Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

33 minutes ago, DameTime said:

 

Još se guzite sa Argentincima koji su nam lupili šamar na SP 2019. godine... Fali samo Scolu da (izvadite iz penzije) dovedete na poziciju centra. Dok grobari su evropski Boston Seltiksi širokih shvatanja. 😉 

 

Ako cemo skroz iskreno, meni su Argentinosi uvek bili interesantni, te Gaučosi fore... recimo Brazilci su mi gancinjerosi opasni, odbojni su mi. Uvek sam bio Maradona a ne Pele. Ali to naravno ne znači da nisu stranci, i te priče koje se forsiraju su smešne.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, John Terry said:

 

Ako cemo skroz iskreno, meni su Argentinosi uvek bili interesantni, te Gaučosi fore... recimo Brazilci su mi gancinjerosi opasni, odbojni su mi. Uvek sam bio Maradona a ne Pele. Ali to naravno ne znači da nisu stranci, i te priče koje se forsiraju su smešne.

 

Ne zameri, dosta dugo sam želela da spomenem to, pošto su prisutni loženje na tango Argentino i veličanje patriotizma, a naneli su jedan od najvećih poraza u novijoj istoriji srpske reprezentacije. 😛 

 

Elem, sviđa mi se kad su ove EL tekme malo kasnije, da mogu lepo da ih ispratim nakon posla.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 2/20/2023 at 11:01 PM, drakon1 said:

Bold 1: Komentar Lazica sa KZŠ gde se nasalio na racun Ivanovica i mogucnosti da je namerno trazio diskvalifikaciju ne bih uzimao previse ozbiljno. Mislim da Ivanovic nije svesno isao da ga ovaj iskljuci. Mozda da dobije tehnicku, ali sigurno ne da ga iskljuci. I to je bilo kad ste bili ne na 15-20 razlike, nego na 6 i to u 3. minutu 2/4. To nijedan trener ne radi svesno. Mozda pred kraju utakmice, ali ovako rano i u fazi gde ama bas nista nije odluceno, gotovo sigurno ne.

 

Iskljucenje Ivanovica je, bez obzira da li je s razlogom protestvovao ili ne (a jeste), sa strane sudijske tehnike skandal za ovaj nivo takmicenja s obzirom da se radi o EL sudiji. Osim ako mu je Ivanovic ispsovao sve zivo i mrtvo u roku 5 sekundi nakon 1. tehnicke, za iskljucujucu nije bilo opravdanja. Opomenes ga, das tehnicku ako vec moras u nastavku i onda DEFINITIVNO odlazis od trenera i spustas tenziju. Ako nastavi da priserava neka ga iskljuci kolega, a ne isti sudija koji mu za otprilike 25 sekundi daje opomenu, tehnicku i iskljucujucu.

 

Bold 2: Nije samo on, bio je tu jos bolje postavljeni Obrknezevic.


U ovoj situaciji nije bilo na 15-20 razlike, slažem se. Pričao sam generalno. I ubeđen sam da je Ivanović išao svesno, ne na isključenje nego na tehničku i dozvolu da jebe sve živo nakon toga sudiji nadajući se da će to izazvati reakciju i njegove ekipe i sudija. Video je da u igri CZ mnogo toga ne funckioniše kako treba, da KKP u napadu daje kako hoće koševe, da je Kampaco odsečen..nekad je to jedini način da trgneš ekipu. Rekoh, nešto slično je pokušao i u drugom EL derbiju kada je dobio jednu tehničku ali mu nije uspelo do kraja. BTW to da li je sa razlogom ili bez razloga protestovao je potpuno nebitno, odnosno ne daje mu dozvolu da može da saspe sudiji u facu sve što želi. A da je sudija mogao da bude taktičniji, mogao je. 
 

Poenta mog posta je da ne verujem u tu priču kako je KKCZ ušao nemotivisano u polufinale Kupa protiv najvećeg rivala, a onda su u drugom odlučili da se uozbilje.

 

Svakako da ima nekih loših stvari u našoj igri koje se ponavljaju i na to sam i sam ukazivao sto puta poput te “mekoće” u odbrani, nepravljenja faula u bonusu odnosno žrtvovanja tih “malih” faulova da se prekine serija protivnika i da se odgovori na tvrdu igru. Kod nas je Panter samo “provalio” taj neki kriterijum u drugom pa je počeo i on da igra odbranu rukama koje su mu sudije par puta istolerisale ali ostali se nisu prilagodili plus su bili osakaćeni ličnim greškama pa zamene nisu bili dostojne ove utakmice.

 

Obrkneževića nadam se da ne moram da komentarišem pošto je u pitanju sudija koji je prvi izbor KKCZ za sudijsku trojku kadgod se zakuka u nekoj seriji na suđenje. Zašto je to tako ne bih dalje. 
 

19 hours ago, madafaka73 said:

Druže,ako ti kilometarski post sa gomilom podataka nije pomogao, pokušaću sa kraćim.

 

Uloga Puntera je promenjena i to ne vidi samo neko ko ne želi da vidi.

Uzima manje minuta i manje protagonizma u završnicama.

To je dovelo do dobrih stvari i po Partizan i po Puntera.

Raduj se.


Ja se slažem za promenu uloge Pantera. I te kako je vildljiva i mislim i da je njemu lakše. Rekao sam i na drugom EL derbiju da je pametno odigrao, nije forsirao, često je bio udvajan i bacao pas dalje. Ranije bi maksimalno silovao išlo ga ili ne. Otkad se ne igra sve na njega, mi igramo mnogo bolje i zrelije. Takav je i moj utisak. 
 

1 hour ago, Alex_Serbia said:

Imam los osecaj za veceras. Izvinite.

 

A nekad si kao imao dobar osećaj? 😜

 

Aj da dobijemo ovo večeras. Fener dolazi nabrijan da nam se osveti, direktno iz treninga ali mislim da smo u prednosti jer smo mi imali ovaj “rat” u Kupu i igrači su maksimalno naelektrisani, a Fener je sigurno pod utiskom onoga što se dešavalo u Turskoj. U pitanju je svakako odlična ekipa sa odličnim trenerom koja je dosta uspešna na gostovanjima i koja je dugo držala prvo mesto u EL, no ako želimo TOP8 moramo svaku ići na pobedu, pogotovo kod kuće, pa gde stignemo na kraju ovog putovanja. Jedna po jedna. 

Edited by pendulum
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Kooineeperk said:

 

Znaci nije problem u utakmici nego u tome kome zena ima rodjendan uskoro.

Bez brige komsije. Resio sam vam. 🙂 

Nešto ti klimava ta logika - i ja imam loš osećaj, a nije mi ženi rođendan. Što upravo eliminiše ženin rođendan kao uzrok. I šta ćemo sad?

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Shonewizard said:

Brate Kornete, moram da te pitam kako uspiješ uvijek da napišeš dugačak post?!

 

Nemam zaista ništa protiv, ukoliko mi se ne čita mogu bez problema da preskočim, ali ti bukvalno zavidim na slobodnom vremenu 😁

 

Ponekad imam viska slobodnog vremena al i kad nemam svakako nije to neko vreme 5-10 minuta treba da se napise neki duzi post i ako ostavim po par dnevno retko provedem vise od pola sata dnevno na forumu ukupno osim ako se ne zaredjam u nekim diskusijama sto uglavnom bude kasnije nocu kada nemam obaveze ujutru. 

 

Da ostanem na temi:

 

https://www.instagram.com/reel/CpAufweoSbJ/?igshid=YmMyMTA2M2

 

🙂

 

4 minutes ago, Aman 2 said:

 

A 7. stori po redu sto prozva iskljucive kosarkaske navijace Partizana 😄

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mfmilan said:

Nešto ti klimava ta logika - i ja imam loš osećaj, a nije mi ženi rođendan. Što upravo eliminiše ženin rođendan kao uzrok. I šta ćemo sad?

Totalno je klimava, jbg, hteo sam da budete spokojni, ali ne vredi... 😄 dakle, gubite.

 

Ako dobijete veceras, Alex da se zapita kakve veze imas sa rodjendanom njegove zene :whistling: tu se vec ne mesam... 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...