Sector Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 https://www.sdna.gr/mpasket/985112_kleinei-stin-partizan-toy-omprantobits-o-papapetroy Ulazite Radonji u igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Bez ikakve logike. Ne verujem da ovo ima veze za istinom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Ima opciju opt-outa. Ne znam zašto bi napuštao Atinu. Odličan kao zamena za kapitena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Jos ja hteo pre neki dan da prokomentarisem kako mi je nejasno sto smo pustili Kapitena, jer bi na ovaj roster bas dobro sela jedna 3/4. Nadam se ipak da od ovog nema nista i da ce Tristan i Smajli da dobiju svoje minute. Sto se ostatka rostera tice, ne znam ni sta bih komentarisao. U soku sam i dalje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Izgleda da je završen, 750k prva godina + opcija za drugu. Sledeće nedelje ide ono glavno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Evo i Sportklub izbacio https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/radonjic-ostaje-bez-kapitena-ide-u-partizan/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Tristan u ovom trenutku je izmedju pozicija - prespor za trojku, preslab za cetvorku. A da ne govorimo kako ima visinu i za centra. Nadam se da ce malo poraditi na konstituciji, inace ne znam kako bi u ovom trenutku mogao da doprinese. Smajli je imao vise brainfartova ove sezone nego iko. On hoce da igra samo cetvorku, kao to mu odgovara. Ako ovaj grk dodje Trifa definitivno otpada ili nece imati gotovo nikakvu ulogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 minute ago, Alek The Great said: Tristan u ovom trenutku je izmedju pozicija - prespor za trojku, preslab za cetvorku. A da ne govorimo kako ima visinu i za centra. Nadam se da ce malo poraditi na konstituciji, inace ne znam kako bi u ovom trenutku mogao da doprinese. Smajli je imao vise brainfartova ove sezone nego iko. On hoce da igra samo cetvorku, kao to mu odgovara. Ako ovaj grk dodje Trifa definitivno otpada ili nece imati gotovo nikakvu ulogu. Nije mi jasno zasto Smailagic insistira da igra samo na 4, ako je bolje partije pruzao na centru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Svako ko možete da igra 4 ili 5 više voli da igra 4. Bubrezi su u boljem stanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Pa koga to ovi iz kluba najavljuju u narednih nekoliko dana kao najveće pojačanje. Jedino mi Milutinov pada na pamet kao neko ko je iznad ovih do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Iskren da budem, kada bih birao izmedju Pangosa i Milutinova, izabrao bih Milutinova. Milutinov i Lesort bi bili sjajan tandem na centru. Koprivica nije kalibar za Evroligu. Smajli nece na 5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Nije mi jasno zasto Smailagic insistira da igra samo na 4, ako je bolje partije pruzao na centru? On je defanzivna rupa na obe pozicije jer ne kapira. Na 5 je imao nesto kvalitetnih partija dok je bio nepoznanica, i to na konto par segmenata igre u kojima je dobar: eksplozivnost i napad licem i nadprosecan sut za 3 za jednog centra. Posle je dosla prekomanda, redukovana minutaza, povreda i skauting. Videcemo kako ce se snaci posle godinu dana u evropi, ali i u mnogo ozbiljnijem takmicenju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) 29 minutes ago, Kosjan Willavić said: Evo i Sportklub izbacio https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/radonjic-ostaje-bez-kapitena-ide-u-partizan/ 400k mu iznosi obestecenje. Sto je mnogo,mnogo je! Edited July 15, 2022 by LakiJeMaloNervozan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Ode i zvanično. Nisam očekivao da možemo da ga završimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Ovaj grk je klasicna trojka, uzimajuci u obzir vrline. Ali mislim da je u Olimpijakosu dosta vremena igrao i krilnog centra. To onda znaci da je Dante definitivno doveden kao PG, sto je nekako i potvrdio u ovom intervjuu. Nadam se da onda da to Ostojino pojacanje "za 5 dana" nije on vec neki mamojeb na petici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Sto mu je 400k obestecenje vec sto je prosle imao 900k a ove je trebao 1m. Pisalo se na nasen pao forumu i pre vase ponude..sramno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 36 minutes ago, Alek The Great said: Tristan u ovom trenutku je izmedju pozicija - prespor za trojku, preslab za cetvorku. A da ne govorimo kako ima visinu i za centra. preslab za četvorku koja je igrala vrhunski basket 1996 i zidala pod košem, makljala se i slično. danas možeš da budeš samo prespor za četvorku ili da nemaš range za tri ili da ne možeš da pobereš skokove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 3 hours ago, Tri Korne Penal said: Ja cu da vas vozim "od Memingema " , za gajbu piva ali da se pojavim na tribini(utakmici) CZV dresu ... Meni pred let za domovinu, bila utakmica Partizana sa Panatom na koju odlucih da odem da ubijem malo vremena. Pred utakmicu navratim do Mad4Red prodavnice da uzmem neke poklone za drugare... a usput zarakijam sa par poznanika i skroz zaboravim da sa sobom imam Zvezdine suvenire u crveno-beloj kesi. Pred ulaz u Pionir skontam ja situaciju i stavim te majice/salove/sta vec pod jaknu i pravim se lud. Na ulazu pretres, i pred masu grobarije, meni obezbjedjenje vadi one stvari ispod duksa i pita "Sta je ovo, hoces da palis?", rekoh "Sta da palim, tek uzeo jbte".. I uze on meni sve one suvenire kao pricuvace mi. Zavrsio basket, nismo ni docekali kraj 4/4, zurili na Villarreal, kad na izlazu iz Pionira, zove mene crveno-beli burazer, "druze, druze, evo ti ove tvoje stvari, i pripazi se malo, ljubi te brat" 😄 3 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 11 minutes ago, uini said: preslab za četvorku koja je igrala vrhunski basket 1996 i zidala pod košem, makljala se i slično. danas možeš da budeš samo prespor za četvorku ili da nemaš range za tri ili da ne možeš da pobereš skokove Dugačke noge ....prelep i brz šut...solidna brzina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) Željku se pravi legitiman sastav za napad na EL titulu, naročito ukoliko se zaista završe igrači kao što su recimo Pangos i Milutinov (ili neki drugi defanzivno potentan centar) Pangos Exum Madar Panter Andjusic Avramovic Nunnaly Papapetru Leday Smailagić Milutinov Lessort Balša Vukčević Domaći igrači su, osim možda na poziciji 2, manje više višak i tu su zbog odmaranja nosilaca u ABA ligi i kupa/domaćeg šampionata Edited July 15, 2022 by medobrundo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 16 minutes ago, Princeton said: Meni pred let za domovinu, bila utakmica Partizana sa Panatom na koju odlucih da odem da ubijem malo vremena. Pred utakmicu navratim do Mad4Red prodavnice da uzmem neke poklone za drugare... a usput zarakijam sa par poznanika i skroz zaboravim da sa sobom imam Zvezdine suvenire u crveno-beloj kesi. Pred ulaz u Pionir skontam ja situaciju i stavim te majice/salove/sta vec pod jaknu i pravim se lud. Na ulazu pretres, i pred masu grobarije, meni obezbjedjenje vadi one stvari ispod duksa i pita "Sta je ovo, hoces da palis?", rekoh "Sta da palim, tek uzeo jbte".. I uze on meni sve one suvenire kao pricuvace mi. Zavrsio basket, nismo ni docekali kraj 4/4, zurili na Villarreal, kad na izlazu iz Pionira, zove mene crveno-beli burazer, "druze, druze, evo ti ove tvoje stvari, i pripazi se malo, ljubi te brat" 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) 7 minutes ago, medobrundo said: Željku se pravi legitiman sastav za napad na EL titulu, naročito ukoliko se zaista završe igrači kao što su recimo Pangos i Milutinov (ili neki drugi defanzivno potentan centar) Pangos Exum Madar Panter Andjusic Avramovic Nunnaly Papapetru Leday Smailagić Milutinov Lessort Balša Vukčević Poprilično sam siguran da barem dvojica, verovatno i trojica sa ove liste neće igrati za nas ove sezone. Ima 14 igrača + fali Trifa. Pangosa je odjavio telesport (koji važi za najpouzdaniji portal kad je kkP u pitanju) i ako im je verovati, na pregledima je u Milanu. Milutinov je ubačen u Ostojino "najveće pojačanje", dok za Papapetrua ne znam šta da mislim. Svakako će biti opasan tim, ali ovo je baš overkill sa par medijskih patki. edit: zabrojah se Edited July 15, 2022 by kendrick 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Nemojte pustiti Grka u februaru kad budu kvalifikacije 😀 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Najbitnije je napraviti dobru bazu u prvoj sezoni EL ciklusa i onda nadograđivati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts