Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije


Kurc Emuchelo

Recommended Posts

17 hours ago, Don Dusko said:

Da je napisala samo inicijalni post zasluzila bi ban od 5 dana.

 

Koliko sam video svi smo se ovde potrudili(medju kojima i ja) da joj objasnimo gde gresi i zasto je to lose sto je napisala.

 

I prvobitni dogovor je bio 5-7 dana da se ohladi i da shvati sta je napisala. 

 

I onda posle svega napise ovo:

 

I ovo nije uredu sa njene strane. Pa je sledila jos jedna tura gde joj se skrece paznja(sto kroz sprdnju sto kroz zbilju) gde gresi.

Pa napise ovo:

 

I jbg... 

 

Nama kao mod timu je stvarno zao sto smo morali ovoliku kaznu da joj uopste damo...Bila bi inace manja kazna nego inace sto dajemo za generalizaciju(jer obicno je 10 dana) samo da je rekla izvinjavam se pogresila sam....Ili da je samo ostao inicijalni post.

 

11 hours ago, 40Wins said:

Nakon izvornog posta koji je za 3-5 dana realno, forumasica nastavlja u agresivnom tonu i za to se dobija jaci ban, nema sad tu neke filozofije, jbg, odluka moderacije na mestu. 

 

Za ovog prvog ne znam, ali ako dobro pamtim, ti drugo citirani si oženjen, tako da mislim da bi trebao da imaš razumevanja za ovakve i slične "ispade"  :classic_biggrin: ( ja imam dve i evo i treće  na putu ako bog da, moraću da eRmigriram iz stana, sto kaže Bole :classic_biggrin: ) 

Salu na drugu stranu,  ako nista drugo, po dve tačke moram da podržim i pridružim se apelima za smanjenje kazne:

1. Kao džentlmen, jer je ,od kada nema Zoe, jedina (latentna) grobarka i jedna od dve dame na fudbal/kosarka delu forumu.

2. Drugo i najbitnije, kao lokal patriota ( ono jes da je preko Moravu, ali jbg niko nije savršen 😛 )

 

7 dana idealno, sa 15 vec propusta sve Pre-season game.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Meni je uvek bila glupa odluka nekih klubova da dozvole ulazak na stadion samo "zenama i deci do 12 godina". Umesto da se lepo popisu svi izgrednici i adekvatno kazne, mi imamo takvu diskriminaciju jer je, eto, lakse. A to se nista ne razlikuje od odluke da se ulazak u grad omoguci samo belcima zbog nasilja koje se desilo u nekom kvartu u kojem vecinski zive crnci.

 

Tako da, ne znam sta bi @DameTime da napise takav post, ali isti nema blage veze ni sa realnoscu ni sa racionalnim razmisljanjem.

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Kooineeperk said:

Meni se cini da ne moze da se kvotuje post iz teme koja je zakljucana. Tako sam ja nesto primetio, a neki stariji postovi na otvorenim temama mogu i dalje da se kvotuju. 

 

Izgleda ne moze da se kvoutuju sa zakljucanih tema. Tacnije nema ni onaj plusic ljubicasti levo kao multi kvout, a to mi treba...

Link to comment
Share on other sites

Ali količina priče oko banova kao da je u pitanju zatvorska kazna, sa sve Hleb&Voda režimom, a ne privremeni ban na forumu 😄

 

Što se pravila i tumačenja istih tiče... Ja sam od toga uglavnom odustao: Manje više znam gde su granice otprilike, i spram toga se vladam. Ne vredi drugačije, po mom neće biti i ovako i onako: U par navrata sam pomenuo kako bi taj pravilnik izgledao da se ja pitam, (Opuštenije i to dosta, a sa zabranom samo za najočiglednije svinjarije), imao sam sasvim dovoljno pročitanih postova oko banova, jednom dobih ban zbog pesničkih sloboda na tada još uvek aktuelnu temu... Lesson learned. Tako da, kad i ako mi opet dođe da prozborim koju oko nečega kontroverznog, verovatno ću prethodno pitati modove za dozvolu

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

^pa vajtnajtovi se aktivirali 😄 

doduse, opravdano ovog puta. Zena rekla da muskarci uglavnom varaju u vezama i da su neiskreni, samo se malo vulgarnije izrazila u afektu uzrokovanim razocaravajucim saznanjem.

da li ima osnova za takvu tvrdnju je nesto o cemu bi se moglo polemisati, ali to je druga tema. Poenta je da, iako generalizujuca, izjava nije za ban.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@uvrnuto 

Ne vidim razlog za upozorenje? 

Niti sam ga uvredio niti bilo sta napisao sto nije istina. Nastupas ovako vec drugi put kada se pomene klub za koji navijas.

Primera radi mnogo vece etikete na konto Petruseva nakon onog incidenta sa Lesorom su se tolerisale i podrzavale lajkovima. 

Nikog ne etiketiramo mi, to je nesto sto golim okom vidis, da je Ledej igrac Zvezde isto bi i ti napisao. Mada nije poenta dal je Ledej dal bilo koji igrac Zvezde/Reala/Monaka... Potezi kao sto su ulazak pod sut su direktan uticaj na neciju sezonu/karijeru. Isti potez je ima na Nedovicu kad je ovaj doskocio na njegovu nogu. 

I da, pogledao sam usporeni snimak, nije bilo kontakta, sto ne menja ovo sto sam napisao. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa ne mozes samo Ledey-u da vodis evidenciju i seciras svaki potez, Walkup je isto tako rizicno usao Punter-u sinoc u doskok pa je sviran faul, uostalom desava se na skoro svakoj utakmici takva situacija ali se drugima ne broje gresi. Zasto ne napises svaki put kad to vidis kod ostalih igraca?

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Drago mi je što ste burno reagovali, mada nisam očekivala da će moj upis imati neki efekat. Generalizacije se mnogo lakše prepoznaju ako se tiču grupe kojoj svi pripadate, zar ne? Hoću reći, sem Bojane i mene svi na ovom podforumu ste muškarci. Kada se nešto tiče svih vas, odjednom više ne postoji podela na zvezdaše, grobare, marsovce, one koji navijaju protiv Vučićevih projekata (sorry goldberg, lavju)... 

 

Ne samo na ovom forumu, na ovom podforumu sam učestvovala u X rasprava koje se tiču ženskih prava, muško-ženskih odnosa, feminizma, femicida i sl. I gotovo svaki put, uz par izuzetaka, sam se osećala kao pojedinci dok su pokušavali da mi objasne kako sam napravila generalizaciju. Otprilike kao da pričam zidu koji potpuno ignoriše to što pokušavam da dočaram. S druge strane, ovde sam se nagledala i priličnog broja generalizacija, gde se iste neretko opravdaju korišćenjem fraza - gotovo svi, uglavnom, 99% itd. Pa kad se suoči sa pitanjem generalizacije, taj neko kaže, a pa nisam ja rekao svi, nego recimo 99. To je kod mene bila ta famozna reč uglavnom.

 

Šta me je trigerovalo da to uradim? Kao prvo, baš tog jutra sam čitala o fenomenu boy math, odnosno kako muškarci sebi objašnjavaju neke situacije vezane za žene. To je ono čuveno “delim žene na one za krevet i za kuću”, “muškarac koji spava s mnogo žena je frajer, dok je žena koja spava sa mnogo muškaraca promiskuitetna” itd. Drugo, @Horium-ov inicijalni upis, iako duhovitog karaktera i bez loše namere (i on zna da ja njega gotivim), me je podsetio na sve one situacije u kojima sam drugovima i potencijalnim momcima morala da objašnjavam zašto pratim sport. Nakon toga me je dodatno trigerovala činjenica da taj upis pokušava da se “umanji”, ne shvatajući se ozbiljno, što iz mog ugla deluje kao da kolege forumaši nisu mogli da prihvate da žena može imati takav stav, zbog čega sam htela da ih suočim sa time da je to i te kako moguće.

 

Long story short, moj upis nije bio motivisan mizandrijom, pogotovo ne mislim da muškarce treba streljati (???), niti smatram da su govnari, čak ni uglavnom. Samo sam poželela da...napišem nešto i bila spremna da platim cenu za to.

 

P.S. Stvarno mi je pomalo smešno da se džentlmenstvo izražavalo kroz zahtevanje ukidanja bana, vi ste carevi :classic_laugh:

  • Love 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

^zato sto leday ima goat usage u nesmotrenim (?) startovima.

 

toliki je uzorak njegovih nechinjenja, da je jedini razlog za sankciju to sto ce se navijac partizana uvrediti.

 

inace, velika gnjida od igraca, po nacinu na koji pristupa duelu a ujedno vrhunski igrac po skillu, kojeg bih voleo da vidim i u zvezdi i u knicksima [mislim da je nba toliko dobar] ali se ne bih bunio da mi neko kaze da je gnjidast.

@Mrk

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Mrk said:

Pa ne mozes samo Ledey-u da vodis evidenciju i seciras svaki potez, Walkup je isto tako rizicno usao Punter-u sinoc u doskok pa je sviran faul, uostalom desava se na skoro svakoj utakmici takva situacija ali se drugima ne broje gresi. Zasto ne napises svaki put kad to vidis kod ostalih igraca?

Iz prostog razloga zato sto meceve Partizana i Zvezde gledam sve. Ne vidim poentu u upornom pravdanju Ledeja od strane navijaca partizana u smislu "nase govno ne smrdi". Ako vec oces tom logikom, nadji mi igraca koji je za ovih 5 godina ucestvovao u vise spornih situacija/povreda od Ledeja? A da pritom uvek slucajno u zaru borbe protivnik biva povredjen. 

Ne mrzim ja Ledeja ili bilo sta slicno, ali ako se to desi jednom dva puta, kao sto ti kazes da ne pominjem ostale, to je slucajnost a ako ti godinama imas cudne situacije tesko moze biti slucajno. 

Znamo kako je Green slucajno Lenarda isterao iz serije. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...