Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ruku na srce, o Jokicu i pored divljenja njegovim kosarkaskim vestinama i nemam neko misljenje. Drazi mi je Bogdan od njega 100 puta, pa neka nam je dao 110 poena ili koliko vec u onom KLS plej ofu 😄

123 :thumbsup:

• Love 1
  • WOW 1
Posted
13 minutes ago, Eddard said:

Da se ne prisećamo somborskog konjušara:

https://www.danas.rs/vesti/politika/nikola-jokic-aleksandar-vucic-2000-spisak/

Tako da, pls, ne morallišite lažno bez potrebe.

Jasno Eddarde al opet drukacija su desavanja.

2023 je bio taj spisak(bljuc) a sad pored ove nadstresnice i svega sto se desava u ovih 8 meseci on ide da se slika sa njim.

Gradacija ovo>>>>>>>>spisak 2023 

Iako su  oba poteza za osudu i ne treba zaboraviti. Narociti ako se ovom desi relaps.

3 minutes ago, srlepajce said:

Ok ali ne bi on zvao Bolta da je ovaj hteo da promovise expo

Nemoj da trazis smislene poteze tog skota.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

Gradacija ovo>>>>>>>>spisak 2023 

Ne znam, meni je teži prestup jednog najboljeg svetskog košarkaša tada, nego jednog košarkaškog mediokriteta danas.

Ne opravdavam Borišin potez, naprotiv, samo kažem da Jokića niko ne tera iz reprezentacije zbog ljubljenja sa SNS-om svih ovih godina, čak naprotiv.

• Like 1
Posted

Valjda je ovo mečkarenje dobro naplatio i zasitio gladnu familiju, da ga narod ne napušava kurcem za ništa. Još jedan u četnicima '45, ko ga jebe, teraj dalje. 

• Like 9
Posted (edited)

Nisu Jokići više u ljubavi sa lokalnim ćacijima u Somboru. Zahladili su odnose prilično, iako ostaje činjenica da je iza veze ostalo dece projekata koje treba ljuljati

Edited by Drug Crni
  • Like 3
Posted
1 hour ago, Poenter said:

Klasičan ćacijevski stori je napisao, zamene teza i patetika, ništa sada ovo ne iznenađuje.

Bitno je da su ljudi krenuli da ga brane posle njegovog posta, ali dobro valjda je ova akcija pokazala da on nije bas neki naivko. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Eddard said:

Ne znam, meni je teži prestup jednog najboljeg svetskog košarkaša tada, nego jednog košarkaškog mediokriteta danas.

ni blizu. 

Posted
24 minutes ago, Eddard said:

Dobro, znaš na šta sam mislio.

Znam, i mislim da si delimično u pravu, Jokiću smo spremni da malo više progledamo kroz prste. Zna se zašto.

Ne mislim da je to lažno moralisanje doduše, već neko malo licemerje :nitpick:

• Like 2
Posted
18 hours ago, NMX said:

Izvesni Novica Motika, arhitekta ili tako nešto. Iz Bosne. Možda kolege forumaši iz RS znaju malo detaljnije ko je dotični bilmez

Da da, inače mom rodnom gradu prodao "projekat gradske kuće" za 100.000e, identičan projektu koji je prethodno prodao i za neku Mitropoliju u Istočnom Sarajevu : https://demossokolac.com/sr/ko-je-perspektivan-a-ko-protekcionisan
Guess what, obe lokacije nisu još lopate videle. Ne ulazim u to da ovaj dorski/jonski stil stoji Romaniji ko piletu sise.

Inače, Beograđani, ne znam da li znate ali za ovo ste donirali nekih 30 miliona dinara prošle godine 😁https://www.tanjug.rs/beograd/vesti/83533/sapic-beograd-donira-pomoc-opstini-sokolac-za-izgradnju-gradske-kuce/vest

Izvinjavam se na offtopic-u, osvajamo zlato

• Like 2
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted

Saga Boriŝa - Reopened.

Pogodilo me je to. Nije to samo jer nisam pozvan, nego to već traje dve godine. Posle dva-tri meseca od operacije sam se osećao bolje, planirao povratak, kucao na razna vrata – niko nije otvarao. Smatram da je trebalo da budem na pripremama, zaslužio sam. Ipak sam i ja izborio Olimpijske igre i bio deo reprezentacije ranije”,

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/simanic-otvoreno-nije-samo-zbog-poziva-rekli-su-da-ce-da-vide-sta-mogu-da-urade-ali-nista/518704

Spoiler

Ma koliko emotivno bili vezani za Borišu Simanića i saosećali sa njim zbog nesrećnog događaja u Manili, u ovom slučaju objektivne okolnosti ukazuju da razloga za ljutnju - nema.

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/slucaj-borise-simanica-poziv-koji-je-morao-da-se-dogodi-i-reakcija-koja-je-mogla-da-se-izbegne/518187

Kako pise Mozzartsport

Izleda da ce bar Smailaga biti na pripremama. 

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/slucaj-borise-simanica-poziv-koji-je-morao-da-se-dogodi-i-reakcija-koja-je-mogla-da-se-izbegne/518187

Posted (edited)

Uz maksimalno razumevanje za uzas koji mu se desio u Manili, Simanic za ovakve reakcije moze samo da mi se na*usi kurca.

1. Glumi primadonu, insistira na svojoj zrtvi (koja nije zrtva vec uzasni nesrecni slucaj). 

2. Postavlja sebe ispred reprezentacije, i to u ovako pozitivnom momentu za reprezentacije.

3. Pokazuje elementarno nepostovanje prema saigracima iz reprezentacije i narocito selektoru, koji mu je dao sansu da ide na SP iako objektivno nije morao.

4. Rusi mit o sebi kao coveku koji je deo svog tela dao za svoje drugare, za Srbiju. Ovako ispada 'ja dao, al zbog toga ovo i ono'. 

To da li je Kari trebalo da ga pozove iz pijeteta ili ne je druga prica, realno totalno nebitna. Pak, ovakve Simaniceve reakcije samo govore u prilog tome sto nije pozvan.

Iskreno se nadam da ce Borisa mucnuti glavom, reci sebi da je ovo iznad njegovog trenutnog nivoa, posvetiti se radu i staviti se na raspolaganju selektoru u prozorima. Ipak, njegova karijera, odluke i "drustvo" govore suprotno.

Edited by Geronimo
  • Like 15
Posted
21 minutes ago, Geronimo said:

Uz maksimalno razumevanje za uzas koji mu se desio u Manili, Simanic za ovakve reakcije moze samo da mi se na*usi kurca.

1. Glumi primadonu, insistira na svojoj zrtvi (koja nije zrtva vec uzasni nesrecni slucaj) i na tome insistira. 

2. Postavlja sebe ispred reprezentacije, i to u ovako pozitivnom momentu za reprezentacije.

3. Pokazuje elementarno nepostovanje prema saigracima iz reprezentacije i narocito selektoru, koji mu je dao sansu da ide na SP iako objektivno nije morao.

4. Rusi mit o sebi kao coveku koji je deo svog tela dao za svoje drugare, za Srbiju. Ovako ispada 'ja dao, al zbog toga ovo i ono'. 

To da li je Kari trebalo da ga pozove iz pijeteta ili ne je druga prica, realno totalno nebitna. Pak, ovakve Simaniceve reakcije samo govore u prilog tome sto nije pozvan.

Iskreno se nadam da ce Borisa mucnuti glavom, reci sebi da je ovo iznad njegovog trenutnog nivoa, posvetiti se radu i staviti se na raspolaganju selektoru u prozorima. Ipak, njegova karijera, odluke i "drustvo" govore suprotno.

Morsm da se slozim iako sam u pocetku bio vise na strani Borise, cisto iz empatije.

Izgleda da je on ipak ocekivao vise od prigodne paznje, zahvalnosti i neke aimbolicne  pomoci ( ne mislim na finansijsku, vec svaka vrsta podrske), sto naravno nije ok.  

Ovo sto on ocekuje zacsmentirano mesto u timu jer je izgubio bubreg i jer je pomogao da se ode na OI , mi je neprihvatljivo.

Rile Rica ubica je kud i kamo vise pomogao da se plasiramo na SP onim tricama, pa nije kukao sto nije video OI.

Jos uvek sam za to da se Simanicu pomogne na svaki ljudski i kosarkaski nacin, ako je moguce da mu se uvek dozvoli da bude uz ekipu na pripremana, ako je moguce;  ali ne da se popusta pred njefovom detinjastom kuknjavom. 

• Like 3
Posted

Ma posle ovakve javne kenjaže + odlazak kod bolesnika u jazbinu, kapiram da je završio kod Matorog za sva vremena. Potpuni fejl od nastupa  u ovakvom trenutku za reprezentaciju i pripreme. Mislio sam da je stvarno nešto doživeo pa da ne može više ćuti, kad ono trt-mrt ne mislim na spisak a u stvari malo i mislim. Smešno. 

Još mi u glavi kako ga je Kari uplakan grlio i stavljao na balkon ispred svih i sebe samog. Nema smisla zbog njega da radi ovo, usrao je što može sa sobom usrati. 

• Like 2
Posted

Sve je bilo jasno kao dan posle onog storija. 

Posle kao ljudi nemaju empatiju, pa ne, nego ne padamo na tu radikalsku patetiku i spinove.

Mislim, lik se posrao po čitavoj zemlji. Šta se obraća Srbiji i sere po svima, nek se obrati konkretno onome ko mu smeta, nek izrazi osećanja, sve je ok, svi bi stali uz njega. I dalje je trenerova poslednja i on odlučuje ko je na spisku, a Boriša je aktivan igrač koji nije zaslužio mesto na istom, ali mogao je da izazove empatiju i sažaljenje i razumevanje kod naroda, ako mu je do toga bilo stalo.

Može čovek da bude razočaran, emocije su pojačaje, sve je razumljivo, dečku je praktično i život bio ugrožen, ali ono su klasični vučićevski spinovi.

Što se i pokazalo odmah par dana posle čiji je mali.

Fuj!

Screenshot-2025-07-19-at-10-09-22-Storie

Posted

Ko bi zamerio na ovako nekom postu? Štaviše, išla bi puna podrška.

Pre dve godine izgubio sam bubreg igrajući za reprezentaciju.
Pre godinu dana vratio sam se na teren - bez buke, bez izgovora.
Radio sam, igrao, verovao.
Danas - nisam pozvan.
Kažu: „Nije dovoljno“.
Možda za njih.
Za mene - svaki minut na parketu je već pobeda.
Zahvalan sam onima koji su ostali uz mene.
Idem dalje. Uvek.

A reprezentaciji - puna podrška. Srećno, momci! 🇷🇸

Posted

Naprotiv, vrlo je zabrinjavajuće što je veliki broj komentatora iz fotelje kao prvu reakciju imao a dobro jes izgubio bubreg, ali makar i dalje igra košarku profi, šta oće više. Što ne znači da je ovo što Boriša trenutno radi okej. Odavno je prešao tu granicu empatije i sad već kenja po svemu što je postigao (i što mu se dogodilo). A pre svega nije fer prema saigračima iz reprezentacije.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Jebo Borišu, napredno govno o kome niko danas ne bi ni pričao da se nije dogodilo šta se dogodilo u Manili. Idi sa rodbinom po grmečkim koridama ili gde već volite da budete i teraj se.

Nego da se okrenemo ka bitnijm stvarima AJMO KARI DAJ TAJ SPISAK PA DA LUDUJEMO

• Ha-ha 1