ćušpajz Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 dve i da se razilazimo 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 (edited) https://www.espn.com.au/nbl/story/_/id/39142314/basketball-australian-boomers-talks-play-usa-serbia Odlicna provera pred olimpijadu nas ocekuje protiv Australije ako se ostvari dogovor saveza. Nadam se da cemo odigrati barem jednu jaku proveru i u Beogradu, mozda su Ameri nerealna opcija ali neka Spanija, Kanada, Litvanija, Grcka, Slovenija bi bile odlicne utakmice i provere za sve nas. Edited December 21, 2023 by Problem sa licnim greskama 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 16.+17.07. igramo sa Australijom i Amerikom pred Olimpijadu kaze Kari. Utakmice se igraju u Emiratima u Abu Dabiju. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 10 hours ago, Problem sa licnim greskama said: 16.+17.07. igramo sa Australijom i Amerikom pred Olimpijadu kaze Kari. Šta znači finale Mundobasketa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 @uini baš skupa fotka P.S. Koliko si uroljan od 1 do Melo koji pokazuje srednji prst? 1 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 jovic je od sada najbolji plej srbije^ 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 1 hour ago, DameTime said: @uini baš skupa fotka P.S. Koliko si uroljan od 1 do Melo koji pokazuje srednji prst? Ima ovakva kafana izmedju Zitoradje i Prokuplja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 5 hours ago, DameTime said: @uini baš skupa fotka P.S. Koliko si uroljan od 1 do Melo koji pokazuje srednji prst? ovako smo Melo i ja na aerodromu not 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 ^ovo ste mogli biti melo i ti ali aerodrom nije seksi inaf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Bas me zanima gde ga je i kad nahvatao Jovke. Jedino logicno mi je tu noc posle finala, ne verujem da su nasi izlazili pre toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 2 minutes ago, Del Piero said: Bas me zanima gde ga je i kad nahvatao Jovke. Jedino logicno mi je tu noc posle finala, ne verujem da su nasi izlazili pre toga. ja istrpov'o da je sad nesto melo bio negde, tipa valensija, jer ima visak slobodnog vremena a dametime sad lepi fotku ali kad razmislim, tj kad kazes, logicnije je da je u kini-filipini, gde je vec bilo finale Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 45 minutes ago, Del Piero said: ovako smo Melo i ja na aerodromu Reveal hidden contents not Kome si beše dobacivao u Manili pred neku tekmu? @uini fotka je iz Manile, makar tako tvrde ovi od kojih sam pokupila istu na Instagramu. Jovke je sada okačio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 1 minute ago, DameTime said: Kome si beše dobacivao u Manili pred neku tekmu? Ja nikome, ja sam fin Drugar je na aerodromu Mela pitao je l' se seca Bodiroge i kako ga je ovaj vozao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Just now, Del Piero said: Ja nikome, ja sam fin Drugar je na aerodromu Mela pitao je l' se seca Bodiroge i kako ga je ovaj vozao Aaaaaa onda se @Manu prodrao nekome, tipa Schröderu? Kad smo svi šetali Bogdana na avataru tad Sori za lažno sećanje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Da, da, tacno, sad si me podsetila. Proslo je to malo ispod radara, mozda ga je dodatno motivisao za finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 4 hours ago, DameTime said: Aaaaaa onda se @Manu prodrao nekome, tipa Schröderu? Kad smo svi šetali Bogdana na avataru tad Sori za lažno sećanje:) Jeste, drao sam se Šruderu u tržnom centru Aleksaaaa Rekao bih da me je sad malo sramota, ali kad se setim nirvane u kojoj sam bio tih dana apsolutno nije 2 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 11 minutes ago, Manu said: Jeste, drao sam se Šruderu u tržnom centru Aleksaaaa Rekao bih da me je sad malo sramota, ali kad se setim nirvane u kojoj sam bio tih dana apsolutno nije Meni je to bila baš fora Nego te pomešah sa @Del Piero, jbga kad ste imali slične avatare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 1 Share Posted January 1 Treba pored Topa pozvati Stefana Miljenovica na siri spisak sledeceg meseca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted January 1 Share Posted January 1 5 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Treba pored Topa pozvati Stefana Miljenovica na siri spisak sledeceg meseca. Топ није само за шири списак, он је вероватно у 12 и у Паризу. Милетића на шири списак сада обавезно да се нешто питам. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 1 Share Posted January 1 Quote - Никад у каријери ми није био циљ да будем капитен. Није ми терет, али никад нисам хтео да будем вођа у том погледу. Нисам маштао да будем Бодирога, више сам хтео да будем Пеђа, да дајем своје, трудим се и играм максимално. А водити целу екипу, то је много тежи посао. Кад сам добио ову улога, у почетку се и нисам најбоље сналазио. Мислио сам да треба да причам, међутим временом сам схватио да треба само да радим оно што најбоље знам, фокусирам се на свој посао и да ће људи пратити ако желе. Јер, никога ко не жели не можете да натерате. Чини ми се да ме је екипа испратила у том погледу... Quote - Као што сте рекли мислим да је то лепа прилика за нас да се скупимо и заиграмо у најбољем могућем саставу, јер су Олимпијске игре нешто посебно, другачије такмичење. Заборавља се да се екипа која је имала неуспех на европском, изборила за светско, где смо ми направили резултат. И да је победила две врло битне утакмице - у Турској и Грчку у Београду. А то тешко сагледати у кратком временском периоду. И на крају смо се у ове две године пласирали на Олимпијске игре, што је много тешко. Волео бих да тај резултат наградимо, превазиђемо сами себе и да дођемо до новог успеха. Сад је на тренеру, њему ће бити најтеже, треба да изабере ко је заслужио, ко треба да буде у тиму, ко не треба. Притисак пребацујем на њега. Quote Трудићемо се да буде злато. Знам само да ћемо сви дати све од себе. Bogdanovićev intervju za Sportski žurnal: https://www.zurnal.rs/scc/clanak/171821/ekskluzivno-bogdanovic-nisam-mastao-da-budem-bodiroga-hteo-sam-da-budem-peda I možda najbitniji deo Quote Сад, не могу да бирам коме сам идол, то сам некако превазишао. Одговорност је наметнута још у младости, имао сам је још кад сам играо у Партизану. Научиш да мораш да се понашаш пристојно, будеш уредан, да знаш шта радиш у сваком моменту. Јер ниси само име и презиме, него си неки бренд који представља и клуб, породицу, државу. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 1 Share Posted January 1 On 12/24/2023 at 9:05 PM, Manu said: Jeste, drao sam se Šruderu u tržnom centru Aleksaaaa Rekao bih da me je sad malo sramota, ali kad se setim nirvane u kojoj sam bio tih dana apsolutno nije Kontam da je Sruder bio u fazonu ko je ova budala sto se dere tamo. :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 2 Share Posted January 2 Uvek kada smo najavljivali zlata smo doziveli epski krah - kontam da su mu izjave izbacene iz konteksta (barem ona sa eurohoopsa jer sam video intervju i definitivno nije najavio zlato nego se nasalio na komentar tog grckog novinara) ali mislim da nemamo nikakvo pravo da se kurcimo vec moramo potencijalnu medalju krvavo zaraditi kao sto smo i obicno. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 2 Share Posted January 2 Tako piše i u članku, pritom ne stoji ono rekao je uz osmeh. Sad kakva je bila Bogijeva facijalna ekspresija - ne znam 😄 S tim da ovo nije najava zlata, nego realno im to jeste cilj, Aleksa je to rekao odmah nakon SP. Nije sramota iskreno reći. Ali se slažem da će odličje (bilo kog sjaja) biti krvavo teško zaraditi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 3 Share Posted January 3 Upravo na Nova sportu ide snimak Srbija-Kanada sa Plavšićem, prvi put da sam našao tu utakmicu i prvi put da je gledam od Manile i toliko sam srećan zbog toga da sam morao ovde da podelim. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 6 Share Posted January 6 Pesic potvrdio da ćemo igrati u Abu Dabiju protiv Amerike i Australije. Ostalo još samo da savez i zvanično prihvati poziv. Pre toga ćemo igrati u Lionu protiv Francuza na oproštaju Tonija Parkera. Ne znam jel tu nešto pomešao Pesic ili Parker posle pet godina odlucio da ima oproštaj. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts