Kankkunen Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Quote Srbija otvara Svetsko prvenstvo Objavljena je satnica utakmica na Svetskom prvenstvu u Kini. Srbija, olimpijski, svetski i evropski vicešampion, imaće tu čast da prva istrči na parket s obzirom da će 31. avgusta, ujutru u 9,30 časova, početi duel Orlova i Angole u Fošanu. U drugom kolu Srbija igra protiv Filipina, 2. septembra u 13,30 časova, dok u poslednjem meču prve runde, u istom terminu, četa Aleksandra Đorđevića napada Italiju. Do Mundobasketa je sada ostalo 99 dana. Mora se ustajati ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 30 minutes ago, Kankkunen said: Da, plava za dečake hvala bogu, ovo je veca i vaznija vest od jokica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Apelujem na banovanje svakog ko Belog stavlja na 3, a Jokića na 4. To bi bilo kao kad bih ja došao na forum matematičara i zastupao "mišljenje" da je 2+2=3 jer eto jebiga to je moje mišljenje. 3 7 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Apelujem na banovanje svakog ko Belog stavlja na 3, a Jokića na 4. To bi bilo kao kad bih ja došao na forum matematičara i zastupao "mišljenje" da je 2+2=3 jer eto jebiga to je moje mišljenje. A KO SI TI DA U OVOM 21. VEKU NEKOM USKRATIŠ MIŠLJENJE ELTAKO?!??! 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Mora Bjelica na tri da bi Jokić igrao na četiri da se oslobodi prostor za Miličića na pet. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Sad kad je izvesno da ce Nikolica igrati, procurele su i fotke sa godisnjice mature ... 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 2 hours ago, aloviti said: pre ce biti ovako nesto Ovo ako nije za 60 dana, ne znam sta je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Jokic bi mogao na PF samo u slucaju da udje neki drugi centar da igra odbranu i to 7-10 minuta. Jokic-Marjanovic zajedno na terenu je samoubistvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 (edited) Dobro, bice tamo utakmica poput one protiv Angole, mozemo malo da se igramo 😁 Edited May 24, 2019 by Bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Mislim da nema potrebe da se vode 3 centra, Jokic komotno moze i svih 40 minuta da igra, jos FIBA tereni su manji, njegovo zidanje ce biti jos ucinkovitije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Bjeli-Kalinic-Lucic-Jokic-Boban protiv Filipana oni nemaju preko 2 metra mi nikog ispod kada je bal neka je ball. + 30 za nas 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 19 minutes ago, Drakaris said: Jokic bi mogao na PF samo u slucaju da udje neki drugi centar da igra odbranu i to 7-10 minuta. Jokic-Marjanovic zajedno na terenu je samoubistvo. boban na 5 Jokić 4 Bjelica 3 1-2 da igraju Gandra i Jović Zona se postavi u odbrani a u napadu da igramo centaršutiranje na Bobana i Bjelica + Jokić iz drugog plana nije da ovo treba igrati, ali ono može da se igra 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 (edited) 4 hours ago, Crni Bombarder said: Kako je ono Beo napisao na starom forumu:Da mi je videti kako Bjeli i Jokara vrte pick,posle mogu i dumrem To bejah ja, ali nema veze, vazno da cemo dumiremo! Bravo Nikolice, 2 dana lepih vesti od tebe Edited May 24, 2019 by threepwood 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 JOKIC SE PREDOMISLIO?! SOMBORAC IPAK NE PUTUJE U KINU! (FOTO)(VIDEO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 1 hour ago, Drakaris said: Jokic bi mogao na PF samo u slucaju da udje neki drugi centar da igra odbranu i to 7-10 minuta. Jokic-Marjanovic zajedno na terenu je samoubistvo. milutinov - jokić je kao plumi - jokić, samo bolje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 3 minutes ago, uini said: milutinov - jokić je kao plumi - jokić, samo bolje. o ovome sam i ja razmisljao, to bi cak zaista i moglo da funkcionise. bjelica na 3 ipak jeste za ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 (edited) 5-6-8 minuta može da funkcioniše Edit bjelica je čuvao duranta na 3 ali to je ekces a i nebitno Edited May 24, 2019 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Just now, uini said: 5-6-8 minuta može da funkcioniše 5 najviše Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 1 minute ago, Dzep said: 5 najviše a dva puta po četiri minuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 1 hour ago, threepwood said: To bejah ja, ali nema veze, vazno da cemo dumiremo! Bravo Nikolice, 2 dana lepih vesti od tebe Alo, bre, ne kvari vabilicu za Bea. 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 (edited) Za sve neznalice... na 4 je Bobi. Edited May 24, 2019 by The Walking Dravot 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 fala qrcu da nema više crvendaća dresova ja uvek oblačim plavu majicu i/ili dux za bitne tekme 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Beli solidno dominirao u Soti kad su ga par utakmica stavili na trojku. Mislim da je Lakersima cak dao oko 25 poena ;D Ono sto igra u NBA i u Evropi nema zajednickih tacaka, pa stoga ovo iznad shvatite kao zanimljivost, a ne predlog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 krupniji, da ne kažem kabastiji momci u nba, pa bjelica ponekada može tamo na 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 samo Jokica da ne zovu Joka I sve pet 😄 super vest! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts