Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted

Kad smo već kod ruskih ekipa, meni je simpatičan bio D. Tompson iz Lokomotive. Problematičan šuter, ali baš pravi plej.

Naravno, ostaje pitanje prenošenja tog nivoa igre na EL, al kontam da nam to ne gine svakako.

• Like 1
Posted

Pretpostavljam da ovo što pišu za Kalatesa nije tačno, ali ja svejedno ne bih voleo da ga vidim kod nas.

Ne sviđa mi se kao igrač a koštao bi puno, ne bi doprineo toliko.

Posted

Ako me nešto smara kod EL, to su jedni te isti bekovi koji samo vrte klubove do 35 godine i svake godine gledaš iste likove. 

Neko epohalno provereno rešenje ne verujem da možemo da dovedemo, tako da bih svakako probao neko, makar za EL, novo ime.

• Like 5
Posted
20 minutes ago, Gb92 said:

Kakvi smo vise ni Kalates ne valja 😄

Definiši ne valja.

Da se nudi za džabe ili do 500k, naravno da se ne bih bunio.

Ako ćemo da puknemo 1+M, onda već možemo da budemo izbirljivi.

• Like 1
Posted

Na pleju ne smemo da promasimo. Alo imamo pare i hocemo siguricu onda nema dileme... 

Ili da se kockamo opet sa nekim Moorom i da ga uigravamo cele god...

Posted
4 hours ago, mfmilan said:

Pretpostavljam da ovo što pišu za Kalatesa nije tačno, ali ja svejedno ne bih voleo da ga vidim kod nas.

Ne sviđa mi se kao igrač a koštao bi puno, ne bi doprineo toliko.

FXEXhhNVEAAPgPm?format=jpg&name=900x900

Posted

Aj što nema sile da uzmemo Kalatesa, al što vam je Kalates loš.. 😂 Podigao bi ovu ekipu za 110% samo pregledom igre, pa nek je 100 puta kamenjar. Da postoji promil šanse da dođe, nosio bih ga na leđima od Atine do Beograda. Organizacija, 2v2 iz pika, rasteretio bi Pantera da ovaj bude ono što jeste, skorer.. Jedino što Želimir ne voli da ima pleja kojem se ide ispod bloka, ali to je nebitno na ovaj tim.. 

• Like 4
Posted
3 minutes ago, deez nuts. said:

Moroe da kaže da muje bilo naj teže kacu našli oružje za atentat na gospodina vučića u Jajnicima, ovako cijenim da će nam slab budžeKt biti.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...