second unit-a... Preiskusan bek, prebogata karijera a i dalje je to impulsivan igrač za raju...prazna glava koja radi na pre-paid. Vlada Djurović znae... Edited August 17, 2022 by Wingwalker 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Pljujete Vanju ali on je ubedljivo najbolji defanzivni bek kod nas i ocekujem da bude u 12. Pritom je dobar spot up suter, sad je promasio jbg. Ne treba ti Teo, a onda stavis Nedovica na pleja Ja ocekujem od Vase stvarno dobar Eurobasket, ali nije Doncic da ti ne treba back up na toj poziciji. Ne znam sta je Petrusev uradio Pesicu, ali ne znam kojom magijom Ristic igra pre njega. Petrusev nije ulazio ni protiv CG ni protiv Belgije, decko ne vidi teren. I on i Ristic su nebitni ako Milutinov ostane zdrav, ali eto nije mi jasno. Deda u 12 zacementiran. Borisa udje i napravi onakve korake. Ima takvu sansu da ode na prvenstvo, slabu konkurenciju na svojoj poziciji i bukvalno ne zna gde se nalazi. Da moze da dostigne nivo jednog Bircevica pa bi otisao na prvenstvo mozda, ali preveliki je mrtvak. Dobric mi je meh. Nama treba neko da igra odbranu spolja. Zato sam siguran da Vanja ide. A ako ce Kalina da juri ostale bekove onda jbg. A mi sa odsustvom Tea i Bogdana mozda nismo ni svesni koliko smo tanki spolja na lopti. Uzimajuci u obzir istoriju Nedovicevih i Guduricevih igara. Maltene se sve svodi na Vasu i malo Nedovica. Ako Gudura moze nesto da ponudi, super, ali ne bih se puno oslanjao na to. Tako su za mene najveci znak pitanja ti bekovi. Treba da se ponudi nesto konkretno, odbrana ili da pomognu na lopti. Edited August 17, 2022 by Del Piero 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 25 minutes ago, medobrundo said: Koliko boli gledati Nedovića, a navikao si na Bogdana Taman da sad ovo prvenstvo uzivaju veliki ''poznavaoci'' kosarke, koji svaki turnir kukaju na Bogdana. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts