vladi Posted yesterday at 07:13 AM Posted yesterday at 07:13 AM https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eurobasket/nikola-jokic-igra-za-srbiju-na-eurobasketu/ Igra Jokara, ajmo konacno po to zlato. Vreme je!
SteveFrancis#3 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Majku im jebem akreativnu stekarsku. Kakav je ovo 'dizajn', kakva je ovo tkanina ?! 2 1
nemanjaol Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Meni izgleda pristojno, mada je tesko sa ovoliko editovanih fotki zapravo skontati. Dizajn mi deluje da je imao vise potencijala, deluje mi da su hteli da bude malo retro, ali nisu do kraja otisli. Mogao jenda bude neki omaz dresovima iz 95 mozda, kao 30 godina kasnije i te fore 1
Don Dusko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 13 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Majku im jebem akreativnu stekarsku. Kakav je ovo 'dizajn', kakva je ovo tkanina ?! 9 minutes ago, Dzo23 said: Savršenstvo 😍 2
robespierre Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 4 hours ago, NMX said: Jebo Borišu, napredno govno o kome niko danas ne bi ni pričao da se nije dogodilo šta se dogodilo u Manili. Idi sa rodbinom po grmečkim koridama ili gde već volite da budete i teraj se. Ja mislim da u slobodno vreme grupno čitaju Dekameron, nisi obratio pažnju na ime na instagramu. Edited 20 hours ago by robespierre 1 1 1
DameTime Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Meni se đasvi. Jedino me malo tangira ova plava nijansa. Valjalo bi da je tamnija, nismo Italija jbt.
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Meni se sviđa. Ništa epohalno sa dizajnerske strane, ali ima suptilnosti i nekih detalja da ne bude baš bejzik. Ima da ide ovo kao alva u prodavnicama, posebno ako dočekamo i to zlato konačno. 1
fancy Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 26 minutes ago, Bad said: Fali samo još da piše Sinalco na sredini tradicionalno Fini dresovi, sve kako treba, idemo jako do kraja, niko trezan posle finala 3 1 1
Problem sa licnim greskama Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Minimalizam je ok, nista specijalno ali smo imali i ruznijih.
SteveFrancis#3 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ma dajte, ljudi, dizajn je sterilni bejzik bejzikovog bejzika, a materijal na ovim slikama deluje on par sa fejk dresovima koji su se 2004. redovno mogli kupiti na buvljaku u Pancevu. Ispod svake kritike za ovu priliku i ovaj brend. Ali to je nike danas. 1
wrach Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Meni se svidja pod uslovom da je materijal dobar. Podseca na onaj iz 2001/2002
Barkley#34 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago U čemu je fora sa šorcićima, isto kao što ih je KKP nosio prošle sezone?
Molina23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ovo i nije Najki, klasična Sport vižn katalog kopija nalepljena na stari Peak dres. Bilo je gorih naravno, al' ništa spec da se ne lažemo. O tome da ti je jebeno Triglav osiguranje godinama generalni sponzor je tek cirkus za sebe. Slovencima Dunav osiguranje ne bi čučalo na državnom dresu duže od 2 sata ako bi se neko i zajebao. Neverovatno je kako nijedna reprezentacija nema neki svoj autentičan dizajn, boju, šaru, što bi se prodavalo masama širom sveta, niti koga to interesuje. Afričkim zemljama gde nema ni hleba ni struje, nacionalni savezi rade na unikatnim dresovima, mada to je već šira tema.
Bogoljub Gagic Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago По објави Меге, Топић и Ђуришић су на списку. 1 2 1
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: По објави Меге, Топић и Ђуришић су на списку. Meni sve ovo nekako liči da će biti iznenađenja u ponedeljak. Sve bi se promenilo sa 1-2 bitna izostanka.
Poenter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 7 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Meni sve ovo nekako liči da će biti iznenađenja u ponedeljak. Sve bi se promenilo sa 1-2 bitna izostanka. Zar nisu manje više već svi potvrdili? Jedan bitan i ogroman je izostanak je Jokićev. Ne vidim ko bi mogao biti taj drugi toliko bitan izostanak koji nešto toliko menja. Bogdan igra. Avramović igra. Za neke ostale je šteta, ali ne menja se toliko. Tipa, ne igra Micić, ali tu su već Avramović, Jović i Topić koji su potvrdili. Ne igra Petrušev, tu su Jović (slikao se sa novim dresom, znači igra), Vukčević (potvrdio da dolazi), Smailagić, Davidovac... Samo jedan izostanak menja sve. Ostali bolje da se ne dese, ali ne može se reći da menjaju sve. Edited 13 hours ago by Poenter
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Niti bi Topic mogao da zameni Micica, niti Vukcevic Petruseva. Nemojmo se zajebavati. 2
Darko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 11 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Meni sve ovo nekako liči da će biti iznenađenja u ponedeljak. Sve bi se promenilo sa 1-2 bitna izostanka. Meni ne. Širi spisak je valjda bar 16 igrača, očekivano je videti njih tu kada se uzmu u obzir pozicije na kojima igraju. Ko bi umesto njih mogao u 16?
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne znam, ja ocekujem bar jedan otkaz od cetvorke Petrusev, Guduric, Micic, Milutinov. Ako je dva je vec izuzetno cupavo. Nemam nikakve informacije, vec prateci sve ovo toliko godina imam odredjeni skepticizam da cemo biti kompletni uprkos ugovorima bitnih igraca koje su potpisali Nova sredina, novi klub, nova zemlja itd. itd.
Ludi za Poli Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Miciceve kvalitete su sa Bogdanom i Jokicem u timu cisti luksuz fakticki. Njegov potencijalni izostanak se u sustini ne bi ni osjetio. 1
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 9 minutes ago, Ludi za Poli said: Miciceve kvalitete su sa Bogdanom i Jokicem u timu cisti luksuz fakticki. Njegov potencijalni izostanak se u sustini ne bi ni osjetio. Micić je odigrao odličnu olimpijadu i sve 3 utakmice u nokaut fazi jako dobro. Govoriti da nije potreban je ludilo. Naročito jer bi se koncepcija druge petorke promenila totalno. On je u Parizu igrao samo 4/4 sa Jokićem i Bogdanovićem. Edited 13 hours ago by Problem sa licnim greskama 2 1
Recommended Posts