Jump to content

Srbija

Član foruma
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Srbija's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Преблизу еуро тројке за Богија 🙂
  2. Мислим да ће се Грци распасти на СП али и ако дође до дуела треба напасти Јаниса преко Јокаре на посту. Уколико се ту успостави равнотежа бољи смо за 20 разлике.
  3. Игра ли Бодирога јуниор?
  4. Нису фаворити у овом саставу а можда буде још отказа. Кемба има већ једно сребро Men’s basketball Representing United States FIBA Americas U-18 Championship 2008 Argentina Team
  5. Гасол жели да се опрости на ОИ.
  6. Превише је ту оф д бол играча да би они били фаворити а питање је уз то како ће се снаћи на мањем терену. Скупљени сад мјесец дана пред првенство. Не заборавите нас су у задњих 10ак година побјеђивали Дурент, Харден и Ирвинг и тај ниво. Чак и они кад не играју на 100 посто као у утакмици у групи замало нису изгубили.
  7. Кад су одустали Дејвис и Харден остали су били у фазону чекајте па ово неће бити опуштени излет у Кину. Неће бити нимало лако узети злато можда је боље да не ризикујемо и да останемо уписани као генерација која није узела злато. Редом су одустајали јер нису хтјели да преузму одговорност. Сад би им можда најпаметније било да узму 10 најбољих из Евролиге + Драмонд и Бил ( он још није одустао јел тако?). Ларкин, Хигинс, Хајнс и екипа би се боље снашли од ових што су им остали на списку.
  8. Драмонд је добро чувао Јокића али у суштини смо јачи под кошем 🤗
×
×
  • Create New...