Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

4 minutes ago, John Terry said:

 

Ti si Grobarka?

 

Ne, mislim nikad se nisam opredelila niti su me u kući usmeravali ka tome. Gledam da podržavam naše klubove u evropskim takmičenjima i sl. Ali u porodici su uglavnom bili Zvezdaši. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Voleo bih da gresim, ali mislim da ce nas razbiti. Na stranu jos i povreda Alekse, mislim da je sve ovo od juce imalo i direktan uticaj na igrace (idiotske Kamerun fore stop), a na navijace sigurno pa ce opet imati i posredan uticaj i na samu utakmicu. Realovci su sigurno culi ali to jednostavno njih verovatno ne dotice.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, djole said:

mislim da je sve ovo od juce imalo i direktan uticaj na igrace

Potpuno se slažem sa tobom i mislim da ovakav događaj može i Željka da izbaci iz fokusa. Bio sam mega-optimističan nakon poraza u utorak, ali od juče više nisam.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni su ove stvari koje će se dogoditi pre i za vreme utakmice (dresovi i sl) bitnije od samog rezultata.

 

Voleo bih da mislim da se ovakvim stvarima pokazuje određena vrsta pijeteta i klase, što da ne. Mislim, sve se to izgubi nekim glupostima (ko je rekao Sale Mutavi i minut ćutanja...) ali se isto tako i dobijaju nekim prostim, ljudskim postupcima.

 

Vidimo se u hali 🖤

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Ja sam za to da se ne pevaju pesme ceo mec, ali da se ceo mec aplaudira nasima da osete da smo tu i zvizdi njihovima kada imaju loptu zbog dekoncentracije.

 

Kada vec mora da se igra... da se ne daje ovim ljigama prednost, a nasi ostave na cedilu. Oni ako odu na +15 do poluvremena, dzaba posle sve. 

 

F4 je sada ili ko zna kada, zato glasna podrska sve vreme i ako pobedimo, samo aplauzi na kraju, nista vise.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mene je ona druga utakmica izbacila iz takta jer nisam mogao da verujem kako su nas izradili i kako smo došli od pričanja o jednom od najvećih rutiniranja nad Realom u njihovoj kući u plejofu do toga da raspravljamo samo o onoj tuči i kaznama. Onda ona tekma u utorak sa osakaćenim timom gde smo opet bili blizu pobede, pa Aleksin lom ruke i još veća tenzija pred četvrtu...i onda se dešava ova tragedija juče koja me je nekako dokusurila, kao što je Džep lepo opisao...valjda svako ko ima dete slično reaguje jer možeš da se staviš u poziciju tih roditelja...nekako ne mogu ni da se radujem previše utakmici, baš neki bezvezan osećaj ...bio sam na korak od toga i da odustanem od odlaska na tekmu ali ipak idem...

 

Molim igrače Partizana, ako mogu, da dobiju večeras i da završimo sa ovim mučenjem sa lošim gubitnicima iz Madrida, pa onda regeneracija do 19.05.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...