Stiletto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 17 minutes ago, Volter said: Reveal hidden contents Nekad su se moji drugari ložili na Švarcenegera, Stalonea, zbog njihovih mišića, a ja na Bronsona. Legenda. Meni jedan od gotivnijih glumaca. Jedna od onih slika koje imaju ton. Čim je vidiš, čuješ u glavi "You have two too many." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Delgi hood je uz tebe, samo reci letecemo kao meci ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ih koliko se samo puta desilo da me neko takne u živac ovde, da li u startu ili posle par razmenjenih postova, svejedno. Krenem da odgovorim i pošto sporije kucam na telefonu, odakle najčešće pratim forum jer komfor jelte, nego na kompu, predomislim se, kažem sebi nije vredno truda jer mi se javi u glavi slika budućih događaja i samo obrišem to što sam već otkucao. Jedino što može da se desi je da taj pomisli da je pobedio, al' eto mu. Dakle ništa bitno, pošto sam svakako već rekao šta sam imao i ako je neko pratio diskusiju svakako je već shvatio i zauzeo stranu. Posle dva dana se svakako toga više ne sećam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 2 hours ago, Неле said: Delgi hood je uz tebe, samo reci letecemo kao meci ! Evo ga i ovaj osvedočeni idolopoklonik lika i dela Lebrona Jamesa, ko vas uzima za ozbiljno 😌 Spoiler Sprdam se, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Delgisa je gospodin veliki. Voli covjek LeBrona, fura svoje fazon, ne podjebava prvi nikoga iako se redovno neko nakaci na njega jer eto voli LeBrona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts