Knipex Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Kako znate da li je BAT aktuelan ili ne? Otvorio sam zadnja dva fajla, za Gordića i Jankovića i na kraju gde je presuda piše samo koje cifre treba da se plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 https://www.fiba.basketball/sanctions-violations#tab=element_2_1 Trazis drzavu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 freebat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 3 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Vole ljudi Andjusica 🙂 Cak mu i Neda ponudio prenociste ako ga zena izbaci 😄 . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 maji Mozli 🖤🖤🖤 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 On 1/28/2023 at 12:42 PM, Cooper said: Realno sudio je najbolji evropski sudija i bilo je možda po 2 greškice, ali ni jedna u odlučujućim trenucima. Flop Dobrića, faulčina Mitrovića gde je skočila čitava Zvezdina klupa... sve su lepo videli. A u toku meča, jbg, ima od 3 do 5 grešaka i u najbolje odsviranim utakmicama. Sigiran sam da će ovaj meč EL oceniti kao odlično suđen i da će Rižik siguran sudija za plej-of i F4. Evo sada kada su stigle ocene da ti kažem da nije odsuđen kao odličan, nego čak i ispod proseka. Uostalom i ta analiza Mažića na koju se pozivate je samo dokaz da su sudije napravile 2 greške umesto jedne (kompenzovale) I sam kaže na kraju: 'Suđenje nije bilo na nivou Eurolige, iako je sudijska trojka poimence bila solidno jaka: kriterijum je bio promenljiv, da bi na samom kraju primenili alibi kriterijum i sudili svaki dodir.' što je samo po sebi odgovaralo KKP, a i kriteriju promenljiv na štetu KKCZ. To da li će Rižik biti na F4 najmanje zavisi od ove utakmice, čovek može da ode na Evroviziju i duva u pištaljku, opet bi kao ukrajinac pobedio. Inače nije bila ni njegova greška, nego od portugalca, drugo bio je već na F4, a posebno će biti sada u Litvaniji, ako Žalgiris ne ode za njega će da navijaju. Ko je koliko oštećen ove sezone najbolje govori podatak da su u sred sezone (04.01.2023) zbog greške sudije protiv KKCZ promenjen postupak sudija i datoj situaciji, da se takve greške više ne bi dešavale, a to se nije desilo poslednjih x godina u toku sezone. Pored toga sudija kažnjen skoro do kraja sezone i prilično je izvesno da neće sledeće godine suditi EL. Znam da vam je teško prihvatiti, ali ne računajući derbi, KKCZ ima 2 pobede manje zbog suđenja, a KKP 1 pobedu više (Fener u gostima), po ocenama sudija. Verovatno zasluga renomea Obradovića i to treba imati u vidi kada se gleda šta sve on donosi. 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 KKP ima najmanje 2 pobede u EL uprkos sudijama (Makabi i Bajern). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 9 hours ago, Magia said: U Minhenu nemamo nikakve sanse, idemo i ja i @uvrnuto, jedino ako neko veruje u ono da dva minusa daju plus Ma ne postoji @Magia kojom možemo da pobedimo kad sam ja na gostovanju... 😄 1 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Ostaje jos samo zakon velikih brojeva kao slamka 😥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Kako je moguce da nas Jankovic batuje ako je na pozajmici bio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 5 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Šta da ti kažemo @Tunis #obraeffect Nego nezgodno je to što vas svi kradu, a vi imate samo #gazdaeffect koji radi samo na mobilizaciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Ovo ne bi bilo loše da je i smeštaj uključen. Ali pošto nije, to izađe oko (bar) 150e više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 10 hours ago, goldberg said: Realno, to sto KKP ima 3 igraca + Vukcevica pod kosem mozda deluje malo dok se ne pogleda da su na pozicijama 1,2 i 3 tu cak osmorica kosarkasa od kojih samo. Haha, od svih besmislenih stvari koje si pisao, ovo je sami vrh. Da se razumemo, ne mislim da ćemo dovesti ikoga, ali to ne menja činjenicu da je ovo nebuloza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) 1 hour ago, uvrnuto said: Ma ne postoji @Magia kojom možemo da pobedimo kad sam ja na gostovanju... 😄 Koji bjeshe broj koji treba okrenuti kad javljash da je bomba postavljena u avion Edited January 30, 2023 by Ne sam Safete 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 što je samo po sebi odgovaralo KKP, a i kriteriju promenljiv na štetu KKCZ.A kako drugačije, jel'te... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 3 hours ago, Ne sam Safete said: Samo da ne zapeva...😂 Doduse kad je mogao pravi MIP, moze i Andjusic😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Iskreno, draze mi je da Andjusic zapeva. Kad Andjusic zapeva, narod to ne placa, sto se ne moze reci za ovog drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) Treba mi mala pomoc. Da li se kod vas prodaju zenske majice kkPartizan? Ako nema zenskih, moze i muska onda. Verujem da mogu da se poruce online? I ako moze neko da mi predlozi sta je za vas recimo bas strava majica. Ako bude vise takvih majica, po forumaskom ubedjenju, narucujemo onu sa najvise lajkova 🙂 Hvala punooo ♥️ Samo da dodam, nije za mene, i nemojte pliz neku sa Duskom 😌 Edited January 30, 2023 by BojanaCZV 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 5 minutes ago, BojanaCZV said: Treba mi mala pomoc. Da li se kod vas prodaju zenske majice kkPartizan? Ako nema zenskih, moze i muska onda. Verujem da mogu da se poruce online? I ako moze neko da mi predlozi sta je za vas recimo bas strava majica. Ako bude vise takvih majica, po forumaskom ubedjenju, narucujemo onu sa najvise lajkova 🙂 Hvala punooo ♥️ https://kkpartizanshop.com/collections/zenska-kolekcija Partizan je i za devojčice 🖤🤍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted January 30, 2023 Author Share Posted January 30, 2023 1 minute ago, BojanaCZV said: Treba mi mala pomoc. Da li se kod vas prodaju zenske majice kkPartizan? Verujem da mogu da se poruce online? I ako moze neko da mi predlozi sta je za vas recimo bas straca majica. Ako bude vise takvih majica, po forumskom ubedjenju, narucujemo onu sa najvise lajkova 🙂 Hvala punooo ♥️ Dobrodošla u familiju, Bojana❤️ Jedan derbi je bio dovoljan? 😄 Ovo ti je official ponuda, sve što nije roze dolazi u obzir 😄 https://kkpartizanshop.com/collections/zenska-kolekcija 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Ma dajte pliz konkretne primere 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Prve dve odgore (više ova sa crnim grbom) i "Partizan basketball". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts