Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

fillam

Recommended Posts

Konstitucija mu je bukvalno najmanji problem u igri. Šut je isto ok, čak i na ovom manjem uzorku ima oko 40% za tri, uveren sam i potencijal za još više.

Sve ostalo mi je problem. Neodlučan, skoro da ima 1 izgubljenu na 1 asistenciju, verujem da su napadi sa njime mnogo duži nego bez njega jer često provede 15 sekundi vrteći se sa loptom levo desno na 10 metara od koša i onda je jednostavno predavajući nekome drugom, kome je čuvar na glavi.

Napunio je 22 godine, sezonu i po kod Žoca, potpuno nemoćan u ABA ligi. Pri tome igra u timu koji bi po svim parametrima morao da mu odgovara, jer se igra napadačka košarka.

Apsolutno više nisam siguran šta da očekujem od njega..

• Like 3

41 minutes ago, realno *w said:

Napunio je 22 godine, sezonu i po kod Žoca, potpuno nemoćan u ABA ligi. Pri tome igra u timu koji bi po svim parametrima morao da mu odgovara, jer se igra napadačka košarka.

nisu 22 godine neka basketaška zrelost a nije ni pola sezone od 02. oktobra do 23. novembra 🙃

• Like 2

15 minutes ago, uini said:

nisu 22 godine neka basketaška zrelost a nije ni pola sezone od 02. oktobra do 23. novembra 🙃

Znaš kako, neki igrač odradi koledž do kraja, sa 22 godine se prvi put susretne sa seniorskom košarkom i on je svejedno jako mlad igrač za kojeg tek za godinu dve možeš znati šta da očekuješ.

Jam je pre KKPa odigrao dve sezone sa po 30-40 tekmi i 30 minuta po tekmi za Hapoel.  Mada mi je i tu bila upitna organizacija. 5apg lepo zvuči, ali kad shvatiš da je to 33-34 minuta po meču i lopta konstantno kod njega, onda to nije tako puno.

Ne pišem ovo u smislu da ga otpisujem, daleko od toga, samo da priželjkujem da počne da makar iznenađuje s vremena na vreme. Da makar svaku treću četvrtu tekmu odigra baš dobro, makar i protiv slabijih ekipa, pa da lagano gradi samopouzdanje na tome.

14 minutes ago, realno *w said:

Znaš kako, neki igrač odradi koledž do kraja, sa 22 godine se prvi put susretne sa seniorskom košarkom i on je svejedno jako mlad igrač za kojeg tek za godinu dve možeš znati šta da očekuješ.

Jam je pre KKPa odigrao dve sezone sa po 30-40 tekmi i 30 minuta po tekmi za Hapoel.  Mada mi je i tu bila upitna organizacija. 5apg lepo zvuči, ali kad shvatiš da je to 33-34 minuta po meču i lopta konstantno kod njega, onda to nije tako puno.

Ne pišem ovo u smislu da ga otpisujem, daleko od toga, samo da priželjkujem da počne da makar iznenađuje s vremena na vreme. Da makar svaku treću četvrtu tekmu odigra baš dobro, makar i protiv slabijih ekipa, pa da lagano gradi samopouzdanje na tome.

Pa cek, ja znam da je makar na 2-3 tekme Partizana u Evroligi sto sam licno gledao Madar odlicno odigrao, i to kontinuitetu ako se dobro secam.

Valjda Baskonija i dve naredne tekme.

• Thanks 1

Alen Smailagić šest nedelja van terena.

Centar Partizana Mozzart Bet, Alen Smailagić je u utorak doživeo povredu prsta tokom utakmice protiv Barselone. Naknadnim pregledima i nakon urađenog snimka, potvrđeno je ono na šta se sumnjalo na samom terenu, a to je pucanje tetive na četvrtom prstu desne šake.

Povređena ruka je imobilisana, a očekivana pauza prilikom ovakve povrede je šest nedelja.

• Tuzno 1

Kao što ste videli, ništa ipak od Smajlija, kaže ne da mu doktor, a on bi. 😄

Baš mi ga žao u PM. Baš se vidi da je željan igre. 

Bio sam do hale da se slikam sa igračima, brine me što je Lesor najsmoreniji. 😄

Balša takođe došao onim čarterom da podrži ekipu. 

Za Uvrnuti Partizan TV, @uvrnuto

• Like 13
  • Love 1

2 minutes ago, uvrnuto said:

Kao što ste videli, ništa ipak od Smajlija, kaže ne da mu doktor, a on bi. 😄

Baš mi ga žao u PM. Baš se vidi da je željan igre. 

Bio sam do hale da se slikam sa igračima, brine me što je Lesor najsmoreniji. 😄

Balša takođe došao onim čarterom da podrži ekipu. 

Za Uvrnuti Partizan TV, @uvrnuto

Javi nam samo da li su te pustili u halu. :)

Sutra. :)

Edited by Don Radonja
  • Ha-ha 1

5 hours ago, Shonewizard said:

Kakav maler. Pih. Nema poraza koji može da ubije volju koliko povreda bilo kog igrača.

Slazem se i to na vise nivoa - bude ti zao onako ljudski, a i povrede znaju da ubiju momentum u sezoni.

Brz oporavak Smailagicu, a sto se tice Partizana, izgleda da ce LeDay i Lessort opet morati da vuku ekipu u EL. Do sada su to odlicno radili, pitanje je koliko dugo to moze da traje. Mozda je resenje da Janis malo vise igra na 4?

6 hours ago, drperce said:

Zakljucavaj vrata kad se tusiras, znas kako Tegi manijak voli da bane u svlacionicu posle tusiranja "Frst imprešns"

Upadne ti u svlacionicu, kaze ti KOMPLEČUEJŠN, i ti dok se očitaviš šta to znači, on ti slika patku i ode si.

• Like 1
  • Ha-ha 6

15 hours ago, Horium said:

Pa cek, ja znam da je makar na 2-3 tekme Partizana u Evroligi sto sam licno gledao Madar odlicno odigrao, i to kontinuitetu ako se dobro secam.

Valjda Baskonija i dve naredne tekme.

Prve dve u minusu sa indeksom (jedna od tih je Baskonija), posle toga su bile 2 solidne za koje sam se ponadao da će postati standard, ali ne da nisu, nego je to značajno opalo posle toga.

Poslednjih 5  tekmi prosečan indeks 2. Od 9 tekmi koje je odigrao, 4 je bio u minusu, Pera Božić da mu pozavidi.

To nije nivo koji je potreban Partizanu. Naročito jer je i ekipa koncipirana tako da on bude jedini čisti plej.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...