Big Ticket Posted March 19 Posted March 19 Најпристојнија дискусија са модератором након бана, evaaah 😀 3 2 1 6
Bugl Khan Posted March 19 Posted March 19 4 hours ago, Dropkick Murphys said: Dajte neki warning points i meni, da se upišem u statistiku. Bar za prozivanje i ometanje moderacije. Kad padnete s vlasti, pričaće da sam bio uz režim, treba mi neki dokaz na papiru da sam opozicija. 13 godina na oba foruma bez bana, a trudio sam se. Ni Dunav, ni Sava me ne peru. Jbt, isti broj godina smo tu. Al ja sam skupio nekih 5 banova sve skupa ja mislim.
Dropkick Murphys Posted March 19 Posted March 19 21 minutes ago, Bugl Khan said: Jbt, isti broj godina smo tu. Al ja sam skupio nekih 5 banova sve skupa ja mislim. Da si Cigan...bilo bi bar 3 manje xD 2
Bugl Khan Posted March 19 Posted March 19 22 minutes ago, Dropkick Murphys said: Da si Cigan...bilo bi bar 3 manje xD 4 🤣 1
JPM Posted March 19 Posted March 19 5 hours ago, Dropkick Murphys said: Dajte neki warning points i meni, da se upišem u statistiku. Bar za prozivanje i ometanje moderacije. Kad padnete s vlasti, pričaće da sam bio uz režim, treba mi neki dokaz na papiru da sam opozicija. 13 godina na oba foruma bez bana, a trudio sam se. Ni Dunav, ni Sava me ne peru. Prozvaćemo te Dačić. 1
Cavani Posted March 21 Posted March 21 On 3/19/2025 at 4:10 PM, Dropkick Murphys said: Dajte neki warning points i meni, da se upišem u statistiku. Bar za prozivanje i ometanje moderacije. Kad padnete s vlasti, pričaće da sam bio uz režim, treba mi neki dokaz na papiru da sam opozicija. 13 godina na oba foruma bez bana, a trudio sam se. Ni Dunav, ni Sava me ne peru. Svrati na politiku. 1
forumko topic Posted yesterday at 12:32 AM Posted yesterday at 12:32 AM Ne da je sraman, nego smejurija. Paj sad - flooding. Čovek ne voli still igre Pariza, pritom ne videh da je bilo koga vredjao, da je zaslužio ban. Nidje veze. 2
Knipex Posted yesterday at 07:29 AM Posted yesterday at 07:29 AM Flooding jeste protiv pravila, to je tačno, ali kako može biti floding kada je aktivno učestvovao u diskusiji sa drugim forumašima? Ovo što je izvučeno ovako sada može da se nazove flodingom, ali više od pola tih postova su bili odgovori drugima. Pride se to sve desilo za 48h što baš i nije kratak period. Razmislite još jednom. 5
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:20 AM Posted yesterday at 09:20 AM I ja mislim da nije za ban koliko god lik smarao i bivao iritantan sa svojom pričom, a jeste. 2
DameTime Posted yesterday at 09:26 AM Posted yesterday at 09:26 AM Da je iritantno - jeste, i to veoma. Ali mi nije za ban, pogotovo ne od 7 dana. Mislim da je u ovakvim situacijama mnogo delotvornije odgovarati forumašu, nego mu uskratiti pristup i pisanje na forumu.
Kooineeperk Posted yesterday at 11:45 AM Posted yesterday at 11:45 AM Razumem da je JPM upozoren od ranije i da ima "istoriju" kao sto je navedeno u obrazloenju bana... ALI Citirano je 11 postova u 3 razlicite teme (iz EL, KKCZ i KKP tema) za 48h je flood-ovanje?! U tom periodu je samo u EL temi napisano barem nekih 200 postova a da ne pominjemo KKCZ temu (par stotina), pa i KKP (jos par desetina). Mozda da redefinisemo pojam flodovanja? S druge strane, mozda su postovi iritantni ili iritiraju odredjenu grupu ljudi, da ne kazem odredjene ljude pojedinacno - to je vec druga stvar. Za to su neka druga pravila a ne "flood-ovanje". Postoje forumasi (vise od jednog) koji na mnogo iritantniji nacin pisu jednu te istu stvar, konstantno, u vise tema, pa kad ih i nema neko vreme onda se pojave i opet odgovaraju na neke postove starije od mesec dana... ali to je nekako OK a ovo sto je JPM uradio je za kaznu. Pomozite mi da razumem kako da razumem. 8
goldberg bcd Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 13 hours ago, Kooineeperk said: S druge strane, mozda su postovi iritantni ili iritiraju odredjenu grupu ljudi, da ne kazem odredjene ljude pojedinacno - to je vec druga stvar. Za to su neka druga pravila a ne "flood-ovanje". Postoje forumasi (vise od jednog) koji na mnogo iritantniji nacin pisu jednu te istu stvar, konstantno, u vise tema, pa kad ih i nema neko vreme onda se pojave i opet odgovaraju na neke postove starije od mesec dana... ali to je nekako OK a ovo sto je JPM uradio je za kaznu. Pomozite mi da razumem kako da razumem. Cudan nacin da se napise "e, a sto ne banujete goldberga"? Mislim, koji jos to drugi forumasi spadaju u ovaj opis? Evo, bas me zanima, postoji li jos jedan jedini primer? Bice da ih nema, nego je napisano u mnozini da ne ispadne "trazim ban za zna se kog forumasa". Ovo je otprilike kao kada se djak zali uciteljici "sto sam ja sad kaznjen, a Sima je prosao onomad bez kazne, pa kako to"? Vec sam pisao da pravila moraju da se primenjuju za sve i zato i nisam imao nista protiv da ekipica slavi poraze Zalgirisa na EL temi dok god je dopusteno da se tamo navija i protiv drugih klubova. Sto se tice @JPM, nisam neki ljubitelj ovog niza koji je ostavio jer mi deluje malo izvestaceno tipa "porazi Paris Basketa bas odgovaraju klubovima za koje navija 99% foruma pa cu ja da slavim kada izgube bas sada kada se lomi sezona". No, razumem zasto nekima ide na zivce taj stil igre, ide i meni i ti njegovi postovi nisu za ban. Jednostavno, mozda bi trebalo prvo brisati neke postove pa tek onda upozoravati i onda banovati, to bi bilo najbolje resenje.
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 hours ago, goldberg bcd said: Cudan nacin da se napise "e, a sto ne banujete goldberga"? Mislim, koji jos to drugi forumasi spadaju u ovaj opis? Evo, bas me zanima, postoji li jos jedan jedini primer? Bice da ih nema, nego je napisano u mnozini da ne ispadne "trazim ban za zna se kog forumasa". Verovao ili ne - ima ih vise. Namerno necu da imenujem a ti si se prepoznao medju njima i to je opravdano. I nema sta da krijem da medju njima mislim i na tebe. Ono sto nije opravdano jeste reci da pozivam da budes banovan. Ne. Samo pravim analogiju da ako ti (i ti iz grupe onih koje rade stvari slicne onom sto ti radis) nisi dobio ban onda ne treba ni JPM. A ne obrnuto. Sto si i sam naknadno potvrdio rekavsi: 10 hours ago, goldberg bcd said: Ovo je otprilike kao kada se djak zali uciteljici "sto sam ja sad kaznjen, a Sima je prosao onomad bez kazne, pa kako to"? I doticni djak nije trazio ban za Simu vec da prodje bez kazne kao i Sima sto je. Eto da razjasnim tako ako treba. 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam koliko je još ostalo JPM dana,valjao bi sad na Partizanovoj temi 🙂
Recommended Posts