Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije


Kurc Emuchelo

Recommended Posts

6 minutes ago, Kooineeperk said:

 

Jel tata i kad neko dodje da relativizuje danasnje dogadjaje sa nekim ranijim? Pitam samo, da znam kako da komentarisem. 

 

Ti razmisli. U svakom slučaju ne moraš da se ponašaš kao drugi. 

 

Ako sam sad stavio upozorenje da se ne ide u tatu, ne znači da nešto drugo nije zaslužilo upozorenje, već da npr. trenutno pratim diskusiju i vidim gde će otići, a da tad možda nisam/nismo bili tu. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

@Smajli

 

1. Folklor, treshtalk? Ja bih rekao da je ovaj njegov vokalni nastup u najboljem slucaju sabanizam. U najgorem - sam sebi crta metu. A u nekom srednjom slucaju - pravi blato. Godinama pricamo da su jedino igraci iznad bljutavih situacija sa tribina, da su igraci osvetlali obraz... Ovo nije svetao obraz, nego dodatno lozenje mase sa tribina na negativu... Sve u svemu, ne bih se slozio sa konstatacijom moderacije da iko crta njemu metu, sem njega samog.

2. Zoc bi, zbog svog renomea, mogao/trebalo da bude ucitelj svoje ekipe i uspostavi kontrolu po pitanju ponasanja. Lesorov udaranje Petruseva je epsko sranje, skandalozan potez. Vokali Andjuse i Smajlija mnogo manja stvar, ali ocito da to ne nailazi na osudu cim se ponavlja. Voleo bih da vidim gospotstvo sa vase (Partizanove) strane (mislim na igrace i stab) iz dva razloga: 1) jer onda imate pravo da 'prodajete' gospodstvo, a ne da izgledate kao foliranti i licemeri; 2) jer ne zelim da hranite trola, odnosno vrhovnu spodobu sa nase strane. Naravno, Bogijevo klimanje glave, Ledejevo glumljenje epi napada i jos sto sta NA TERENU je skroz ok (ma koliko nerviralo 😉 ). Ali ove navedene stvari su POSLE utakmice, pa su zato i veliki minus. Anyway, hvala pojedenim grobarima, rispect.

3. Kari treba da poprica sa Smajlijem. Nek nam donese nesto nemacko u sistem. 

4. Post mi zvuci fatalisticki, ali sve ovo ne dozivljavam tako - boli mene u sustini uvo kako zvuci Smajlijevo visoko C. Ali da je pogresno - pogresno je. I skroz je ok reci da je pogresno. A onaj ko opravdava ili nalazi primere sa strane - relativizuje i radi lose stvari.

5. Nije tata post - sve bih isto, pa i gore pisao i da se desi s druge strane, s time sto mi je Ostoja manje govodo i manje odgovoran od Covica, a Zoc npr. je odgovorniji od bilo kog trenera Zvezde.

6. Besan sam na Zvezdu. Bravo za Aleksu.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Geronimo said:

1. Folklor, treshtalk? Ja bih rekao da je ovaj njegov vokalni nastup u najboljem slucaju sabanizam. U najgorem - sam sebi crta metu. A u nekom srednjom slucaju - pravi blato.

 

Naravno da je šabanizam, i to težak. Ja sam ono folklorsko objašnjenje pisao isključivo u svetlu toga kako to utiče na međusobne odnose igrača dva kluba - verujem ne naročito, oni su ok međusobno.

 

Jbg, meni je kao zvezdašu jasna ta neka navijačka asimetrija - Partizan je manji klub od Crvene zvezde (pre svega mislim na broj pristalica) i meni deluje prirodno da oni svoj neki identitet grade delom na opoziciji prema Zvezdi i da primenjuju asimetrično ratovanje. Ali da je degutantno kad slušaš "sisaj Zvezdo" tokom celog meča, apsolutno jeste, a pogotovo je degutantno kada se igrači tome priključuju.

Edited by Smrtokapa
Link to comment
Share on other sites

Smajli ima problem sa inteligencijom, zato je ovo i uradio. Anđušić je imao problem sa lošom igrom, pa je pevanjem želeo da se ušlihta navijačima. A i šta će igrači među organizovanom navijačkom grupom? Oni imaju svoj fazon, koji svi znamo kakav je, i naravno da će koristii svoje igrače da još više pecnu komšiju. Svakako da ovakvo ponašanje ne priliči jednom sportisti, mlad je, pogrešio je, mislim da je to već shvatio. Svi smo mi grešni. Inače zaista mislim da je Smajli dobrica. Pa on je prošle sezone posle prvog derbija na kraju utakmice izljubio i izgrlio naše igrače ko da je na svadbu došao. Zbog toga su ga mnogi navijači Partizana pljuvali.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Chaos Is Me said:

 

Jesu, ali samo igrači Zvezde. Nabrajati šabanisanja igrača KKP samo od kada je Željko na klupi bi zahtevalo dosta dugačak post.

Ajde onda sastavite vise jednom taj post, ovo kukanje vec postaje smesno.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Cooper said:

Posle svih spamova i flejmova oko suđenja od sinoć, Kronosu ban za slagalicu.

Svaka čast.

Sto ne prijavis?Ako vec vidis. A o tim flejmovima i sudjenju jos diskutujemo kome sta i koliko.

 

Za Kronosa je bila lak dogovor. A nemoj taj spin da je slagalica...

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...