Sector Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Jel se javlja još nekome antivirus kad uđe na topik reprezentacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 3 hours ago, Sector said: Jel se javlja još nekome antivirus kad uđe na topik reprezentacije? Ajaooooooooooooj ljudi sta nam rade. Prvo Teo, pa Avram, sad jos i virus da nam satre repku. Erm, ne, McAfee mi je miran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 @DameTime prebačen ti je post na mislim da je prikladnija tema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Just now, uvrnuto said: @DameTime prebačen ti je post na mislim da je prikladnija tema. Hvala, ovu temu nisam našla ni videla! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 A toliko dugo si na forumu. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Skrolovala sam kroz teme tražeći neku prikladnu, ali priznajem da nisam skrolovala baš do kraja. 😄 Zato su tu junaci našeg doba - moderatori da pomognu 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 10 dana- lepo je sto si se izvinuo ali to ti ne opravdava ove gadosti sto si napisao u nastavku. 5 dana. 1 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Video sam ono obavestenje o brojanju krvnih zrnaca, pa da pitam cisto da bih znao. Zasto je problem izraziti neslaganje sa time da je Tajler Dorsi Grk, ili Lorenco Braun Spanac. Sta je tu toliko lose. Evo meni se gade te stvari. Nemam nista protiv da mi igra 12 crnaca u reprezentaciji ako ikakve veze imaju sa Srbijom. Tipa rodjeni tu, ili otac odavde, ili zivi 10 godina ovde. Ali ovo je smesno. Pa uskoro necemo razlikovati klupsku od reprezentativne kosarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 bas sam se pitao kada cemo cuti tvoj misljenje o ovoj temi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 2 minutes ago, gggggggg said: bas sam se pitao kada cemo cuti tvoj misljenje o ovoj temi. Ti, recimo, zelis da vidis gomilu Amera bez ikakve veze sa Srbijom, u dresu nacionalnog tima? To ti je ok? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Pravo pitanje je zašto bi nas uopšte interesovalo odakle je čiji otac i koliko dugo gde žive. Ali ako želiš da se tako igramo, izvoli izvadi svoje porodično stablo, da mi vidimo sve do askurđela koliko dugo se živi u Srbiji. Pa da postavimo granice i ko sme da komentariše reprezentativnu košarku. 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Just now, DameTime said: Pravo pitanje je zašto bi nas uopšte interesovalo odakle je čiji otac i koliko dugo gde žive. Ali ako želiš da se tako igramo, izvoli izvadi svoje porodično stablo, da mi vidimo sve do askurđela koliko dugo se živi u Srbiji. Pa da postavimo granice i ko sme da komentariše reprezentativnu košarku. 🙃 Ovo je, naravno, spin. Ne pricam o Askurdjelu, pricam o bilo kakvoj vezi sa zemljom. To su nacionalne selekcije, ideja je da naciju reprezentuju ljudi koji tu pripadaju po nacionalnosti. Nemam problem ako je neko tu rodjen, ili je dosao sa tipa 9 godina ili slicno. Znaci neko ko zaista pripada tu. Ali mi nije jasna poenta da ti jednokratno pozajmis nekog Amerikanca zarad cega? To nisu klubovi. Meni je skroz ok recimo sto Aleksandar Dragovic igra za Austriju, to je njegova domovina. Bez obzira sto je Srbin. On je tamo odgajan, razume ih, to je njegova zemlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Predlažem ti da svratiš do teme koja se tiče reprezentacije i pročitaš pojedine upise nastale tokom sinoćne utakmice, pa će ti biti jasnije zašto je moderacija ostavila disclaimer. Ako ti je stav takav kakav kažeš da jeste, onda ne bi trebalo da imaš problem sa onim što je moderacija napisala, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Ako je bilo rasizma, to svakako ne podrzavam, samo sam pitao da li je problem iskazati stav da sam protiv stranaca u reprezentaciji. Nisam citao sinocne komentare, evo sad cu da skoknem. Izvrteh nekoliko strana, verovatno je brisano. Nebitno, rasizmu nema mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Dorseyu je majka Grkinja. Nema veze sa slučajem Lorenza Browna i ostalih klasik naturalizovanih Amerikanaca koji nemaju nikakve dodirne tačke sa državom naturalizacije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Dorsija sam pomenuo jer je igrao sinoc, a za majku mu nisam znao. Ali svakako se ne radi o pojedincima, vec o pojavi da se to olako radi. Reprezentativna kosarka ima dosta drugaciju draz u odnosu na klupsku, a ako svako moze postati ad hoc Srbin ili Svajcarac, gde je tu razlika u odnosu na klubove? Ja sam zaista da se to ne radi. Svakako ne ovako kao sto je Spanija uradila, ili Crna gora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 30 minutes ago, Sam B said: Ako je bilo rasizma, to svakako ne podrzavam, samo sam pitao da li je problem iskazati stav da sam protiv stranaca u reprezentaciji. sta mislis, da li ti gorenavedeno saopstenje brani da iskazujes taj stav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 35 minutes ago, uini said: sta mislis, da li ti gorenavedeno saopstenje brani da iskazujes taj stav? Ne znam. Neka predjasnja iskustva mi kazuju da je bolje da pitam. Recimo na politici sam zbog stava da ne podrzavam nikog bio proglasen za Rusofila i Putinovca. Blage veze nema, ali eto, desilo se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Kamo srece da su braca Adetokumbo prodavala naocare po Adi i da su rodjeni na Mirijevu umesto u Grckoj 🙂 Da vam se zahvalim za restriktivniju politiku prema brojanju crnaca u ekipi kao da ti momci nikakve veze sa Grckom nemaju. Dovoljno je sto te gluposti gledamo na drustvenim mrezama. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 @Sam B Taj disclaimer moderacije ne znači da ne smeš da kažeš kako si protiv stranaca u reprezentaciji. Poenta je da se ne bavimo razglabanjem na temu zašto neko igra za neki nacionalni tim, pa makar bilo reč i o Lorencu i Španiji. Sinoć je bilo pisanja o braći Andetokumbo i Dorsiju, a bilo je i nekih upisa koji se tiču Dončića i Dragića pre toga... To se mora seći u korenu. Inače, ja nisam nužno protiv stranaca u našem timu, već sam protiv politike e nemamo pleja na vidiku, daj da naturalizujemo Amera. A kao i sa svakim vidom identifikovanja u 21. veku i kad je u pitanju nacionalnost ili etnička pripadnost to je mnogo šira tema od mesta rođenja (geografski) i porekla roditelja. Mi svakako nema potrebe da se bavimo time jer gledamo sport i isključivo to treba da nas zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 2 hours ago, Sam B said: Ako je bilo rasizma, to svakako ne podrzavam, samo sam pitao da li je problem iskazati stav da sam protiv stranaca u reprezentaciji. Nisam citao sinocne komentare, evo sad cu da skoknem. Izvrteh nekoliko strana, verovatno je brisano. Nebitno, rasizmu nema mesta. 'Beš ga, prvo pročitaj o čemu se radi i zašto je stavljena ta objava pa onda komentariši istu. A o temi naturalizacije igrača smo na topiku reprezentacije pričali 367 puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 4 hours ago, Sam B said: Video sam ono obavestenje o brojanju krvnih zrnaca, pa da pitam cisto da bih znao. Zasto je problem izraziti neslaganje sa time da je Tajler Dorsi Grk, ili Lorenco Braun Spanac. Sta je tu toliko lose. Evo meni se gade te stvari. Nemam nista protiv da mi igra 12 crnaca u reprezentaciji ako ikakve veze imaju sa Srbijom. Tipa rodjeni tu, ili otac odavde, ili zivi 10 godina ovde. Ali ovo je smesno. Pa uskoro necemo razlikovati klupsku od reprezentativne kosarke. Za Brauna se slažem, ali Tajler Dorsi je polu-Grk, iako je rođen u SAD. Ako sajt Olimpijakosa ne laže, na slici je Dorsi sa majkom, sestrom i ocem: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 12 hours ago, Stiletto said: Za Brauna se slažem, ali Tajler Dorsi je polu-Grk, iako je rođen u SAD. Ako sajt Olimpijakosa ne laže, na slici je Dorsi sa majkom, sestrom i ocem: Uči me maaaajko.... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 3 hours ago, Luchifer89 said: Uči me maaaajko.... More i sestro 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts