Problem sa licnim greskama Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Poku nije siguran - ocekuju finalnu informaciju lekara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 E moj Jokicu, stidi se Bogdana jedini ti nisi povredjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Iskreno se nadam da pijana konjokradica neće više ni nastupati. Želim mu još puno MVP priznanja i prstenja, pa da odmara svako naredno leto. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Poku nema dozvolu da igra jos uvijek. S. Jovic ima zdravstvenih problema u porodici i bice Q. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 minute ago, Skyglider said: Kaže Jokić se istrošio i fizički i mentalno i nije u stanju da igra U stanju je da loce celo leto😀 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 S. Jović na spisku? Ne znam za druge, meni je drago. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Ima li ko tamo da ubije ovoga Rajka? 3 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 2 minutes ago, Barkley#34 said: S. Jović na spisku? Ne znam za druge, meni je drago. Jovke ❤️ Kad bi on mogao da otputuje i da bude spreman, uff... Nadamo se. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Rajko 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Jaki smo ko crna zemlja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Sa ovog spiska ce da otpadnu oba Jovica i verovatno Pokusevski i padamo na 17 imena. Beslac nikad blize timu. Na kraju i hoce Topic da ide. Od potencijalno najjace ekipe koju smo mogli da imamo od Indijanapolisa na ovamo mi smo spali na ubedljivo najgoru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 (edited) Trebao je da stavi Djurisica ili Saranovica umesto Beslaca i Simanica ili obojicu. 1 minute ago, McLeod said: Sa ovog spiska ce da otpadnu oba Jovica i verovatno Pokusevski i padamo na 17 imena. Beslac nikad blize timu. Na kraju i hoce Topic da ide. Od potencijalno najjace ekipe koju smo mogli da imamo od Indijanapolisa na ovamo mi smo spali na ubedljivo najgoru. Zasto bi optisivao najperspektivnijeg mladog igraca sa spiska ionako smo oslabljeni na trojci i cetvorci. Nikola Jovic je siguran putnik. Edited July 24, 2023 by Miki8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Avramović Bogdanović Davidovac Dobrić Gudurić Jaramaz/S. Jović/ Topić (zavisi od spremnosti igraca) N. Jović Marinković Milutinov Nedović Petrušev Smailagić Voleo bih ovih 12, mislim da Pokusevski nece moci da igra, on bi mogao umesto Davidovca/Dobrica ako je zdrav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 6 minutes ago, Bojdo said: E moj Jokicu, stidi se Bogdana jedini ti nisi povredjen. Vidis da jeste povredjen. Mentalno nije spreman. Zao mi je Pesica, nije zasluzio ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Meni je ok ovo pitanje novinara Konacno neko da pita kako ih nije sramota sto otkazuju i da se pohvali legenda Bogi Jos ako neko pita Danilovica jel ga sramota nasta savez i mladje kategorije izgledaju apludirao bi mu 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Just now, John Terry said: Vidis da jeste povredjen. Mentalno nije spreman. Zao mi je Pesica, nije zasluzio ovo. Slazem se, samo ta mentala povreda taje vec 8 godina, nikako da ju sanira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 S.Jović - Avramović Bogdanović - Nedović Gudurić - Marinković - Dobrić Petrušev - Pokuševski - N.Jović Milutinov - Smailagić Eventualno Davidovac umesto nekog od četvorki i Jaramaz umesto nekog od bekova. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 minute ago, Miki8 said: Trebao je da stavi Djurisica ili Saranovica umesto Beslaca i Simanica ili obojicu. Zasto bi optisivao najperspektivnijeg mladog igraca sa spiska ionako smo oslabljeni na trojci i cetvorci. Nikola Jovic je siguran putnik. Ne otpisujem ga ja, ali cujes da nije ni jedan ni drugi Jovic siguran. Naravno da su nam na ovakvom spisku i Nikola Jovic i Poku bitni kao leba, iako su realno macke u dzaku. Ovi kombo bekovi mogu da pokrivaju trojku, ali od ostalih visokih da se pomolimo za zdravlje Milutinova inace haos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 1 minute ago, Bojdo said: Slazem se, samo ta mentala povreda taje vec 8 godina, nikako da ju sanira. Niti ce je ikad sanirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Just now, Chaos Is Me said: S.Jović - Avramović Bogdanović - Nedović Gudurić - Marinković - Dobrić Petrušev - Pokuševski - N.Jović Milutinov - Smailagić Eventualno Davidovac umesto nekog od četvorki i Jaramaz umesto nekog od bekova. Jaramaz ako je spreman je startni kec nazalost, Jovica na 40% smo gledali vec u kvalifikacijama. Dobric je ovde cist visak, ostalo se slazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 7 minutes ago, Miki8 said: U stanju je da loce celo leto😀 To je u sklopu fizičkog i mentalnog oporavka. Recept preuzet od Dr Danilovića. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Quote Oni su spremni da daDu maksimum. Karipešić. Good luck Kariju i momcima, mozemo makar da ih ispoštujemo gledanjem i navijanjem. Da imamo nekog harizmatičnog trenera i staf, kao onomad kad je Sujeta bez vrhunskog znanja, ali na neku motivaciju i Mutinu asistenciju izvukao veliki uspeh sa onim timom, mogli bismo i mi sada, ali plašim se da Kariju manjka brzine donosenja odluka... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 (edited) Ali kao na streljanje da su izasli Danilovic i Pesic. Sasa se usro vise nego kad je kum potego noz na njega 😂 Edited July 24, 2023 by Nele 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Milutinov posle Bogdanovića ubedljivo najvažniji igrač u ovakvoj kompoziciji. Od ostalih ko zna na koju će nogu ustati. Nadam se dobrom turniru nekoga od Gudurić/Nedović/Avramović ekipe, neko mora uzeti ulogu trećeg čoveka. Petruševu ipak nešto više verujem nego Pokuu ili Joviću za koje niko ni ne zna kako zapravo igraju takmičarsku košarku. Smailagić ima definisanu ulogu, 10-15 back up minuta i na 5 i na 4. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts