delgado Posted March 12 Posted March 12 7 minutes ago, Papanikolesku said: Samo da se osvrnem na @delgado i da pozdravim upis koji je ostavio pre izvesnog vremena, i ja se izvinjavam tebi za oštriji nastup i donekle kreiranje nekog ružnog narativa o tebi. Ne tolerišem vređanje, i spuštanje na lični nivo, otuda sam i ja preterao. Što se tiče tvoje naklonosti ka liku i delu LeBrona Jamesa, opet nisam za idolopoklonstvo bez odsustva bilo kakve kritike i realnosti, ali sam na primeru Željka Obradovića shvatio da biješ istu bitku kao i ja/mi sa velikom većinom foruma ili u tvom slučaju posetilaca NBA topika. Verujem da smo sad kul, i da se srećemo sledeće sezone u fantaziju 🫵🏼 Sve 5 za upis osim ovog boldovanog - Igram osminu finala plejofa i sanse nisu velike da se plasiram u A jer treba da dobijem 3/4 potencijalna plejof meca, ali nada umire poslednja 😛 Ali najverovatnije da, srecemo se, ako prodjes, taman cu ja biti komesar da vidis kako lepo funkcionise sve 😛 1
Son_of_a_gun Posted March 12 Posted March 12 @MetalHead šta se dešava sa forumom, toliko je spor odziv da osluškujem stalno hoće li odnekud zapištati dial-up modem?
Barkley#34 Posted March 12 Posted March 12 Šta znam, uglavnom je takav poslednjih meseci. Na dan štrajka je delovao samo malo usporenije nego inače. 1
kendrick duckworth Posted March 12 Posted March 12 2 hours ago, Papanikolesku said: želim vam osveženje u moderatorskom timu što pre u vidu nekog korektnog forumaša poput Barklija, Fillama, Frensisa, Smrtokape, Del Pierra, Big Ticketa, Penduluma, Kooina, itd, to su momci koji mi prvi padaju na pamet 1
JPM Posted March 13 Posted March 13 Vas dvoje ste bili odmah sledeci ali posto nije mogao da pronadje jos dva korektna Cigana, onda drugi put. 2
Losmi17 Posted March 13 Posted March 13 Klasicno izivljivanje poslednji ban. Malo je bilo sto sam bio kaznjen za svoje misljenje, i sto se zeljko sveta krava obradovic stiti...pazi sad, od forumasa 😂 Nego sto se ne podnosi i kritika nikakva niti objasni sta je uradjeno, nego se kaznjava jos 15 jer se odluka naziva bednom. Moderiranje jako podseca na sns modus operandi, well done. Nego jel ste i vi svete krave pa ne sme da se takne niti da se reaguje na splacine od odluke? Bednoca at its best.
goldberg bcd Posted March 13 Posted March 13 On 3/10/2025 at 9:49 AM, JPM said: Jesu. Kada Beogradjani budu isli u Skopje i Podgoricu, javi se da menjamo stav. Lepo si u narednom postu opisao zasto je ovo pogresan stav. Odlaze i iz Bilbaa u Madrid, pa se u Bilbau navija za Athletic, da ne pricamo o Engleskoj ili Nemackoj. Takodje, pisao si i o navijanju za velike evropske klubove pre CZ i PAR i ja tu mislim da je u pitanju karma i da bi i jedan i drugi klubovi protiv nekog Liverpoola mogli da budu gosti na svom stadionu, samo da nema nacionalizma. Opet, nacionalizam je razlog zasto KK Buducnost ima domacinsku atmosferu na mecevima protiv KKP i KKCZ, nesto sto bilo koji KK iz Srbije moze samo da sanja. No, kod nas i jeste sve pogresno, pa i ta nasa intepretacija nacionalizma koji se svodi na "zivim u Beogradu (ili jos gore Londonu/Becu), a pricam o Kosovu. Svaka drzava koja zeli da opstane bi morala u sebi da okuplja vise lokalnih identiteta. Ona koja to ne uspeva ce se svesti na grad - drzavu sa par miliona stanovnika.
Bugl Khan Posted March 16 Posted March 16 On 3/8/2025 at 9:45 AM, Problem sa licnim greskama said: Pa neki bas vidjeni cigani iz grada Beograda su Bosnjaci (iako se verovatno ne bi tako deklarisali). Znam Gorance na severu, doduse druga generacija, vecina je vec rodjena u Beogradu. Bio je 90ih cuveni A. clan grupe HEROES, kosovski Albanac, koji je otvorio posle bekstva od murije natrag na Kosovo u juznoj Mitrovici kafic HEROES 😄 Dosta lud lik i veliki zvezdas, nadam se da je momak ziv i dobro. Ludih primera ima, ali ponavljam, izuzetak su. Na zalost. Bilo bi lepse da nije tako. Vodeci BBB su redom Srbi i Bosnjaci poreklom, od Klokana ciji je cale sarajevski Srbin, do onog Football Factory Bogdan Urukala velikog mrzitelja Srba koji sada robija u Srbiji zbog mafijaskog obracuna 😄 Pa Hasan, Nijaz...Ali, svi su redom rodjeni purgeri pa je prirodno da su dinamovci. Barem meni. Nešto si pomješao.
Problem sa licnim greskama Posted March 16 Posted March 16 Nijaz Tadzic Hadziosmanagic, Hasan Kurtic. Sta sam ja to pomesao konkretno?
