SteveFrancis#3 Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Guduric mora ici, nemojmo se zajebavati 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Micić, Teo, JovićBogdanović, Gudurić, Nedović/MilosavljevićKalinić, LučićBeli, SimanićJokić, Bobi, MilutinovIdealnih 12, na oba kraja terena, sa mnogo polivalentnih igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 ovde imaš 13(14) igrača ja bih izbacio milisava i nedovica 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Sve bih ih poveo [emoji23] Slažem se, i ja bih tu dvojicu ostavio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Kakva steta sto je Zagorac olupina. Pre godinu dana sam racunao na njegovo kosarkasko uskrsnuce do ovog perioda godine i jos jedan lagani cheat-code za Saletov playbook. Ovako nam je trojka i dalje na elitnim fizikalcima bez kreacije, a na cetvorci smo prinudjeni da se oslonimo na Borisu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Kakav je bio Jovic ove sezone, bas sam slabo pratio? Kapiram da se na njega gleda kao na neki defanzivni osigurac na bekovskim pozicijama, al jel u stanju on to da odigra? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 E da, ja hteo pitati za Todorovica. Kakvu je sezonu imao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Ne bih otpisao ni varijantu sa vođenjem 4 centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 U vezzi Borise, setite se ljudi gde je Beli bio kada je imao godina kao sada Borisa... Gulio je kosarku u hebenoj Austriji... Inace,pitanje za one koji malo bolje prate Megu,moze li onaj mali Ilic iz Mege igrati u perspektivi na cetvorci,meni je ono malo sto sam ga gledao izgledao kao pristojan talenat... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Raduljica se sad osušio, možda može on na 4 :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 6 minutes ago, Bek said: Raduljica se sad osušio, možda može on na 4 🙂 On ne može lateralnim kretnjama da bude ni šestica, kamo li četvorka. 2 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 52 minutes ago, SteveFrancis#3 said: E da, ja hteo pitati za Todorovica. Kakvu je sezonu imao? Nikakvu. U septembru prošle godine, otišli su mu prednji ukršteni ligamenti kolena. Mislim da od tada nije zaigrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Guduric mora ici, nemojmo se zajebavati Ima barem 15 igraca koji moraju ici na 12 mesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Kakva steta sto je Zagorac olupina. Pre godinu dana sam racunao na njegovo kosarkasko uskrsnuce do ovog perioda godine i jos jedan lagani cheat-code za Saletov playbook. Ovako nam je trojka i dalje na elitnim fizikalcima bez kreacije, a na cetvorci smo prinudjeni da se oslonimo na Borisu. btw i rade ima (tek) 23, tako da ga ne bih iskljucivao ubuduće ako ga prokenja neki health streak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Ma Borisa nije sporan u ovoj konkurenciji. Macvan jednostavno fizicki ne moze i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 54 minutes ago, mare80 said: Inace,pitanje za one koji malo bolje prate Megu,moze li onaj mali Ilic iz Mege igrati u perspektivi na cetvorci,meni je ono malo sto sam ga gledao izgledao kao pristojan talenat... Mislim da je Ilic vec ranije nastupao za BiH ako se ne varam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 @Pero_Cameron Ilić je čak bio i kapiten neke U- reprezentacije Srbije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Dalibor Ilic igra za Srbiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Илија Ђоковић Стефан Пот Алекса Аврамовић Бранко Лазић Дејан Тодоровић Вања Маринковић Марко Симоновић Раде Загорац Стефан Бирчевић Огњен Кузмић Дејан Кравић Никола Јовановић. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 1 minute ago, Edvard said: Илија Ђоковић Стефан Пот Алекса Аврамовић Бранко Лазић Дејан Тодоровић Вања Маринковић Марко Симоновић Раде Загорац Стефан Бирчевић Огњен Кузмић Дејан Кравић Никола Јовановић. Dajte amere da se igramo. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbija Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 43 minutes ago, Edvard said: Илија Ђоковић Стефан Пот Алекса Аврамовић Бранко Лазић Дејан Тодоровић Вања Маринковић Марко Симоновић Раде Загорац Стефан Бирчевић Огњен Кузмић Дејан Кравић Никола Јовановић. Прошли би групу лагано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Nedovića, ukoliko bude zdrav, neće ni uz pretnju pištoljem izostaviti sa spiska. To su samo dugogodišnji vlažni snovi jednog broja forumaša koji se neće ostvariti. Na dvojci sigurno idu Bogdanović i Nedović, dok ostaje dilema između Gudurića i Milosavljevića ukoliko odluči da ide samo sa Bjelicom na četvorci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 7 hours ago, mare80 said: U vezzi Borise, setite se ljudi gde je Beli bio kada je imao godina kao sada Borisa... Gulio je kosarku u hebenoj Austriji... Inace,pitanje za one koji malo bolje prate Megu,moze li onaj mali Ilic iz Mege igrati u perspektivi na cetvorci,meni je ono malo sto sam ga gledao izgledao kao pristojan talenat... Bjelica i Boriša su neuporedivi, ali neuporedivi. Kod Belog sam na keca video da će "mali" biti nešto, i kad je gubio lopte ko na traci i partije sa 0 poena vidi se da ima to NEŠTO što ga izdvaja iz mase, kod Boriše ne vidim, voleo bih da sam u krivu i da me momak demantuje surovo i brutalno, ali fali mu taj neki "voljni momenat", a ne poseduje taj neki "basketaški vic/fazon" što bi ga stavilo u komparaciju sa Teodosićem, pa da kažeš: "Evo ti ga Teo, izgleda ko krpa na terenu, al je ubedljivo prvi plej Reprezentacije/Evrope." Kontaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 (edited) Dolazi mali Pokusevski kao veliki potencijal na četvorci, ima vica vise od Bjelice i Borise zajedno. Kad imas 212 cm i kreces se bolje od Bjelice, imas odlicnu kontrolu lopte, imas bolji sut i meksu ruku, bolji pregled igre, pa nema sanse da ne uspjednes u seniorima, samo neka tragična povreda tome moze stati na put. Dakle, kao sto je Stondisha rekao, iz aviona vidis da ima "nešto" i da ce biti igrač Edited June 8, 2019 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 (edited) Ovakva lakoca dizanja na sut iz izlasaka, pa sut iz driblinga je nesto sa čim se radjas. Edited June 8, 2019 by Bojdo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts