drperce Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 36 minutes ago, mr clutch said: Zar je morala i ova paucina na licu da zavrsi na dizajnu? Mora,kapiten je krenuo je da fura taj imidz predratnog svalera 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Sto ne posla KSS-u i nikeu neki dizajn, da se ne brukamo sa ovim krpetinama po prvenstvu... Da Sunturlic nije u KSSu pa i da se nadje neki kontakt, ovako teska prica 2
Darko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago @DameTime, vreme je da ponovo ostaviš onaj legendarni post gde se sumira tema tokom offseason. Ili je to bio neko drugi, zeza me sećanje.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, SteveFrancis#3 said: Sto ne posla KSS-u i nikeu neki dizajn, da se ne brukamo sa ovim krpetinama po prvenstvu... Ne znam što se bunite za dresove, da sam ja radila dizajn Bogdanu bi broj i prezime na leđima pisali leopard printom, tako da... 1
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 31 minutes ago, DameTime said: Ne znam što se bunite za dresove, da sam ja radila dizajn Bogdanu bi broj i prezime na leđima pisali leopard printom, tako da... Bar bi imali nekakav personaliti, tako da... 1 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Ne znam što se bunite za dresove, da sam ja radila dizajn Bogdanu bi broj i prezime na leđima pisali leopard printom, tako da... Dobro de, Dame, svi znamo da bi u tvom dizajnu dresova Bogdanu preko leđa umesto prezimena pisalo OŽENI ME. 😄
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Stiletto said: Dobro de, Dame, svi znamo da bi u tvom dizajnu dresova Bogdanu preko leđa umesto prezimena pisalo OŽENI ME. 😄 Pih, baš si nemaštovit... Pisalo bi JA VOLIM DAME 😁
Recommended Posts