Milko Miller Posted Friday at 06:27 PM Share Posted Friday at 06:27 PM 35 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Mislis na Nakica mozda? Za Stojakovica se nista nije culo od Karija, gde je to izjavio? 1:16:10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Saturday at 11:38 PM Share Posted Saturday at 11:38 PM Provlacila se danas vest da ce Stojakovic JR. da igra za nas,iz Grcke je stigao demant sto je i on objavio na instagramu,ocigledno da nam je selektor malo neobavesten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 11:44 PM Share Posted Saturday at 11:44 PM (edited) 7 minutes ago, Nini3112 said: Provlacila se danas vest da ce Stojakovic JR. da igra za nas,iz Grcke je stigao demant sto je i on objavio na instagramu,ocigledno da nam je selektor malo neobavesten U startu je u ovoj izjavi Karija izgledalo da ga je pomešao sa Vukčevićem. Car 😄 Inače, Grci pišu da se umešao i US savez u borbu za njega ali sve je izglednije da za nas neće igrati. Edited Saturday at 11:46 PM by Problem sa licnim greskama 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted yesterday at 09:17 AM Share Posted yesterday at 09:17 AM Ne znam da li je ispravno odustati od Stojakovica. Jer ako on ne oseca nasu reprezentaciju kao svoju i ako nas prihvati sa kojom zeljom ce on "ginuti" za nasu repku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted yesterday at 12:45 PM Share Posted yesterday at 12:45 PM Ako Peja junior smatra da mu je Grcka bliza i bolja opcija od Srbije, neka mu. Ne razumem samo kako jer ni u Grckoj ni u Srbiji nije ziveo. Rodjen i odrastao u USA. Pa ako misli da ce imati sansu da bude u USA repki, so be it. Pre to mogu da shvatim nego da zaigra za Grcku. U njegovom godistu i nemamo toliko talentovane dece, osim Djurisica koji je na njegovoj poziciji. Vec u godistu-dve iza, imamo dosta talenata. Treba svakako pratiti i opipavati puls, ali ako nece - nece, sta sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted yesterday at 12:59 PM Share Posted yesterday at 12:59 PM Majka mu je Grkinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted yesterday at 01:07 PM Share Posted yesterday at 01:07 PM 3 minutes ago, Barkley#34 said: Majka mu je Grkinja. Znam to, ali kakve to veze ima? Da li mu je majka bila reprezentativka Grcke, usmerila ga ka kosarci? Da se Andrej okrenuo ka glumi i modelingu, pa da kazes da ce pre da ispostuje majcino poreklo. Otac mu je Srbin, a pre svega kosarkas i bivsi kosarkaski reprezentativac nase zemlje. Cini mi se da je Srbija ipak malcice zasluznija za to sto je on danas... svakako vise od Grcke. Najvise USA, svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted yesterday at 01:16 PM Share Posted yesterday at 01:16 PM Što i dalje nema veze sa tim kako se on oseća i ko je više uticao na njegov nacionalni osećaj. Uostalom, i otac mu je po državljanstvu Grk, mislim da je Peja čak više živeo u Eladi nego u Srbiji, a čak je služio i njihovu vojsku. Hoću reći, ima više elemenata i za tu odluku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted yesterday at 01:34 PM Share Posted yesterday at 01:34 PM Ja imam neki idealizovan pogled na stvari, pa smatram da reprezentacija treba da bude ogledalo jedne nacionalne košarkaške škole, rada u klubovima itd. Da neko bude reprezentativac, po meni smisla ima jedino ako je proveo neko vrijeme baveći se košarkom u rodnoj zemlji, bar u nekim mlađim kategorijama. Recimo, uopšte mi nije bila simpatična frka oko Južnog Sudana. Ta napaćena zemlja ne znam da li ima jedan teren, a svi ti momci su počeli da igraju u Australiji, Americi ili gdje ih je već muka natjerala. Kakve veze njihov uspjeh ima sa košarkom u Južnom Sudanu? Tako da mi očito ni malo ne smeta ako mali Stojaković ne odabere da igra za nas. Štaviše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 01:42 PM Share Posted yesterday at 01:42 PM 56 minutes ago, Kooineeperk said: Ako Peja junior smatra da mu je Grcka bliza i bolja opcija od Srbije, neka mu. Ne razumem samo kako jer ni u Grckoj ni u Srbiji nije ziveo. Rodjen i odrastao u USA. Pa ako misli da ce imati sansu da bude u USA repki, so be it. Pre to mogu da shvatim nego da zaigra za Grcku. U njegovom godistu i nemamo toliko talentovane dece, osim Djurisica koji je na njegovoj poziciji. Vec u godistu-dve iza, imamo dosta talenata. Treba svakako pratiti i opipavati puls, ali ako nece - nece, sta sad. Rođen je u Solunu. Ali to ne menja poentu. Neka se mali odluči za koga god želi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted yesterday at 01:45 PM Share Posted yesterday at 01:45 PM 55 minutes ago, Kooineeperk said: Ako Peja junior smatra da mu je Grcka bliza i bolja opcija od Srbije, neka mu. Ne razumem samo kako jer ni u Grckoj ni u Srbiji nije ziveo. Rodjen i odrastao u USA. Pa ako misli da ce imati sansu da bude u USA repki, so be it. Pre to mogu da shvatim nego da zaigra za Grcku. Koliko znam živeo je u Grčkoj nekoliko godina nakon što se Peja penzionisao pa su se nakon toga vratili za USA 34 minutes ago, Kooineeperk said: Znam to, ali kakve to veze ima? Da li mu je majka bila reprezentativka Grcke, usmerila ga ka kosarci? Da se Andrej okrenuo ka glumi i modelingu, pa da kazes da ce pre da ispostuje majcino poreklo. Otac mu je Srbin, a pre svega kosarkas i bivsi kosarkaski reprezentativac nase zemlje. Cini mi se da je Srbija ipak malcice zasluznija za to sto je on danas... svakako vise od Grcke. Najvise USA, svakako. Kako je to Srbija malčice zaslužnija za to što je on danas ? Pa njegov otac se afirmisao kao igrač u Grčkoj i tamo postao visokorangirani NBA draft prospekt i odatle otišao u NBA. Srbija gotovo ni za šta nije zaslužna u ovom slučaju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted yesterday at 02:12 PM Share Posted yesterday at 02:12 PM Ako moja čerkica dođe do tog nivoa da izabira reprezentaciju, uvijek će joj biti Srbija na prvom mjestu. Bezbroj puta zaspala kao beba u naručju dok "smo" gledali Srbiju/Zvezdu, kupio prvu loptu/dres, naučio prve korake, sa mnom provodi više vremena na košarci, nego sa svojim trenerom, sa mnom gleda utakmice/dokumentarce itd. Kakve ima veze što se slučajem okolnosti ovo dešava u nekoj drugoj državi? I normalno da ću ja kao otac koji je prenio na nju ljubav prema košarci i Srbiji imati indirektno više uticaja u njenoj odluci, nego iko drugi. Ako postoji osjećaj pripadnosti, samo će srce odlučiti. Mi kao savez, trebamo da iskažemo zainteresovanje, pokažemo zdravu atmosferu i neki okvirni plan gdje vidimo Peđu Juniora. Ako to nije dovoljno, nije problem, srećna reprezentativna karijera momče. 8 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted yesterday at 06:20 PM Share Posted yesterday at 06:20 PM 4 hours ago, Skyglider said: Koliko znam živeo je u Grčkoj nekoliko godina nakon što se Peja penzionisao pa su se nakon toga vratili za USA Koliko? Nesto se ne secam toga... 4 hours ago, Skyglider said: Kako je to Srbija malčice zaslužnija za to što je on danas ? Pa njegov otac se afirmisao kao igrač u Grčkoj i tamo postao visokorangirani NBA draft prospekt i odatle otišao u NBA. Srbija gotovo ni za šta nije zaslužna u ovom slučaju. Da nije bilo Srbije, da nije izbegao ovamo, da ga nisu pozvali iz Zvezde, ne bi ni bilo njegove kosarkaske karijere. I to je sam Pedja rekao. A da Pedja nije bio kosarkas, ne bi verovatno ni Andrej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted yesterday at 06:27 PM Share Posted yesterday at 06:27 PM Kapiten ❤️ 10 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 15 minutes ago, srlepajce said: Kapiten ❤️ Kako ga volim breeee ❤️🔥 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago I Marko Jaric podelio Svaka cast, mogao je da cuti ko mnogi jer ne zivi ovde 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 7 hours ago, Barkley#34 said: Što i dalje nema veze sa tim kako se on oseća i ko je više uticao na njegov nacionalni osećaj. Uostalom, i otac mu je po državljanstvu Grk, mislim da je Peja čak više živeo u Eladi nego u Srbiji, a čak je služio i njihovu vojsku. Hoću reći, ima više elemenata i za tu odluku. Zar to oko vojske nije bila ona stara dobra prica po kojoj su Grci vrbovali nase klince kosarkase, menjali im imena tamo, izmisljali im oca i ostalo? Vojsku su sluzili tako sto dodju da se upisu i ispisu sto se kaze. Ne znam da li je za Peju takav slucaj, ali znam za druge igrace koji su 90ih isli tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Peja je mislim bio dva ili tri meseca u vojsci tamo. Valjda je morao da ide negde u vojsku, ovde ili tamo pa je izabrao da ode tamo, jer je bilo jednostavnije. Po sećanju pišem. Ne znam za ostale detalje ali mislim da on nikada nije menjao ime i prezime kao oni kojima su izmišljali pretke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Ja odavno mislim da ce Pedja junior imati solidnu karijeru sigurno, ali gledajuci ga ovako, tesko da ce tati moci pertle da veze. To je neposteno prema momku sigurno, jer bolji srpski kosarkasi od Peje mogu na prste jedne ruke da se broje, ali da nije tog prezimena ne verujem da bi bio pod lupom i da bi se otimali za njega. Ako se oseca kao Grk srecno mu bilo, nama bi tesko bio u 12 na nekom velikom takmicenju. Imamo nekoliko talentovanih momaka 2-3 godine mladjih kojima fali samo fizika da bi bili bolji od njega, Djurisic je njegovo godiste ili godinu mladji, bolji je od njega takodje. Bilo bi mi drago da igra za nas, ali objektivno nije (jos) taj nivo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Aleksaaaaa ❤️ 5 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Nešto mi je upalo u oko... 🥲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Evo ga i Gudura! Kapiten povukao nogu, a momci slede. Boze, kako ih volim😍 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Prosto sam iznenađen da ni jedan aktuelni igrač sns projekata nema muda da se izjasni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Kacite to i na Vox populi jer je to vezano za proteste. Iako mi je jasno da su ovo nasi kosarkasi. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts