Kankkunen Posted January 12 Share Posted January 12 @Guru O tom Gebrijelu se piše već tri dana ... https://www.maxbetsport.rs/crvena-zvezda-venjen-gebrijel-evroliga-aba-liga-492309/ Možda je ban za @srlepajce nepotreban. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted January 12 Share Posted January 12 Drugovi moderatori, ubijate forum! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 13 Share Posted January 13 jedibojan je zaista jedan od najkorektnijih forumaša. Pogrešio jeste, al zbog njegove istorije bi mogao da mu se smanji ban. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 13 Share Posted January 13 I jedna molba, ako nije problem. Ako je moguće da na ABA i EL temi ubuduće prođe jedno kolo bez: 1. stalkinga kolege Goldberga da objasni kako i zašto... 2. da kolega Goldberg ne ponavlja po xy put zbog čega je napisao nešto pre z dana. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted January 13 Share Posted January 13 Гдје је друг Кени? Је ли престао да пише или је трајни попио? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 13 Share Posted January 13 Piše, on je @pierre van hooijdonk. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted January 13 Share Posted January 13 Da se banuju na 5 dana svi koji su pominjali Higinsa. Ko je radio reply može i na dan dva. Neki red mora da se zna... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted January 13 Share Posted January 13 Ostace misterija kako Goldbergovo pisanije prolazi ovoliko godina na forumu. Ja se za to vreme secam jednog bana i to obostranog zbog svadje. Za to vreme Kornet 140 godina Padinske Skele i jos toliko opomena. U sustini oba forumasa pokusavaju dugackim postovima da isprave mozak svakom ko misli drugacije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13 Share Posted January 13 kornetu je murija namestila, ja ih pitao, oni iskulirali, jer, sto bi rek'o vuchic, da, i? ili pa sta?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted January 13 Share Posted January 13 Uini: da, i? Dragan: 💅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 13 Share Posted January 13 On 1/7/2024 at 11:02 PM, uvrnuto said: Ukratko, mislim da ste ti i @Don Dusko izuzetno losi moderatori bez osecaja kada i koga treba banovati, dajete ili nejasna obrazlozenja ili na nivou mladjih tinejdzera. U skladu sa navedenim, necu vise pisati dok ste vi na mestu moderatora. Verujem da su moji putopisi iz Liona, Milana, Valensije, Monaka, ubrzo Berlina sa Zvezdine klupe dosadan materijal koji zamara forumase, te ovime doprinosim dinamicnijem forumu umesto svojih pisanija u prazno. Svako dobro obojici na privatnom planu! 3 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 14 Share Posted January 14 Pojede forum svoju djecu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 14 Share Posted January 14 On 1/13/2024 at 9:29 AM, Cooper said: I jedna molba, ako nije problem. Ako je moguće da na ABA i EL temi ubuduće prođe jedno kolo bez: 1. stalkinga kolege Goldberga da objasni kako i zašto... 2. da kolega Goldberg ne ponavlja po xy put zbog čega je napisao nešto pre z dana. U potpunosti si u pravu - sto se tice onoga na sta mogu da uticem (tacka broj 2.), nisam ni pisao mnogo u ovoj godini i reagovao sam samo u dva ili tri dana na postove napisane na tri teme (KKCZ, EL i ABA). On 1/13/2024 at 12:16 PM, Dragan Mićić said: Ostace misterija kako Goldbergovo pisanije prolazi ovoliko godina na forumu. Ja se za to vreme secam jednog bana i to obostranog zbog svadje. Za to vreme Kornet 140 godina Padinske Skele i jos toliko opomena. U sustini oba forumasa pokusavaju dugackim postovima da isprave mozak svakom ko misli drugacije. Moras da priznas da su Kornetovi postovi mnogo duzi. Takodje, Kornet nije ni banovan toliko zbog dugackih postova, koliko zbog onoga sto si napisao "ispravljanja mozgova", odnosno ubedjivanja da je sve lepo i da tece med i mleko. Sto se mojih postova tice, postoji trud da se kritika usmeri na aktere na terenu i iza terena (igraci, treneri, uprave, mediji, vlast). Desi se da nekad i preteram i predjem granicu, to ne bi trebalo da se desava, ali se desava zbog prozivanja o kojem gore pise @Cooper, a pisao je i @Drug Crni, ako se ne varam. U svakom slucaju, bilo koji napad na licnoj osnovi, cak i ako je isprovociran nije prihvatljiv i ako nekome to zasmeta slobodno moze da prigovori ili da reportuje post. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 15 Share Posted January 15 Mislim da se salio Obi Wan sto se mene ne mora da se banuje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted January 16 Share Posted January 16 A, mi, i dalje, imamo ljubicasti interfejs sa sivom podlogom - zasto? Se, istera neki inat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 18 Share Posted January 18 Da, bolje ljubicasti interfejs sa narandzastom podlogom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) ^Dresevi Monpeljea 👍 Svidja mi se ideja. Komplementarne boje. Edited January 18 by RatzenStadt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 18 Share Posted January 18 Sigurno su oni, pored Finiksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 24 Share Posted January 24 Eto sta se desi kad moderacija ne uslisi vapaje komsija da KKCZ tema klizi u tata mod. Svrate da poguraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 24 Share Posted January 24 cccc, a niko da pomene neko konkretno ime kao pojacanje i uzme petodnevni vaucer za banju. Zadnja vremena dosla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted January 24 Share Posted January 24 4 hours ago, Kronostime said: cccc, a niko da pomene neko konkretno ime kao pojacanje i uzme petodnevni vaucer za banju. Zadnja vremena dosla. eee vidis, nisu svi matori kao ti pa da im trebaju bake kao drustvo u ljekovitim banjskim vodama 😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) 1 minute ago, Abizolirni said: eee vidis, nisu svi matori kao ti pa da im trebaju bake kao drustvo u ljekovitim banjskim vodama 😋 Meni @DameTime pravi drustvo u banji. Edited January 24 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 26 Share Posted January 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted January 26 Share Posted January 26 Овај бан за жену Сферопулоса је благ. Први пут се оглашавам, али заиста онакве гадости бих волио да не гледам 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 26 Share Posted January 26 Ja sam tek skoro skontao da na forumu imamo Šćepana Šćekića i Bogoljuba Gagića, po jedan sa obe strane brda. Ništa, samo mi je smešno to 🙂 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts