Jump to content

korona je najveća prevara

Član foruma
  • Posts

    1,079
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

korona je najveća prevara last won the day on July 10 2019

korona je najveća prevara had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,518 profile views

korona je najveća prevara's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1.5k

Reputation

  1. Cestitam, doprineli ste sirenju panike, krsenju Ustava, ukidanju Skupstine i drzanju sedam miliona ljudi u zatvoru. Gud dzab, samo nastavite!
  2. Ja bih da se iskreno izvinim zbog mog pisanja na ovoj temi. Informisao sam se malo više i virus moramo maksimalno ozbiljno shvatiti i preuzeti sve moguce mere. Ovaj virus nije najveca prevara u istoriji covecanstva, kako neki tvrde, i kakvi god da su, nije sad vreme praviti se pametan i treba slusati savete nase Vlade. Uzasavam se neodgovornog ponasanja pojedinaca, narocito uzasnih scena i nepostovanja pravila i zgrazavam se kad vidim ljude koji po suncanom danu idu u prirodu, druze se, bave se sportom. Bice vremena za to kada ovaj strasni virus prodje. Cuvajte se ljudi, najbolje da ne izlazite nigde, ako izadjete, maksimalno izbegavajte svaki kontakt, nosite maske i rukavice.
  3. Dajte Eurobasket negde u septembru, ako se smiri sve, pa nek se tu odluci ko ce na OI.
  4. Ok, ali kakve veze ovo ima sa ovom temom? S. V. (49) Jel to Slavko Vranes ili sta? 🙂
  5. Dobra gospoja svaka cast, solidan posao odradila takodje.
  6. Petar Strugar je 25.2.2020 godine napunio 32 godine, a u reklami sa Minjom Subotom kaze da ima 31. Pametnome dosta.
  7. Pa i nisu, nisam ni rekao da jesu nego da spadaju u kategoriju smiješnih serija. Nisam ih ni poredio sa Sajnfild, vise sam pokusavao da se setim sta sam sve gledao pa onda to i napisao, da se ne baci 😀 I da usput tražim neku preporuku jer gleda mi se neka tako blejačka serija o ljudima u dvadesetim, tridesetim...više nego neki klasik poput Mućki, Sajnfilda...koliko god one objektivno kvalitetom bile iznad Šejmlesa ili sličnih serija...
  8. Pokušao sam jednom da gledam Seinfeld i shvatio sam da gledam na silu. Ono, bilo mi je smiješno i sve, ali nekako sam se dosađivao. Sad me streljajte 😁 Mada sam bio klinac, možda nije bio trenutak. Mislim da sam deset smiješnih serija odgledao od početka do kraja, sve epizode baš. Ne kažem da su najbolje ili bilo šta, neke sam gledao sa 17 godina, neke sa 22... u različitom društvu i životnim okolnostima. To su: Parks and Recreation Shameless Spaced The Mighty Boosh Misfits Crashing Fleabag Entourage Wilfred i Californication, ako se to računa kao komedija Gledao sam i The Good Place, Friends, It's Always Sunny in Philadelphia, The Simpsons, South Park, Two and A Half Men, Malcolm in the Middle, The Bing Bang Theory, How I Met Your Mother...ali nikad sve epizode nijedne od tih serija. Neke serije su vrhunske i obožavam, ali imaju milijardu epizoda i nikad nisam sve odgledao, neke su bile dobre za ubijanje vremena ili sam bio klinac pa su bile ok. Elem, sad u ovoj izolaciji i policijskom casu, fali mi bar da sa ekrana gledam neke ljude koji zive neki zivot. Dajte neku seriju sa nekim mladim ljudima koji se jebu, piju, zive... Htedoh Office da krenem, ali mi se nekako ne gleda sad. Vise bih neku realnost.
  9. 1. Veoma sam disciplinovan, sad sam presao pola grada i nisam ni sa jednim covekom imao kontakt.
  10. Popušili ste svi još jednom. Ovo je konačan dokaz da mogu da rade apsolutno šta hoće, a još će i da ih podrže u narodu. Uživajte, moj životni izbor je oduvek i bio izolacija, sad još više verujem u to. Samo ne od virusa nego od idiota.
×
×
  • Create New...