Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

9 minutes ago, Nellthe said:

Deda na 70% > Pokusevski, ako nista samo zbog iskustva. Zna sto kazes da suta spot-up bez da razmislja (i da pogodi naravno). Zna dobro i da zagradi i pokupi skok kad treba, i zna u odbrani mnogo racionalnije da odigra i da pravi pametne faulove i to. Mnogo bolji i sigurniji igrac za tu neku rolu od 5-10 minuta ili koliko je vec projektovano.


Deda je bio jedini igrac koji je 2022. kontao da ima milion laganih poena zbog faktora Jokic. Najbolje se skontao s debelim. Ove godine to vidim kod Dobrica najvise a i kod Avrama koji ipak uspe u dosta slucaja da zajebe te zicere ali docice to na svoje. Mislim da Deki moze, a pokazao je to protiv Kanade, da bude upotrebljiv i kada se ide u kost.

1 minute ago, Milko Miller said:

Moram da kazem da mi se rad Pesica kao selektor sve vise svidja. Posto on jos nece u penziju, ja bih mu u slucaju pozitivnog rezultata na OI ponudio da vodi reprezentaciju i za naredni olimpijski ciklus.


Pesic je uspeo to sto niko nije a to da javnost ima poverenje u selektora. To je u ovoj nenormalnoj zemlji prilicno veliko dostignuce.

  • Like 19
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Drug Crni said:

Malo mi je i aprijatno da pišem o tome,ali sreo sam Jokića 3-4 puta ovog leta..uglavnom na sada već poznatoj lokaciji Bajskog kanala i mogu samo da ponovim da za njegove standarse fizički izgleda odlično.
Plus je,koliko sam čuo,radio nešto i individualno. Ne znam o kakvoj fiz.zapuštenosti se ovde piše,ali ok. Da se ne otvara nebitna rasprava.

Ja sam čuo da je naleteo na medveda dok se odmarao posle sezone, da to čuju ovi iz Denvera ne bi ga pustili više nikad iz kuće.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Don Juan said:

Nigde ne videh ko je 13-ti igrač. Mislim da i košarkaši imaju pravo na rezervu?

Nema, 12 se prijavljuje i to je to, nema rezervi ni naknadnog pozivanja.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eno Šarenac kao prvi utisak posle sletanja u FR okačio aerodromski klozet. Ako nam to ne otera sve malere ja ne znam šta drugo može. Možda jedino da je Kuzmu tamo slikao.

 

Sori za offffff, adrenalin je krenuo da radi!

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

E dobro me podseti, šta sam zaboravila da napišem... Sinoć šutiraju oni mučenici u pauzama za Mozzart nagrade i lik sve promaši, a onda voditelj valjda da ga naloži, kaže hajde jednu trojku za sreću momcima u Parizu. I lik to pogodi. Nekako je poetično bilo 😄 

  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...