drperce Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 36 minutes ago, mr clutch said: Zar je morala i ova paucina na licu da zavrsi na dizajnu? Mora,kapiten je krenuo je da fura taj imidz predratnog svalera 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Sto ne posla KSS-u i nikeu neki dizajn, da se ne brukamo sa ovim krpetinama po prvenstvu... Da Sunturlic nije u KSSu pa i da se nadje neki kontakt, ovako teska prica 2
Darko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago @DameTime, vreme je da ponovo ostaviš onaj legendarni post gde se sumira tema tokom offseason. Ili je to bio neko drugi, zeza me sećanje.
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 10 hours ago, SteveFrancis#3 said: Sto ne posla KSS-u i nikeu neki dizajn, da se ne brukamo sa ovim krpetinama po prvenstvu... Ne znam što se bunite za dresove, da sam ja radila dizajn Bogdanu bi broj i prezime na leđima pisali leopard printom, tako da... 1
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 31 minutes ago, DameTime said: Ne znam što se bunite za dresove, da sam ja radila dizajn Bogdanu bi broj i prezime na leđima pisali leopard printom, tako da... Bar bi imali nekakav personaliti, tako da... 1 1 1
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Ne znam što se bunite za dresove, da sam ja radila dizajn Bogdanu bi broj i prezime na leđima pisali leopard printom, tako da... Dobro de, Dame, svi znamo da bi u tvom dizajnu dresova Bogdanu preko leđa umesto prezimena pisalo OŽENI ME. 😄
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Stiletto said: Dobro de, Dame, svi znamo da bi u tvom dizajnu dresova Bogdanu preko leđa umesto prezimena pisalo OŽENI ME. 😄 Pih, baš si nemaštovit... Pisalo bi JA VOLIM DAME 😁
Problem sa licnim greskama Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Pročitajte intervju Bogdana Bogdanovića na Mozzartu. Kapiten i to kakav.
Recommended Posts