Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Bobby Shurda said:

uCLxWU2.jpeg

Izvinjavam se kompaniji PEAK za sve izrečeno 

Pravili model za Bobija pa dali Vanji

Na šta bre ovo liči, dizajn nikakav ali kakav je bre ovo kroj, ko bela muž/siledžijka majica, samo fali fleka od sarme :ajme:

• Love 1
  • Ha-ha 4
Posted
6 minutes ago, NMX said:

Na šta bre ovo liči, dizajn nikakav ali kakav je bre ovo kroj, ko bela muž/siledžijka majica, samo fali fleka od sarme :ajme:

:lol_2:

Ali materijal je stvarno užas, najgora sintetika, ovo kad se upali od znoja teško svima. Kad naši krenu u napad protivnik neće ni da staje u stav, ima svi da beže od njih. :classic_biggrin:

• Ha-ha 3
Posted (edited)
2 hours ago, Arsenije Pesic said:

Zato bi mi bilo ekstremno žao ako bilo ko od njih dvojice ne bude krenuo. Jebena FIBA i jebeno pravilo da možeš da vodiš samo 12 igrača na prvenstvo. To se pitam svaki put i voleo bih da mi neko da smislen odgovor zašto ne bi moglo na primer 14? Glupo pravilo koje je možda imalo smisla pre 30 ili 40 godina. 

I ja pokušavam da nađem smisao u tome i ne ide mi.

Praktično te kažnjavaju ako se neko povredi ili razboli, kao da nije već dovoljna kazna za tim što ostaje bez igrača koji je biran u 12.

Ne razumem čemu to pravilo i koja je poruka. Kao, šta je sise, povređuju vam se igrači, e, sad ćete da igrate sa 10 jer su vam se desile povrede. Stiže kazna buahaha.

Meni je i 14 malo, nek ide recimo 16 pa se za svaki meč odredi 12.

Edited by Poenter
Posted

Meni opet to je baš extra pravilo, treba da se zna unapred, sam biraš sastav, na utakmici realno i ne treba da igra više od 9, maksimalno 10 igrača, da se zna ko je prva petorka a ko rezerve, a ne da se timovi drastično menaju od meča do meča, da onaj ko je ušao u završni sastav ima garantovano mesto u rosteru na svakom meču.

Stalno se nešto sve razvodnjava, pa tako u fudbalu sad ima čak 5 izmena, rosteri timova više se i ne zna koliko igrača, dopune tokom cele sezone, za mene to ubija draž.