Don Dusko Posted yesterday at 09:05 PM Share Posted yesterday at 09:05 PM 1 minute ago, Knipex said: Opet se baviš generalizacijama. Evo ja sam za to da se na topiku kk Crvena Zvezda piše o košarkaškom klubu Crvena Zvezda jer je to topik o košarkaškom klubu a ne navijački topik. Svi ovde znaju šta mislim o kriminalnoj grupi sa severa, ne jednom sam to napisao. I ok je da se pomene i prodiskutuje neki njihov akt sa utakmice, ali da to postane primarna tema i da uguši sve postove o košarci je nonsens. Ili ako smatrate da tu treba prvenstveno da se piše o aktuelnim dešavanjima u društvu, navijačima, tiraninu i ostaloj gamadi da onda otvorimo novu temu gde će se pisati o košarci jer ima i nas koje prvenstveno to zanima a sutra je prva utakmica duplog kola evrolige. Jbg kad su se delije opet stavile u prvi plan ovde. I sad ne treba da se pise o tome?Jbg. Evo pogledaj sta su sad izbacili za novinare?I ne treba opet da se pise o tome? Ja sam napisao tamo a i ovde cu ponoviti sto se mene tice necemo brisati postove koje se ticu grupe delije. Da se nisu desile stvari koje su se desile moglo bi se reci ovako jbg u trendingu je. Jer po meni je non sens da se sad pravi posebna tema samo da bi se izbegla neprijatna situacija. Jbg. Svakako kada krene utakmica sa Efesom pisace se o njoj i tacka. I posle. A ako delije opet naprave nesto opet ce se krenuti o njima i to je tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 9 hours ago, Урош19 said: Inače se na našoj temi pišu isključivo stručne analize utakmica pa sad smeta pisanje o delijama, bukvalno je svaki drugi upis polivanje domaćih igrača i pisanje kako nećemo ništa uraditi Kad moze onako da se vredjaju fudbaleri CZ zasto onda ne mogu i kosarkasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Ma Zvezda treba da ima 5 topika, bre. Jedan za košarkaške analize. Drugi za delije, Čovića i Drčelu. Treći za prelazni rok. Četvrti za outfite i frizure igrača. Peti za zajebanciju između članova/navijača. Ne veruem. Sada vec u kontinuitetu spinujes odnosno preuvelicavas 5 topika, jednom na nasoj temi, drugi put na zalbama i sad opet ovde. Nema 5, nego 2 aktivna, kao sto je bilo do juce 2 jedan ovaj standardan i 1 je bio za prelazni rok, oba su bila najposecenija i najaktivnija sto govori broj upisa i pregleda, a posto nema vise tog za prelazni rok, predlozio sam doslovno topik kao zamenu koji se zakljuca na kraju sezone i opet se otvori prelazni rok i obrnuto se desi kad pocne nova sezona. Dakle 1 samo za teren i kosarku, drugi za atmosferu na utakmicama, navijace, sudjenje, upravu, finansiranje sporta, politika u sportu i sve stvari usko vezane oko kluba pa i sire od toga ja nemam ni sa tim problem. Ne verujem ni ja sta ti pises. Potiskujes 2, kojih je bilo do juce i niko se nije bunio, preuvelicavajuci na 5. 3 puta do sad si napisala 5. Nadam se da ne racunas lajv koji je aktuelan samo 2 sata tokom utakmice a i poprilicno je neozbiljna tema ili temu o bivsim igracima koja kao da ni ne postoji, a ni sa tim ih nema 5. Ovde ima 150+ navijaca Zvezde (to sam zavalio preko nekih lajkova skoro kad je neko dobio dete) i suludo je da Fmp, Mega i Borac imaju svoje teme sa 0 ili 1 navijacem a nas 150 da nemamo 2 aktivne ako postoji valjan razlog za to, a itekako postoji sto ti govori gomila upisa gde ljudi kukaju jedni na druge da ove nervira sto se ne pise o kosarci a druge sto ti prvi to pisu jer misle da treba pisati svakodnevno i o aktuelnim stvarima oko kluba, da ih tako nazovem ili desavanjima u zemlji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 3 hours ago, DameTime said: Ma Zvezda treba da ima 5 topika, bre. Jedan za košarkaške analize. Drugi za delije, Čovića i Drčelu. Treći za prelazni rok. Četvrti za outfite i frizure igrača. Peti za zajebanciju između članova/navijača. Ne veruem. + Милион, слажем се у потпуности са колегеницом Дејм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 3 hours ago, Don Dusko said: A ti bi Kornete poseban topik za to pa da ne ulazi i da ne citas neprijatne stvari? Kad je situacija takva kakva je ne moze se izbeci. A svako ko zagovara da se pise o necemu drugom to je kao da ovi iz SNS-a kazu sto protestujete danas a juce se desila tragedija?! Nisi citao moje upise ovih dana. Predlazem to, bas da se ne bi izbegavala situacija, da bi svi bili zadovoljni i da bi se moglo pisati i o jednom i o drugom na odgovarajucim temama a obe na pdf kosarka, inace ja citam skoro sve teme na tom pdf-u i pisem na skoro svim valjda si zavalio to godinama. Neprijatno mi nekad bude i kad mi izgubimo a Partizan pobedi pa udjem na njihov topik, procitam, iskljucim emocije i ostavim neki kosarkaski upis jer volim kosarku. Iz mog ugla je bukvalno sizofreno da udjem na nas topik procitam red Bolomboj se vratio, red o navijacima, red o Sferopulosu, red o Vucicu, red o Giedraitisu, red o studentskim protestima a da traje to danima i danima, na svakoj stranici i potrajace sigurno jos neko vreme i jasno je da se ova situacija tek zahuktava. Imam pravo da se radujem Zvezdinim pobedama i paraleno da sam nezadovoljan situacijom u zemlji, zivot je jedno a tih 2 sata dok traje utakmica drugo i u tih 2 sata je fokus na utakmici i realno primera radi nijedan navijac Partizana veceras tokom utakmice, egal rezultata i adrenalina nije razmisljao ni o cemu drugom osim da Partizan pobedi i da navijaju za svoje. Za mene su stvari o kojima se sada vec neprekidno pise i sam teren odvojene stvari, a ako je za vas to sve isto onda samo imamo razlicite uglove gledanja na sport i ne trebamo optuzivati jedne druge i nametati im neke izjave sns-a sto ti meni upravo cinis, a o toj stranci ne mislim nista dobro. Ja inace o tim stvarima citam privatno, komentarisem sa prijateljima (mada sam se do sad izjasnio po svim mogucim pitanjima), ovde sam usao na pdf kosarka na topik koji se zove kkcz 24/25 jer je Zvezda igrala sa Olimpijakosem ili Sc Derbijem jer sam gledao utakmicu da vidim sta kazu ljudi, a citam o svemu samo ne o tome. Za mene je sport odvojena stvar od politike iako su usko povezane kod nas. Kao sto je i film, kao sto je i muzika. Ne glasam za sns (nemam cak ni u sirem okruzenju nekog ko glasa za njih iako ne delim ljude kao sto znas ni po kom osnovu ni politickom ni za koga navijaju ni bilo sta i uvek se trudim da postujem sve ljude u razgovoru sto ovde sto u rl i mislim da svako treba da ima pravo na svoje misljenje), pokojni Bora Djordjevic ih je podrzavao i sa time se ne slazem ali pre neki dan sam uzivao u njegovoj pesmi koju dugo nisam cuo. Kao i sto se sa Sergejom Trifunovicem ne slazem bas u svim politickim idealima, ali sam gledao njegov film pre neki dan i uzivao sam, sjajan glumac. Tako isto sam srecan posle pobede Zvezde (iako nas finansira Vucic) protiv Olimpijakosa i za mene je ono sto se desilo na terenu jedno a sve oko terena druga tema, a studentski protesti sasvim treca. Inace ja ovaj predlog predlazem puno pre utakmice Olimpijakosa i puno pre studentskih protesta i imam svedoke u vidu vas iz administracije koji mogu da potvrde kada sam pisao o tome jos pre iha haj vremena. Guruu sam pisao to jos letos na pp. Tako da iz mog ugla je tvoja poruka neka blaga paranoja, nema nikakve skrivene pozadine osim da mislim da naviijaci Zvezde zasluzuju jedan kosarkaski topik koji bi verujem inspirisao Princetona, Madafaku, Gurua, Chaosa i ostale sve da pisu svoje analize tu i da se one naslanjaju jedne na drugu a mi da uzivamo u citanju. To je bila pocetna ideja a sad se naslonilo nakon ove celokupne situacije posto se dosta forumasa zali da hoce samo kosarku i dosta se zali na te iste sto to pisu, da je to idealno resenje za sve. Jos uvem nisam cuo dovoljno ozbiljan i validan argument zasto je to lose. Nijednog trenutka nisam spomenuo da ne treba da se pise o svemu ostalom i predlozio sam da je to po meni idealno resenje za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Ako njima date još jedan topik, oćemo i mi još jedan. Ne može se favorizovati i protežirati samo jedna strana, nego ni po babu ni po stričevima. Hoćemo temu gde možemo da pišemo o xxx92, izabranicama, ljubavnicama, koncertima Sergeja Ćetkovića i Željka Samardžića, i povezanosti svega toga sa Partizanom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 52 minutes ago, Dragan Mićić said: Kad moze onako da se vredjaju fudbaleri CZ zasto onda ne mogu i kosarkasi? Nismo se razumeli šta sam hteo da kažem. Sad kad se priča o delijama svi bi odjednom da pišu i čitaju analize utakmica i protivnika a pre delija su skoro svi upisi bili pljuvanje igrača i trenera, retko ko je zapravo pisao to što se sad priziva. Tako da u suštini ova diskusija koja se vodi poslednjih par dana uopšte ne kvari kvalitet teme nego određenom delu forumaša smeta prozivanje naše grupe 8 minutes ago, Papanikolesku said: Ako njima date još jedan topik, oćemo i mi još jedan. Ne može se favorizovati i protežirati samo jedna strana, nego ni po babu ni po stričevima. Hoćemo temu gde možemo da pišemo o xxx92, izabranicama, ljubavnicama, koncertima Sergeja Ćetkovića i Željka Samardžića, i povezanosti svega toga sa Partizanom! To može kad vas bude aktivno više od šest 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago On 12/15/2024 at 5:58 PM, Utopista said: Opet ćemo da se pravimo naivni? Svi znamo da su bukvalno 80% ljudi koji koriste ćirilicu na netu u najmanju ruku nacionalisti a još češće nacoši... To zna svako ko koristi društvene mreže. Tako da je čovek rekao istinu. To što se u srpskom društvu istina stalno napada i proganja ne znači da nema ljudi koji je neće reći, i sreća da nije još uvek svima promenjen mentalni sklop mada sve više ljudi razmišlja smradikalski - nisi Srbin ako ne pišeš ćirilicom i nisi vernik. Idi odavde ako ti se ne svidja... Takvi su oterali masu dobrih ljudi ili u inostranstvo ili u izolaciju, a neke i u grobove. Napravili su Enver Hodžinu Albaniju od Srbije - ruglo i crnu rupu Evrope, celu u teorijama zavere, paranoji i mržnji... I to u vezi ćirilice se ljute uglavnom oni koji bi da ukinu latinicu, a kada im neko uzvrati jednom u sto puta onda nastaje histerija... Dodao bih da nisi Srbin ako ne izaberes jednu od dve strane u fudbalu/kosarci i onda o svojima sve najlepse, a o drugima da su izvor zla, da su sve osvojili neposteno, da ovo da ono... Da se ne lazemo, nisu tu problem ni cirilica ni patriotizam ni pravoslavlje ni Partizan/Crvena zvezda. Problem je u stavu da "smo mi superiorni u odnosu na druge jer smo patriote/pravoslavci/zvezdasi/partizanovci/pisemo cirilicom". Zato i imamo SNS/Vucica na celu drzave, jer su oni doktorirali takvu vrstu propagande koja se ocigledno prihvata u sirokim narodnim masama. Uopste, u cemu je razlika u recenici "mi Srbi smo superiorni u odnosu na Bosnjake/Hrvate jer smo mi zadrzali nasu veru, a oni su bivsi Srbi koji su primili islam i katolicanstvo" i "naravno da je EL u interesu da zove nas i grobare/cigane, nece valjda da zovu smesnu Buducnost i jos smesniju Cedevitu, ma veci smo od pola timova iz EL, najjaci smo breeee!"? Ni pismo kojim pisemo ni vera ni nacija ni drzava ni fudbalski klub ne treba da sluze nekome da se u sebi oseca superiorno jer je "clan pravog kolektiva". To ne znaci da su svi koji pisu cirilicom sovinisti, da su svi navijaci KKCZ Vucicevci, da su svi pravoslavci lazni vernici ili mentalno u srednjem veku, to znaci da treba da se borimo protiv ideje da smo najjaci i najbolji samo zato sto smo doneli odluku sa 5 godina da mnoooogo volimo pravoslavlje, Srbiju ili KKP/FKCZ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 51 minutes ago, Урош19 said: To može kad vas bude aktivno više od šest Prva petorka Barkli, Thunder, Realni, CDK, Frensis. Sa klupe ulaze Xpert, Marvin, Džep, Bojan, wrach, Luchifer, Shonewizard, Chris Judd i ranzo. Trener nam je Dejm. Sportski direktor moja malenkost. Medikal Eddard. Predsednik Kronos. BC Partizan Šćepan. Skauting AlektheGreat. Bivši igrači u prvom redu Arsenije i Son. Doselekcija kojihit. Dule Vujošević Stiletto. Hejteri Aman i Patriota. Insajder fedor. Navijači JPM i Volter. Priholog fillam. 18+ dissolvius. Daj vamo taj topik 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago (edited) 3 minutes ago, Papanikolesku said: Prva petorka Barkli, Thunder, Realni, CDK, Frensis. Sa klupe ulaze Xpert, Marvin, Džep, Bojan, wrach, Luchifer, Shonewizard, Chris Judd i ranzo. Trener nam je Dejm. Sportski direktor moja malenkost. Medikal Eddard. Predsednik Kronos. BC Partizan Šćepan. Skauting AlektheGreat. Bivši igrači u prvom redu Arsenije i Son. Doselekcija kojihit. Dule Vujošević Stiletto. Hejteri Aman i Patriota. Insajder fedor. Navijači JPM i Volter. Priholog fillam. 18+ dissolvius. Daj vamo taj topik Predsednik će, kako je krenuo sa banovima, sledeći put biti aktivan u aprilu Edited 20 hours ago by Урош19 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 7 hours ago, Brat od Korneta said: Dakle 1 samo za teren i kosarku, drugi za atmosferu na utakmicama, navijace, sudjenje, upravu, finansiranje sporta, politika u sportu i sve stvari usko vezane oko kluba pa i sire od toga ja nemam ni sa tim problem. A onda, kad taj novi topic postane hot na neku od navedenih tema, biće potrebe za posebnim topicom o atmosferi, upravi ili finansijama... Jer vas je 150. 7 hours ago, Brat od Korneta said: Ne verujem ni ja sta ti pises. Potiskujes 2, kojih je bilo do juce i niko se nije bunio, preuvelicavajuci na 5. 3 puta do sad si napisala 5. Nadam se da ne racunas lajv koji je aktuelan samo 2 sata tokom utakmice a i poprilicno je neozbiljna tema ili temu o bivsim igracima koja kao da ni ne postoji, a ni sa tim ih nema 5. Ovde ima 150+ navijaca Zvezde (to sam zavalio preko nekih lajkova skoro kad je neko dobio dete) i suludo je da Fmp, Mega i Borac imaju svoje teme sa 0 ili 1 navijacem a nas 150 da nemamo 2 aktivne ako postoji valjan razlog za to, a itekako postoji sto ti govori gomila upisa gde ljudi kukaju jedni na druge da ove nervira sto se ne pise o kosarci a druge sto ti prvi to pisu jer misle da treba pisati svakodnevno i o aktuelnim stvarima oko kluba, da ih tako nazovem ili desavanjima u zemlji. Čuj, aktivna samo 2h tokom utakmice. Pa logično. Fakat je da imate 4 teme - glavnu klupsku, live, za bivše igrače i trenere i za prelazni rok (koja se otključava po potrebi). Tako da bi ta nova bila peta i ne preuveličavam (karikirala jesam). I ne, nije suludo da FMP i Borac imaju svoje teme, jer na temama ne pišu samo navijači klubova. Btw, da ti još jednom napišem - topic za košarkašku analizu i sintezu postoji (čak ih je dve), pa ako neko želi da postavi košarkašku analizu koju ne bi da zatrpa tona shitpostinga, mogao bi da je postuje tamo. Samo što su ti topici bukvalno mrtvi i na njima se piše jednom u par meseci. Kad na glavnoj KKCZ temi Princeton, Guru, Nenadd, Geronimo, Chaos ili ko već napiše neku analizu, dobije gomilu reakcija (što i zaslužuje, da se razumemo), ali se retko kad razvije neka ozbiljna diskusija. Zašto? Pa neki forumaši nemaju dovoljno znanja da ih isprate, neki nemaju volje, a neki ni jedno ni drugo. Mislim da većina ovde dođe da se opusti, zeza, sazna neku novu info itd. i zbog većeg broja članova na toj temi ona i jeste tako eklektična. Ne može se za svaki novi pravac diskusije otvarati novi topic. Okej, topic politika i sport priznajem da bi imao smisla, pošto bi se odnosio na sve klubove. 5 hours ago, Papanikolesku said: Prva petorka Barkli, Thunder, Realni, CDK, Frensis. Sa klupe ulaze Xpert, Marvin, Džep, Bojan, wrach, Luchifer, Shonewizard, Chris Judd i ranzo. Trener nam je Dejm. Sportski direktor moja malenkost. Medikal Eddard. Predsednik Kronos. BC Partizan Šćepan. Skauting AlektheGreat. Bivši igrači u prvom redu Arsenije i Son. Doselekcija kojihit. Dule Vujošević Stiletto. Hejteri Aman i Patriota. Insajder fedor. Navijači JPM i Volter. Priholog fillam. 18+ dissolvius. Daj vamo taj topik Imam više igrača na raspolaganju od Željka... Nego, kad se ovako zbroji, ima nas poprilično aktivnih tamo Zaboravio si @mipivi, on može da bude novinar koji postavlja nezgodna pitanja Željku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Glupo je otvarati posebnu zvezdasku temu za te stvari, ali recimo jedna tema generalno o politici i navijacima u sportu mislim da je u redu opcija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 7 hours ago, Papanikolesku said: Ako njima date još jedan topik, oćemo i mi još jedan. Ne može se favorizovati i protežirati samo jedna strana, nego ni po babu ni po stričevima. Hoćemo temu gde možemo da pišemo o xxx92, izabranicama, ljubavnicama, koncertima Sergeja Ćetkovića i Željka Samardžića, i povezanosti svega toga sa Partizanom! Da Bog da vam na ovom što sad imate ceo dan pisali o navijačima, "onom", mafijaškoj stranci i ostalim nepomenicima pa ćeš poželeti Ćetkovića i Samardžića, ali njih biti neće 8 minutes ago, СтелаРоса said: Glupo je otvarati posebnu zvezdasku temu za te stvari, ali recimo jedna tema generalno o politici i navijacima u sportu mislim da je u redu opcija. Ma ja sam više figurativno pisao za drugu temu, naravno da ne treba još jedna. Samo ovu postojeću malo pročistiti. Taman je malo zamrlo i počelo da se piše o košarci i pojavi se jedan lik koji svima odgovara, citira ih pojedinačno i brani neodbranjivo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) 6 hours ago, Papanikolesku said: Prva petorka Barkli, Thunder, Realni, CDK, Frensis. Sa klupe ulaze Xpert, Marvin, Džep, Bojan, wrach, Luchifer, Shonewizard, Chris Judd i ranzo. Trener nam je Dejm. Sportski direktor moja malenkost. Medikal Eddard. Predsednik Kronos. BC Partizan Šćepan. Skauting AlektheGreat. Bivši igrači u prvom redu Arsenije i Son. Doselekcija kojihit. Dule Vujošević Stiletto. Hejteri Aman i Patriota. Insajder fedor. Navijači JPM i Volter. Priholog fillam. 18+ dissolvius. Daj vamo taj topik Rajko Mipivi. Crnogorac u upravu Beonegro. Profa Aca Nikolić Pendulum. Edited 13 hours ago by Stiletto 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 6 hours ago, Урош19 said: Predsednik će, kako je krenuo sa banovima, sledeći put biti aktivan u aprilu Znaci redovno stanje u KK Partizan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 7 hours ago, bergkamp bcd said: Dodao bih da nisi Srbin ako ne izaberes jednu od dve strane u fudbalu/kosarci i onda o svojima sve najlepse, a o drugima da su izvor zla, da su sve osvojili neposteno, da ovo da ono... Da se ne lazemo, nisu tu problem ni cirilica ni patriotizam ni pravoslavlje ni Partizan/Crvena zvezda. Problem je u stavu da "smo mi superiorni u odnosu na druge jer smo patriote/pravoslavci/zvezdasi/partizanovci/pisemo cirilicom". Zato i imamo SNS/Vucica na celu drzave, jer su oni doktorirali takvu vrstu propagande koja se ocigledno prihvata u sirokim narodnim masama. Uopste, u cemu je razlika u recenici "mi Srbi smo superiorni u odnosu na Bosnjake/Hrvate jer smo mi zadrzali nasu veru, a oni su bivsi Srbi koji su primili islam i katolicanstvo" i "naravno da je EL u interesu da zove nas i grobare/cigane, nece valjda da zovu smesnu Buducnost i jos smesniju Cedevitu, ma veci smo od pola timova iz EL, najjaci smo breeee!"? Ni pismo kojim pisemo ni vera ni nacija ni drzava ni fudbalski klub ne treba da sluze nekome da se u sebi oseca superiorno jer je "clan pravog kolektiva". To ne znaci da su svi koji pisu cirilicom sovinisti, da su svi navijaci KKCZ Vucicevci, da su svi pravoslavci lazni vernici ili mentalno u srednjem veku, to znaci da treba da se borimo protiv ideje da smo najjaci i najbolji samo zato sto smo doneli odluku sa 5 godina da mnoooogo volimo pravoslavlje, Srbiju ili KKP/FKCZ. Opisao si svakog navijača, svakog ostrašćenog zagovornika neke političke ideologije, svakog ekstremnog vernika i nacionalistu i svakog ostrašćenog ljubitelja nekog brenda na kugli zemaljskoj. Ukratko, opisao si sve ljude. A onda si sve to upakovao u neku svoju ideologiju koja u suštini nije ništa drugo nego autošovinizam jer neke uobičajene ljudske osobine karakteristične za ceo svet pripisuješ samo svom narodu kako bi se osećao kao superioran pripadnik tog naroda. Radiš baš isto ono što kritikuješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Nije opisao sve ljude ali jeste opisao sve budale nezavisno od nacionalnosti i religije i boje kože. Svako ko misli da je baš on poseban i iznad onog drugog je budala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Time što nekoga smatraš budalom opet se stavljaš u poziciju da si superiorniji od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Ako nekom smeta dojenje Dileja koji na kosarkaskoj utakmici "cuvaju" precednika, taj moze biti samo latentni snsovac. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 2 minutes ago, MarkoKep said: Time što nekoga smatraš budalom opet se stavljaš u poziciju da si superiorniji od njega. Ne. Ja sebe ne smatram superiornijim u odnosu na bilo koga. Posebno ne po pitanju trivijalnih i konvencionalnih stvari poput religije, nacije, boje kože ili navijačke pripadnosti. Evo ti primer. Srbin, pravoslavac, belac, navijač Partizana - NORMALAN ČOVEK Srbin, pravoslavac, belac, navijač Partizana, koji zbog svega pobrojanog misli da je poseban - BUDALA. 3 minutes ago, deez nuts. said: Ako nekom smeta dojenje Dileja koji na kosarkaskoj utakmici "cuvaju" precednika, taj moze biti samo latentni snsovac. Dodao bih i one koji svaki put kad se pomene politika u negativnom kontekstu spram vođe krenu sa: Nemojmo sad o politici, hajmo o sportu. Kako vam ne dosadi? Nije trenutak za podele. - Latentni SNSovac - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Jedete govna kad moram tako da kažem. Zadnja dva posta su klasično spinovanje i podmetanje. Niko nije napisao da ne treba pričati o tome, naprotiv. Poenta je da je ovo forum koji ima tematske topike i ne mora se na jednom topiku koji je o košarci flodovati tema sa društveno aktuelnim događajima. Postoje teme za to, kao što je VOX populi. Ako se već smatra da treba da postoji tema na kojoj će se diskutovati o sportu i politici, međusobnim uticajima jednog na drugo i slično, može da se otvori. Meni ne smeta "dojenje dileja", smeta mi kada to zatrpava temu na kojoj to ne treba da bude primarni sadržaj. Ako ovo nije jasno zapitajte se da li je u vama problem i da li ste isti kao ti latentni snsovci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Od 200 ljudi sto pisu na Zvezdinom topicu, nemoguce da niko ne voli Hulju. Sad se i vidi sve. Dobar filter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Koliko sam ja video zadnjih dana su samo novi članovi krenuli u odbranu svoje navijačke grupe, a samim tim i vrhovnog ološa. To je trebalo saseći u startu a ne raspravljati se i nadgornjavati kao što rade sa ovim sada poslednjim kog malo malo citiraju pa i on njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 5 minutes ago, Knipex said: Jedete govna kad moram tako da kažem. Zadnja dva posta su klasično spinovanje i podmetanje. Niko nije napisao da ne treba pričati o tome, naprotiv. Poenta je da je ovo forum koji ima tematske topike i ne mora se na jednom topiku koji je o košarci flodovati tema sa društveno aktuelnim događajima. Postoje teme za to, kao što je VOX populi. Ako se već smatra da treba da postoji tema na kojoj će se diskutovati o sportu i politici, međusobnim uticajima jednog na drugo i slično, može da se otvori. Meni ne smeta "dojenje dileja", smeta mi kada to zatrpava temu na kojoj to ne treba da bude primarni sadržaj. Ako ovo nije jasno zapitajte se da li je u vama problem i da li ste isti kao ti latentni snsovci. Vidi, ne kontam kako možeš sramna saopštenja navijačke grupe Dileje i reakciju na postavljenu crvenu šaku na utakmici Zvezde definisati kao društveno aktuelni događaj to je baš u skladu sa temom i treba da se piše o tome na klubskoj temi na kojoj piše a i koju čita veliki broj Zvezdaša, a ne da se izvadaja na zasebnu temu i tako padne u zapećak. Nikad ali nikad ne treba takve diskusije seči, nego probati dopreti do što većeg broja ljudi. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 32 minutes ago, JPM said: Ne. Ja sebe ne smatram superiornijim u odnosu na bilo koga. Posebno ne po pitanju trivijalnih i konvencionalnih stvari poput religije, nacije, boje kože ili navijačke pripadnosti. Evo ti primer. Srbin, pravoslavac, belac, navijač Partizana - NORMALAN ČOVEK Srbin, pravoslavac, belac, navijač Partizana, koji zbog svega pobrojanog misli da je poseban - BUDALA. Dodao bih i one koji svaki put kad se pomene politika u negativnom kontekstu spram vođe krenu sa: Nemojmo sad o politici, hajmo o sportu. Kako vam ne dosadi? Nije trenutak za podele. - Latentni SNSovac - Razlika je samo u razlozima zbog kojih neko sebe smatra superiornim. Budala će smatrati sebe superiornim zbog nacije, religije, boje kože i navijačkog opredeljenja. Normalan čovek će smatrati sebe superiornim u odnosu na budalu baš zbog toga što ne deli ljude po naciji, religiji, boji kože i navijačkom opredeljenju. Ne moraju nacija, religija, boja kože i navijačko opredeljenje da budu jedini razlozi zbog kojih ljudi sebe smatraju superiornim u odnosu na neke druge. Inženjeri, matematičari, fizičari gledaju potcenjivački na umetnike, društvenjake, srbiste i medicinare jer ih smatraju glupim za matematiku. Umetnici gledaju ispod oka ostale jer ih smatraju površnim. Medicinari smatraju sebe posebnim jer zaboga leče ljude i spašavaju živote. Visokoobrazovani smatraju sebe superiornim u odnosu na ljude slabijeg obrazovanja. Majstori i fizikalci smatraju sebe superiornim u odnosu na obrazovane jer "imaju životnu školu" i jer su se "namučili". Ljudi iz grada gledaju potcenjivački na seljake, seljaci gledaju potcenjivački na ljude iz grada jer ne znaju ništa oko seoskih poslova. I sve je to normalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts