Kronostime Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 6 minutes ago, slavisa said: To je zato sto Bogdan ima vecu slobodu u igri koju mu je selektor odobrio. Guduric se cesce kritikuje ako pogresi, i verovatno da to utice na samopouzdanje. Dal je i ovo trolovanje? Gladuje ti firestarter dole, u pekari, tako da - jeste trolovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Ne, to je samo netačno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 U Nedeljniku izasao lep tekst o reprezentaciji, slikao sam Lakijevim telefonom ne zamerite imao sam dobru nameru :-) 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 (edited) ^ Lakijev (fixni) telefon je jedna od najdrazih fora sa b92 Edited August 23, 2019 by Squabbit 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 6 hours ago, Son_of_a_gun said: “Danas” isto objavljuje istorijat svjetskih prvenstava, samo jedno po jedno. 6 hours ago, BojanaCZV said: nisam znala gde da postavim.. https://mvp.rs/blog/blog-mvp/item/25343-u-zmajevom-gnezdu-kratka-istorija-svetskog-kupa Fino je to online, ali ako ima nesto da se prodaje na kioscima vicite. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 (edited) Pravo smo jaki...vidi se i ovako poluisprepadani nakon Gagijeve povrede i iscimani sa Teom. Naravno da ove pripremne sliče na: '' another day in a office ''ali selektor ima obavezu prema ovoj selekciji da sve proba upravo sada, jer zajebane guje leže u mogućim kombinacijama koje i njega mogu samo pozitivno da iznenade. Sav fokus i pritisak na uštogljenog Guduru i Jovića i ovom bekčini u najavi Vasiliju da ne zaboravi da ubaci neki modžo u onu tintaru. Gledam danas kako Bjelica sa osmehom smiruje Bogdana nakon postignute trojke, jer ludak oće da izgori... ...i to u pripremnoj protiv talijana...kakva scena. Ne brinem i jedva čekam da se pobijemo sa ravnima i onima koji tvrde da su jači. A moj brat od tetke Simonović da samo zna kako ga moja stara majka obožava i svaki put pita: ''kolko si reko da Simke ima godina...?'' a ja đubre uvek kažem: ''sad uzo četrespetu...'' :bb: Edited August 24, 2019 by Wingwalker 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 7 DANA DO POCETKA SVETSKOG PRVENSTVA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 21 dan do dočeka košarkaša. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 (edited) Prvi poraz Amera posle 13 godina, ceo tim zajedno 10 asistencija, samo izolacije, navodno su pijancili vece pre, vreme je za euforiju. Edited August 24, 2019 by Bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Nemoj se ljutiti kada te neko nagazi na rep danas sutra 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Kad te razvale Mills, Ingles i Bogut cemu uopste mozes da se nadas protiv Bogdana, Belog i Jokica @Skyglider 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Znaci ipak idemo sa 4 beka. Vrlo rizican potez, kvalitet imamo...tako da ako se sacuvaju od povrede ovih 5 igraca, mislim da je jako izvesno da mozemo da uzmemo medalju: - Jovic - Vasa - Bogdan - Bjelica - Jokic Ako se jedan od njih ne daj boze povredi onda verovatnoca za neki dobar rezultat drasticno pada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 (edited) Je li krenulo izmisljanje razloga "pijančili", dobili ih Australijanci inteligentnom igrom. Bogut je odlicno rzigravao sa visokog posta što im je pravilo ogroman problem, uz naravno inspirisanog Millisa. Edited August 24, 2019 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Ovde sad montirati glave Kembe, Micela i ekipe Prenece odmah bar Espreso kao udarnu vest. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Moj licni hajlajt utakmice: Birca koji kod preuzimanja cuva saigraca dok Heket ostaje sam kao duh na trojci, again and again. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Tm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 (edited) 4 hours ago, Manu said: Kad te razvale Mills, Ingles i Bogut cemu uopste mozes da se nadas protiv Bogdana, Belog i Jokica @Skyglider Mils-u da su dodali loptu dok je na klupi ...meto bi je. Jebena mašina...trijes komada. Bogutu soli na rep nisu mogli da stave. Delavedova je bio pod kontrolom. Čestitke kengurima na odličnoj i tečnoj timskoj igri. Svi su znali gde treba da budu sem mukice Lendejla koji ko pao sMarsa. Tarner je opet imao dabl-dabl učinak ali ume da zjani u odbrani. Izboriće sebi poziciju u prvoj petorci što i nije loše pošto ume da se ugasi za sve pare. Često ispadne iz fokusa kada ga dobrom akcijom preveslaju pod košem... Kako je izašao iz igre tako je Bogut preškolovao oba centra za jednu četvrtinu. I dalje mi je fascinatan taj šut za tri bekovske linije amera...pa dal je jedna pipnula obruč. Mičel nakon TO sam prenosi loptu, poziva pozicioni napad a on kako je stigao na 8 metara šutne trojku i pogodi. Dok se vraćao u odbranu traži od Kembe da mu baci kosku za dobru moša akciju. I Kemba šta će...baca kosku. I on je isto odigao u prethodna dva napada. Edited August 24, 2019 by Wingwalker 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 #neverforget 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Eto uloge Bobiju u repki...da spusti obruc Radulji da zakuca... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 6 DANA DO POCETKA SVETSKOG PRVENSTVA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 21 DANA DO KRAJA SVETSKOG PRVENSTVA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Ja kolko se razumijem u italijanski gore piše"kome đoka od Srbije"? 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 10 minutes ago, odupri se ludilu said: Ja kolko se razumijem u italijanski gore piše"kome đoka od Srbije"? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 (edited) 1 hour ago, Ne sam Safete said: Edited August 25, 2019 by Wingwalker 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts