Stiletto Posted January 11 Share Posted January 11 17 minutes ago, Volter said: Reveal hidden contents Nekad su se moji drugari ložili na Švarcenegera, Stalonea, zbog njihovih mišića, a ja na Bronsona. Legenda. Meni jedan od gotivnijih glumaca. Jedna od onih slika koje imaju ton. Čim je vidiš, čuješ u glavi "You have two too many." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted January 11 Share Posted January 11 Delgi hood je uz tebe, samo reci letecemo kao meci ! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 11 Share Posted January 11 Ih koliko se samo puta desilo da me neko takne u živac ovde, da li u startu ili posle par razmenjenih postova, svejedno. Krenem da odgovorim i pošto sporije kucam na telefonu, odakle najčešće pratim forum jer komfor jelte, nego na kompu, predomislim se, kažem sebi nije vredno truda jer mi se javi u glavi slika budućih događaja i samo obrišem to što sam već otkucao. Jedino što može da se desi je da taj pomisli da je pobedio, al' eto mu. Dakle ništa bitno, pošto sam svakako već rekao šta sam imao i ako je neko pratio diskusiju svakako je već shvatio i zauzeo stranu. Posle dva dana se svakako toga više ne sećam 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11 Share Posted January 11 2 hours ago, Неле said: Delgi hood je uz tebe, samo reci letecemo kao meci ! Evo ga i ovaj osvedočeni idolopoklonik lika i dela Lebrona Jamesa, ko vas uzima za ozbiljno 😌 Spoiler Sprdam se, naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 11 Share Posted January 11 Delgisa je gospodin veliki. Voli covjek LeBrona, fura svoje fazon, ne podjebava prvi nikoga iako se redovno neko nakaci na njega jer eto voli LeBrona. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 1 hour ago, DameTime said: Evo ga i ovaj osvedočeni idolopoklonik lika i dela Lebrona Jamesa, ko vas uzima za ozbiljno 😌 Hide contents Sprdam se, naravno. Iskreno nije mi vise to to i dalje ga gotivim ali ne kao pre sad bi za Jokaru navijao u duelu sa LeBrondzom ogadio mi se malo vise zbog stvari van terena 😕 p.s. Ali je svakako GOAT i to ubedljivo. Edited January 11 by Неле 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 12 Share Posted January 12 3 hours ago, Неле said: Iskreno nije mi vise to to i dalje ga gotivim ali ne kao pre sad bi za Jokaru navijao u duelu sa LeBrondzom ogadio mi se malo vise zbog stvari van terena 😕 p.s. Ali je svakako GOAT i to ubedljivo. Nele, reportovan si za prvi deo posta! 😛 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 12 Share Posted January 12 7 hours ago, Неле said: Iskreno nije mi vise to to i dalje ga gotivim ali ne kao pre sad bi za Jokaru navijao u duelu sa LeBrondzom ogadio mi se malo vise zbog stvari van terena 😕 p.s. Ali je svakako GOAT i to ubedljivo. 4 hours ago, delgado said: Nele, reportovan si za prvi deo posta! 😛 I za drugi. 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted January 12 Share Posted January 12 6 hours ago, delgado said: Nele, reportovan si za prvi deo posta! 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Thursday at 07:19 AM Share Posted Thursday at 07:19 AM Dok svi spavaju, brat dominira. https://ibb.co/xDChX0n 4 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Thursday at 07:36 AM Share Posted Thursday at 07:36 AM Zato je odjutros štucao forum. Goldberg forumski inkubus, noću pohodi teme i opšti po njima 😁 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted Thursday at 06:13 PM Share Posted Thursday at 06:13 PM Zamolio bih moderaciju da razmotri neki vid kaznjavanja za hvaljenje, relatizovanje i pravdanje delovanja grupe Delije. Ili bar da se uvede odsustvo kaznenih mera ako se doticni nahrane go*nima ili napuse stojkom, sto bi rekao nas dobri Delgi. Na njihovim glasilima jednoumlja (hahaha, "umlja"...) nasi umereni, normalni, racionalni stavovi nisu dobrodosli. Ako je ovo oaza normalnosti, kakva zelim da mislim da jeste, mislim da odredjeni reciprocitet mora da postoji. Jako je lepo da se cuje svaki glas, da se se promislja i napreduje kroz razlicitost, ali kako napredovati ako je dostignuce "apoliticne" "navijacke" grupe da su oterali Kristofera, a nisu podrzavali nas tim dok je tonuo u bulu, rasrdili veci deo hale, stvorili nalektrisanu, besnu atmosferu, itd. O drugim "stavovima" grupe necu, ali su jako poznati. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted Thursday at 06:54 PM Share Posted Thursday at 06:54 PM Sa svime se slazem, vec sam "najvernije" u nekom postu ranije iznapadao zbog onog sinoc. Generalno nemam nista protiv napusavanja Hila jer je ta dzukela zasluzila i da je Srbija normalna drzava taj zlikovac ne bi smeo da kroci u Srbiju. No, par skandiranja tom olosu je sasvim dovoljno, ono sinoc je bio idiotizam. A posebna je prica baljezgarija delija da ih politika ne zanima i to sto ne smeju da zucnu protiv onoga ko je 100 puta vece stetocina i vece zlo za Srbiju od jebenog Hila. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Thursday at 08:05 PM Share Posted Thursday at 08:05 PM Meni to simpaticno, kad krene da brani fasiste neko, pa ga sateramo u cosak, pa se useprtlja. Mnogo bolje to nego odmah ban, ovako nam priredi i lepu zabavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 11:47 PM Share Posted Thursday at 11:47 PM Jel dolazi sutra Zoki Milanović u ložu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted Friday at 12:19 AM Share Posted Friday at 12:19 AM 16 hours ago, Smrtokapa said: Zato je odjutros štucao forum. Goldberg forumski inkubus, noću pohodi teme i opšti po njima 😁 Takav mi je posao, sta ces. Prednost postovanja u sitne sate je sto nema mnogo replika i gubljenja vremena na beskonacne diskusije, mana je sto diskusija izgubi smisao kada treba da se odgovara na nesto napisano pre 24 ili 48 sata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Friday at 07:52 AM Share Posted Friday at 07:52 AM 7 hours ago, bergkamp bcd said: Takav mi je posao, sta ces. Prednost postovanja u sitne sate je sto nema mnogo replika i gubljenja vremena na beskonacne diskusije, mana je sto diskusija izgubi smisao kada treba da se odgovara na nesto napisano pre 24 ili 48 sata. Isto tako desavalo se da citiras moj upis od pre 2-3 dana, meni prvo treba da se setim o cemu se uopste pricalo, sa kim sam bio u diskusiji, da ponovo procitam svoje upise, pa tek onda da se presaltam na diskusiju sa tobom. Nije bas prakticno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Friday at 02:22 PM Share Posted Friday at 02:22 PM On 1/10/2025 at 2:51 PM, JPM said: Gde je @Kooineeperk? On 1/10/2025 at 3:47 PM, DameTime said: Otišao je do pekare... On 1/10/2025 at 4:38 PM, Stiletto said: U međuvremenu, @Kooineeperk... Ziv sam. Jedva. Ma ludilo sa ovim DrCelinim ljudima iz kluba... ne znam vise po kojim planinama smo sve isli. Neke brvnare po nekim brdima, bez signala mobilne. Krenuli za vikend za Beograd na utakmicu, ne vidi se gde je put kako je zavejalo. Zaglavili se u snegu, izvlacili nas neki mestani, jedva smo i na telefonu odgledali Dubai (bolje da nismo), i onako smoreni se vratili. Posle bile jos vece padavine i neki minus uhvatio, nismo ni za Fener mogli da se vratimo u civilizaciju. Ma pricacu vam 😉 Koje su to price... Evo me sad tek nazad u civilizaciji, stizem za Monako valjda, samo da svratimo da sipamo gorivo, pa vam pisem dalje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Sunday at 01:02 PM Share Posted Sunday at 01:02 PM Ja se sa forumašem prolupom ne slažem ama baš ni oko čega,ali smanjite malo doživljaj sa ovim "poslednji ban pred trajni" kaznama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Koji je to diskurs ovog foruma po pitanju Kristofera Hila? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts