ćušpajz Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 2 minutes ago, realno *w said: Panter je reagavao na udarac šakom u genitalije. Na 17 razlike i 10 metara od koša. Pogrešan potez, ali smešno da pričamo o tome. Kako god. evo zeljko grli rudyja, sramota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Sad ovaj dio "it's coming home" u naslovu teme dobiva jednu drugu dimenziju. Final four je jako blizu a na jednu utakmicu je sve moguće. Sretno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ali klasična španska govna, ne ide ništa, nemamo šta da izgubimo, daj da zakuvamo pa možda ispadne nešto dobro za nas. Ovo može da prelomi seriju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 2-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Lessort bez bilo kakvog razloga na kraju potegao Musu za vrat i bacio na parket. Nepopravljiv lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ja se rasplakah zbog Dantea. Meni je ovo strašno. Samo da bude dobro. ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, realno *w said: Ali klasična španska govna, ne ide ništa, nemamo šta da izgubimo, daj da zakuvamo pa možda ispadne nešto dobro za nas. Ovo može da prelomi seriju. Ne razumem, šta da prelomi? Oni su se bukvalno ovim predali i ispisali sa serije. Samo da Exum bude dobro i da niko iz KKP-a ne popije više od jednu utakmicu suspenzije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Debelo je pitanje ko će od naših igrati u Beogradu. Suspendovaće pola tima i to onaj bolji deo. A oni će vratiti Tavaresa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, DameTime said: Ja se rasplakah zbog Dantea. Meni je ovo strašno. Samo da bude dobro. ❤️ Šta je bilo, nisam vidio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Nisam optimista za Exuma. Nije mogao da stane na nogu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Dzaba sto komsije prizivaju prelamanje serije zbog ovog svinjca večeras, pocepaćemo ih u Areni ako ciganče napolitanku ako budu smeli da dođu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ljulj je valjda ostao da igra do 48me godine da bi ovo radio. Vazda govna spanska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljos Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ma jok nema kazni .....jedino jabusele je zavrsio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, DameTime said: Ja se rasplakah zbog Dantea. Meni je ovo strašno. Samo da bude dobro. ❤️ Meni najviše zbog njega krivo. Sjajan momak i onda ga onaj onako divljački baci na parket. Sve je zakuvao Panter, šta kog vraga praviš frku. Ljlju je već dobio nokaut od tebe u toku utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, 4th and Goal said: Šta je bilo, nisam vidio? Uhvatio ga je Yabusele u rvački zahvat, evidentno je povređen u tom opštem haosu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, medobrundo said: Ne razumem, šta da prelomi? Oni su se bukvalno ovim predali i ispisali sa serije. Samo da Exum bude dobro i da niko iz KKP-a ne popije više od jednu utakmicu suspenzije. Ako je Dante povređen, kazne Lesora i Pantera, a kod njih Jabusela, ko je favorit? Mi nemamo 16 igrača kao oni. Bude li taj scenario, kraj serije po meni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Bojim se da je Dante završio ne utakmicu nego sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, Veljos said: Ma jok nema kazni .....jedino jabusele je zavrsio Karijeru nadam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Samo da Dante bude dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 ako mi ne sredite kartu za mec u BGu, zakljucat cu sajt za vrijeme utakmice 😆😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Ja sam bez reči, nikad se nisam gore osećao posle pobede, kao da smo izgubili jbt. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, Volter said: Meni najviše zbog njega krivo. Sjajan momak i onda ga onaj onako divljački baci na parket. Sve je zakuvao Panter, šta kog vraga praviš frku. Ljlju je već dobio nokaut od tebe u toku utakmice. Nemo bar ti, molim te. Dobio je prljav udarac i krenuo u nadgurivanje i kao digao ruku. Da nisu ostali uleteli ostalo bi na tome. Ne bi nikog udario. Malo bi on i gnjida Ljulj režali i ćao. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Srecne vam rane junaci! 🙂 Cestitke na pobedi. Razmontiran Real kao nikada do sada... steta za ovo na kraju. Rane ce zarasti, samo da vidimo ima li povredjenih, uvredjenih, suspendovanih 😕 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 (edited) 4 minutes ago, realno *w said: Ako je Dante povređen, kazne Lesora i Pantera, a kod njih Jabusela, ko je favorit? Mi nemamo 16 igrača kao oni. Bude li taj scenario, kraj serije po meni. Daj, nemoj zezati. Biće kaznjen i Deck onda, koji je takođe pesničio, Musa je učestvovao u tuči samo izvukao deblji kraj. Jeste tricky što Real ima u rezervi Kozera, Tavaresa i Korneliea, ali video su na šta liče i oni da pobede dve u Areni bukvalno ne postoji teorija. Verujem i da će biti nekih kompromisnih rešenja. Nikome nije u interesu da neki od igrača propuste F4. Edited April 27, 2023 by medobrundo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Lessort bez bilo kakvog razloga na kraju potegao Musu za vrat i bacio na parket. Nepopravljiv lik.Najgore sto ako je htio imao je na koga da udari, bukvalno je cekao da zakaci najslabijeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts