Big Ticket Posted March 19 Posted March 19 Најпристојнија дискусија са модератором након бана, evaaah 😀 3 2 1 6
Bugl Khan Posted March 19 Posted March 19 4 hours ago, Dropkick Murphys said: Dajte neki warning points i meni, da se upišem u statistiku. Bar za prozivanje i ometanje moderacije. Kad padnete s vlasti, pričaće da sam bio uz režim, treba mi neki dokaz na papiru da sam opozicija. 13 godina na oba foruma bez bana, a trudio sam se. Ni Dunav, ni Sava me ne peru. Jbt, isti broj godina smo tu. Al ja sam skupio nekih 5 banova sve skupa ja mislim.
Dropkick Murphys Posted March 19 Posted March 19 21 minutes ago, Bugl Khan said: Jbt, isti broj godina smo tu. Al ja sam skupio nekih 5 banova sve skupa ja mislim. Da si Cigan...bilo bi bar 3 manje xD 2
Bugl Khan Posted March 19 Posted March 19 22 minutes ago, Dropkick Murphys said: Da si Cigan...bilo bi bar 3 manje xD 4 🤣 1
JPM Posted March 19 Posted March 19 5 hours ago, Dropkick Murphys said: Dajte neki warning points i meni, da se upišem u statistiku. Bar za prozivanje i ometanje moderacije. Kad padnete s vlasti, pričaće da sam bio uz režim, treba mi neki dokaz na papiru da sam opozicija. 13 godina na oba foruma bez bana, a trudio sam se. Ni Dunav, ni Sava me ne peru. Prozvaćemo te Dačić. 1
Cavani Posted March 21 Posted March 21 On 3/19/2025 at 4:10 PM, Dropkick Murphys said: Dajte neki warning points i meni, da se upišem u statistiku. Bar za prozivanje i ometanje moderacije. Kad padnete s vlasti, pričaće da sam bio uz režim, treba mi neki dokaz na papiru da sam opozicija. 13 godina na oba foruma bez bana, a trudio sam se. Ni Dunav, ni Sava me ne peru. Svrati na politiku. 1
forumko topic Posted Thursday at 12:32 AM Posted Thursday at 12:32 AM Ne da je sraman, nego smejurija. Paj sad - flooding. Čovek ne voli still igre Pariza, pritom ne videh da je bilo koga vredjao, da je zaslužio ban. Nidje veze. 2
Knipex Posted Thursday at 07:29 AM Posted Thursday at 07:29 AM Flooding jeste protiv pravila, to je tačno, ali kako može biti floding kada je aktivno učestvovao u diskusiji sa drugim forumašima? Ovo što je izvučeno ovako sada može da se nazove flodingom, ali više od pola tih postova su bili odgovori drugima. Pride se to sve desilo za 48h što baš i nije kratak period. Razmislite još jednom. 5
Chaos Is Me Posted Thursday at 09:20 AM Posted Thursday at 09:20 AM I ja mislim da nije za ban koliko god lik smarao i bivao iritantan sa svojom pričom, a jeste. 2
DameTime Posted Thursday at 09:26 AM Posted Thursday at 09:26 AM Da je iritantno - jeste, i to veoma. Ali mi nije za ban, pogotovo ne od 7 dana. Mislim da je u ovakvim situacijama mnogo delotvornije odgovarati forumašu, nego mu uskratiti pristup i pisanje na forumu.
Kooineeperk Posted Thursday at 11:45 AM Posted Thursday at 11:45 AM Razumem da je JPM upozoren od ranije i da ima "istoriju" kao sto je navedeno u obrazloenju bana... ALI Citirano je 11 postova u 3 razlicite teme (iz EL, KKCZ i KKP tema) za 48h je flood-ovanje?! U tom periodu je samo u EL temi napisano barem nekih 200 postova a da ne pominjemo KKCZ temu (par stotina), pa i KKP (jos par desetina). Mozda da redefinisemo pojam flodovanja? S druge strane, mozda su postovi iritantni ili iritiraju odredjenu grupu ljudi, da ne kazem odredjene ljude pojedinacno - to je vec druga stvar. Za to su neka druga pravila a ne "flood-ovanje". Postoje forumasi (vise od jednog) koji na mnogo iritantniji nacin pisu jednu te istu stvar, konstantno, u vise tema, pa kad ih i nema neko vreme onda se pojave i opet odgovaraju na neke postove starije od mesec dana... ali to je nekako OK a ovo sto je JPM uradio je za kaznu. Pomozite mi da razumem kako da razumem. 8
goldberg bcd Posted yesterday at 01:10 AM Posted yesterday at 01:10 AM 13 hours ago, Kooineeperk said: S druge strane, mozda su postovi iritantni ili iritiraju odredjenu grupu ljudi, da ne kazem odredjene ljude pojedinacno - to je vec druga stvar. Za to su neka druga pravila a ne "flood-ovanje". Postoje forumasi (vise od jednog) koji na mnogo iritantniji nacin pisu jednu te istu stvar, konstantno, u vise tema, pa kad ih i nema neko vreme onda se pojave i opet odgovaraju na neke postove starije od mesec dana... ali to je nekako OK a ovo sto je JPM uradio je za kaznu. Pomozite mi da razumem kako da razumem. Cudan nacin da se napise "e, a sto ne banujete goldberga"? Mislim, koji jos to drugi forumasi spadaju u ovaj opis? Evo, bas me zanima, postoji li jos jedan jedini primer? Bice da ih nema, nego je napisano u mnozini da ne ispadne "trazim ban za zna se kog forumasa". Ovo je otprilike kao kada se djak zali uciteljici "sto sam ja sad kaznjen, a Sima je prosao onomad bez kazne, pa kako to"? Vec sam pisao da pravila moraju da se primenjuju za sve i zato i nisam imao nista protiv da ekipica slavi poraze Zalgirisa na EL temi dok god je dopusteno da se tamo navija i protiv drugih klubova. Sto se tice @JPM, nisam neki ljubitelj ovog niza koji je ostavio jer mi deluje malo izvestaceno tipa "porazi Paris Basketa bas odgovaraju klubovima za koje navija 99% foruma pa cu ja da slavim kada izgube bas sada kada se lomi sezona". No, razumem zasto nekima ide na zivce taj stil igre, ide i meni i ti njegovi postovi nisu za ban. Jednostavno, mozda bi trebalo prvo brisati neke postove pa tek onda upozoravati i onda banovati, to bi bilo najbolje resenje.
Kooineeperk Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 10 hours ago, goldberg bcd said: Cudan nacin da se napise "e, a sto ne banujete goldberga"? Mislim, koji jos to drugi forumasi spadaju u ovaj opis? Evo, bas me zanima, postoji li jos jedan jedini primer? Bice da ih nema, nego je napisano u mnozini da ne ispadne "trazim ban za zna se kog forumasa". Verovao ili ne - ima ih vise. Namerno necu da imenujem a ti si se prepoznao medju njima i to je opravdano. I nema sta da krijem da medju njima mislim i na tebe. Ono sto nije opravdano jeste reci da pozivam da budes banovan. Ne. Samo pravim analogiju da ako ti (i ti iz grupe onih koje rade stvari slicne onom sto ti radis) nisi dobio ban onda ne treba ni JPM. A ne obrnuto. Sto si i sam naknadno potvrdio rekavsi: 10 hours ago, goldberg bcd said: Ovo je otprilike kao kada se djak zali uciteljici "sto sam ja sad kaznjen, a Sima je prosao onomad bez kazne, pa kako to"? I doticni djak nije trazio ban za Simu vec da prodje bez kazne kao i Sima sto je. Eto da razjasnim tako ako treba. 1
Taki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne znam koliko je još ostalo JPM dana,valjao bi sad na Partizanovoj temi 🙂
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Obzirom da i dalje citam forum, prosto je jace od mene da priupitam da li ide ban od 15 dana samo kad nekog iz moderacije triggeruje cinjenica u vezi ponasanja navijaca u Areni na utakmici Zvezda-Zalgiris pa onda mora izmisljati nekakve generalizacije (uz naknadna urnebesna pojasnjenja nekih forumasa da aludiram kako su svi Zvezdasi nacionalisticka govna sto nema veze sa zdravim mozgom ali je jako simpaticno kako su bas ti koji su na to aludirali podrzali Delije kad su mahali VRS zastavama protiv Pariza) i sta sve ne dok je vrijedjanje navijaca nekih drugih klubova koji nisu KKP i KKCZ poput ovog iz spoilera pozeljno do te mjere da idu cak i uz blagoslov jednog od moderatora kosarkskog podforuma? Spoiler
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Hvala sto si dodatno naznacio post, cisto da se dodatno istakne da nije ok navijati za frankov klub.
goldberg bcd Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, Kooineeperk said: Verovao ili ne - ima ih vise. Namerno necu da imenujem a ti si se prepoznao medju njima i to je opravdano. I nema sta da krijem da medju njima mislim i na tebe. Pa nema ih, evo ja pratim forum i nema ljudi koji pisu na sto tema jedno te isto. Uglavnom nebitno, ono sto je bitno je: 11 hours ago, Kooineeperk said: Ono sto nije opravdano jeste reci da pozivam da budes banovan. Ne. Samo pravim analogiju da ako ti (i ti iz grupe onih koje rade stvari slicne onom sto ti radis) nisi dobio ban onda ne treba ni JPM. A ne obrnuto. Sto si i sam naknadno potvrdio rekavsi: I doticni djak nije trazio ban za Simu vec da prodje bez kazne kao i Sima sto je. Eto da razjasnim tako ako treba. Napisao si: Quote Postoje forumasi (vise od jednog) koji na mnogo iritantniji nacin pisu jednu te istu stvar, konstantno, u vise tema, pa kad ih i nema neko vreme onda se pojave i opet odgovaraju na neke postove starije od mesec dana... ali to je nekako OK a ovo sto je JPM uradio je za kaznu. Sta znaci fraza "ali to je nekako OK", znaci, po tebi nije OK, znaci trebalo bi da se sankcionise. Ako vec trazis samo da neko ne dobije kaznu, onda samo trazis da taj neko ne dobije kaznu, ne pominjes Simu i "ako je ono sto on radi nekako OK, onda ni JPM ne bi trebalo da se banuje". Zamisli da ja (ili bilo ko) nakon nekog bana zbog dugackog posta napisem, "e, pa i @Kooineeperk pise dugacke postove, ali ga niste banovali, pa sto banujete Peru?". Kako god, ja to nikad nisam radio niti cu raditi, niti mislim da ima smisla da se radi. Po meni @JPM nije prekrsio nikakvo pravilo i nije trebalo da bude banovan i to je to.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, BattleBender said: Hvala sto si dodatno naznacio post, cisto da se dodatno istakne da nije ok navijati za frankov klub. Znam da je totalni off, ali moram da reagujem. Sto puta ponovljena laž da je Real Madrid Frankov klub nikada neće postati istina. Samo jedan od malog miliona istorijskih tekstova koji razotkrivaju ovu laž možete naći na https://footytimes.com/general-francos-real-madrid-debunking-the-myth-of-regimes-club/ Čitajte u slobodnom vremenu, ima šta da se nauči.
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ja ti kazem da ima, ali stvarno necu da pridajem znacaja takvim osobama i da ih pominjem. Nisu samo na sportu. 9 minutes ago, goldberg bcd said: Sta znaci fraza "ali to je nekako OK", znaci, po tebi nije OK, znaci trebalo bi da se sankcionise. Licno smatram da nije OK ni to sto ti radis ali ne trazim kaznu za tebe. 9 minutes ago, goldberg bcd said: Ako vec trazis samo da neko ne dobije kaznu, onda samo trazis da taj neko ne dobije kaznu, ne pominjes Simu i "ako je ono sto on radi nekako OK, onda ni JPM ne bi trebalo da se banuje". Zamisli da ja (ili bilo ko) nakon nekog bana zbog dugackog posta napisem, "e, pa i @Kooineeperk pise dugacke postove, ali ga niste banovali, pa sto banujete Peru?". Ne znam da li znas, nisam ni ja ekspert ali barem iz americkih filmova si mogao da vidis, da postoji nesto sto se inace zove "Stare decisis", to je pravni princip gde je sud duzan da prati isti kriterijum koji su imali kod ranijih slicnih dogadjaja, pa se onda advokati cesto pozivaju na slicne slucajeve. Edited 3 hours ago by Kooineeperk 1
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Stiletto said: Znam da je totalni off, ali moram da reagujem. Sto puta ponovljena laž da je Real Madrid Frankov klub nikada neće postati istina. Samo jedan od malog miliona istorijskih tekstova koji razotkrivaju ovu laž možete naći na https://footytimes.com/general-francos-real-madrid-debunking-the-myth-of-regimes-club/ Čitajte u slobodnom vremenu, ima šta da se nauči. Nema sta da se nauci, jer je clanak glup. I upoznat sam sa svim tim pokusajevima da se spinuje narativ. Nije mi prvi put da citam ovaj clanak. Mozda ne bas ovaj ovaj, ali sa istom pricom. Sama konstrukcija je na nivou, maltene do slovca ekvivalentna da Vucic ne navija za Zvezdu i ne gura FKCZ, nego mu odgovaralo da voli Zvezdu jer je bila dobra u Evropi. Clanak kao da je pisao djuka bizon da pravda vucicevo favorizovanje fkcz-a... 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @BattleBender, verujem da bi ti bilo prijatno da neko ne želi da ti pruži ruku samo zato što navijaš za CZ?
goldberg bcd Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, Kooineeperk said: Ne znam da li znas, nisam ni ja ekspert ali barem iz americkih filmova si mogao da vidis, da postoji nesto sto se inace zove "Stare decisis", to je pravni princip gde je sud duzan da prati isti kriterijum koji su imali kod ranijih slicnih dogadjaja, pa se onda advokati cesto pozivaju na slicne slucajeve. Mislis li da bi ekvivalent tome na ovom podforumu bio ono cuveno "e, sto ste banovali tog zvezdasa, a ostavili Coopera, pa onda bi Cooper bio banovan za svaki post"? Meni je to glupo kao i trazenje kompenzacije u sportu. Da sam ja ili bilo ko u tom trenutku postavljao slike zadovoljstva zato sto je neki klub izgubio, a bio kaznjen samo @JPM, onda OK, imao bi svako pravo da postavis to pitanje. Ovako se otvara mogucnost da svako pita "a sto ja, a sta sa njim". Pa nista sa njim, nije banovan pre 10 dana, gotova prica. Jedino se slazem da bi trebalo uspostaviti jasnije kriterijume na forumu, pa da se svi banujemo ako krsimo neka pravila ili se svi ne banujemo. Vec sam pisao, meni je OK i da pisemo neutralno i da navijamo protiv klubova koji nas nerviraju, dok god su arsini u svim slucajevima isti.
Recommended Posts