Bugl Khan Posted March 16 Posted March 16 (edited) 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Nijaz Tadzic Hadziosmanagic, Hasan Kurtic. Sta sam ja to pomesao konkretno? to su Srbi? Sad vidim Bošnjaci. Mislim da nisu iz BiH. Klokan je bio aktivan za vrijeme Jugoslavije, a Bogdan je bio vodeći klaun i relevantan pola sezone. Nijaz nije BBB, Hasan je legenda. I na žalost iznimka. Edited March 16 by Bugl Khan 1
Kosjan Willavić Posted March 16 Posted March 16 (edited) On 3/11/2025 at 11:33 AM, goofy said: 80-ih sam imao drugara koji je navijao za Velež. Cenim da mu je dokurčilo grobarskocigansko prepucavanje pa se iz tog razloga deklarisao kao veležovac. A priznajem, tadašnji Velež i čuveni tandem Kajtaz-Tuce je pikao baš dobar fudbal. Bilo je tu još dosta dobrih igrača. Nisam ga odavno sreo, da ga pitam za koga sad navija Moj pokojni deda isto.Poreklom Hercegovac, bas je voleo Velez ,gotovo u rangu sa Zvezdom 😄 mrzeo Zeljeznicar i Sarajevo vise nego Partizan 😄 Edited March 16 by Kosjan Willavić
delgado Posted March 17 Posted March 17 @Don Dusko Otkljucaj brate fantazi teme da mogu da proslavim svoju pobedu u osmini finala kako dolikuje! 😄 1
Don Dusko Posted March 17 Posted March 17 14 minutes ago, delgado said: @Don Dusko Otkljucaj brate fantazi teme da mogu da proslavim svoju pobedu u osmini finala kako dolikuje! 😄 Otkljucano 1
JPM Posted March 19 Posted March 19 1 minute ago, Filbi said: Izvinjavam se , zaista ne znam pa moram da pitam , šta znače ovi poeni - 25 warning points , kako to utiče dalje na moje pisanije ovde hvala Nikako. To se moderacija igrala bodovanja prekrsaja, ja sam jednom dobio 30 warning points i 30 dana bana. 48... haos.
Filbi Posted March 19 Posted March 19 zaista mi nije jasno zasto sam banovan ovaj poslednji put ali zaista , ali ok poštujem
JPM Posted March 19 Posted March 19 Sad sam pogledao. Banovan si jer si aludirao na to da Nedović ima menstruaciju. 1 3 1 1
Guru Posted March 19 Posted March 19 1 hour ago, Filbi said: zaista mi nije jasno zasto sam banovan ovaj poslednji put ali zaista , ali ok poštujem Neca meca, oni dani, ulošci sa krilcima i ostale pošalice na tu temu se sada već tradicionalno kažnjavaju, ti si ovaj put napisao ovo boldovano i zato si kažnjen zajedno sa druga dva forumaša, a pošto si već kažnjavan zbog ovog crvenog računaj da će u slučaju ponavljanja istog prekršaja kazna sledeći put biti (bar) dupla. 1 hour ago, Filbi said: Izvinjavam se , zaista ne znam pa moram da pitam , šta znače ovi poeni - 25 warning points , kako to utiče dalje na moje pisanije ovde hvala Pre izvesnog vremena smo uveli da se za svaki ban dodeljuju warning points koji se računaju puta 3 u odnosu na broj dana na koji si banovan. Još uvek si dosta daleko od trajnog, jer do sada nisi imao velike prekršaje pa samim tim nisi ni skupio mnogo warning poena, al' svakako povedi računa o rečniku jer si uglavnom zbog toga kažnjavan.
Dropkick Murphys Posted March 19 Posted March 19 Dajte neki warning points i meni, da se upišem u statistiku. Bar za prozivanje i ometanje moderacije. Kad padnete s vlasti, pričaće da sam bio uz režim, treba mi neki dokaz na papiru da sam opozicija. 13 godina na oba foruma bez bana, a trudio sam se. Ni Dunav, ni Sava me ne peru. 3 1
Filbi Posted March 19 Posted March 19 26 minutes ago, Guru said: Neca meca, oni dani, ulošci sa krilcima i ostale pošalice na tu temu se sada već tradicionalno kažnjavaju, ti si ovaj put napisao ovo boldovano i zato si kažnjen zajedno sa druga dva forumaša, a pošto si već kažnjavan zbog ovog crvenog računaj da će u slučaju ponavljanja istog prekršaja kazna sledeći put biti (bar) dupla. Pre izvesnog vremena smo uveli da se za svaki ban dodeljuju warning points koji se računaju puta 3 u odnosu na broj dana na koji si banovan. Još uvek si dosta daleko od trajnog, jer do sada nisi imao velike prekršaje pa samim tim nisi ni skupio mnogo warning poena, al' svakako povedi računa o rečniku jer si uglavnom zbog toga kažnjavan. U redu ali mislim da je neosnovano ja sam mislio oni dani kada te nista ne ide, kada ne ide šut itd. ali nema veze , pogledajte istoriju mojih upisa da li sam vredjao Needovica pa da moze da se ovo boldovano poveze sa tim. Nedovic me ne zanima i ne smatram ga bitnim faktorom da bih zbog njega bio banovan.
Guru Posted March 19 Posted March 19 52 minutes ago, Filbi said: U redu ali mislim da je neosnovano ja sam mislio oni dani kada te nista ne ide, kada ne ide šut itd. ali nema veze , pogledajte istoriju mojih upisa da li sam vredjao Needovica pa da moze da se ovo boldovano poveze sa tim. Nedovic me ne zanima i ne smatram ga bitnim faktorom da bih zbog njega bio banovan. Pa pogledali smo istoriju i tamo smo našli ovo: Spoiler Kao što već rekoh i tada si kažnjen, sada si kažnjen opet, potrudi se da ne napraviš istu grešku treći put, jer će u tom slučaju i kazna biti znatno duža. 1
Recommended Posts