NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Bobby Shurda said: Izvinjavam se kompaniji PEAK za sve izrečeno Pravili model za Bobija pa dali Vanji Na šta bre ovo liči, dizajn nikakav ali kakav je bre ovo kroj, ko bela muž/siledžijka majica, samo fali fleka od sarme 1 4
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, Smrtokapa said: I Hrvati su isto. I Holanđani.
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, NMX said: Na šta bre ovo liči, dizajn nikakav ali kakav je bre ovo kroj, ko bela muž/siledžijka majica, samo fali fleka od sarme Ali materijal je stvarno užas, najgora sintetika, ovo kad se upali od znoja teško svima. Kad naši krenu u napad protivnik neće ni da staje u stav, ima svi da beže od njih. 3
Poenter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 2 hours ago, Arsenije Pesic said: Zato bi mi bilo ekstremno žao ako bilo ko od njih dvojice ne bude krenuo. Jebena FIBA i jebeno pravilo da možeš da vodiš samo 12 igrača na prvenstvo. To se pitam svaki put i voleo bih da mi neko da smislen odgovor zašto ne bi moglo na primer 14? Glupo pravilo koje je možda imalo smisla pre 30 ili 40 godina. I ja pokušavam da nađem smisao u tome i ne ide mi. Praktično te kažnjavaju ako se neko povredi ili razboli, kao da nije već dovoljna kazna za tim što ostaje bez igrača koji je biran u 12. Ne razumem čemu to pravilo i koja je poruka. Kao, šta je sise, povređuju vam se igrači, e, sad ćete da igrate sa 10 jer su vam se desile povrede. Stiže kazna buahaha. Meni je i 14 malo, nek ide recimo 16 pa se za svaki meč odredi 12. Edited 5 hours ago by Poenter 1
Romantik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni opet to je baš extra pravilo, treba da se zna unapred, sam biraš sastav, na utakmici realno i ne treba da igra više od 9, maksimalno 10 igrača, da se zna ko je prva petorka a ko rezerve, a ne da se timovi drastično menaju od meča do meča, da onaj ko je ušao u završni sastav ima garantovano mesto u rosteru na svakom meču. Stalno se nešto sve razvodnjava, pa tako u fudbalu sad ima čak 5 izmena, rosteri timova više se i ne zna koliko igrača, dopune tokom cele sezone, za mene to ubija draž.
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, NMX said: Na šta bre ovo liči, dizajn nikakav ali kakav je bre ovo kroj, ko bela muž/siledžijka majica, samo fali fleka od sarme Kao da je pravljen za jednog derana
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 8/6/2025 at 8:38 PM, Poenter said: Gledao sam sinoć klince u 11 sati kako u mrklom mraku pikaju basket i shvatio zašto to nikad neće biti realnost. Apropo budućnosti naše košarke, ne znam da li je ozbiljna priča i koliko se očekuje od onog klinca iz Amerike, Aleksa Alstona (majka Srpkinja). Vidim da su ga stavljali na širi spisak za U18, a i klinac je prema nekim izveštajima izrazio želju da igra za nas. Doduše, po snimcima, reklo bi se da je to još uvek high-school level, ali talenat i fizikalije se vide. Ne znam da li je na vreme pribavio naše državljanstvo ili bi se vodio kao naturalizovani igrač. 1
Poenter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Klinac sam sebe zove Serbian sniper, nema tu brige hoće li igrati za nas, ostaje samo deo da li je dovoljno dobar Samo 😁 Deluje ok, ali ti snimci baš baš ništa ne govore. 1
Recommended Posts