Brimstone Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 6 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Kako bi EL razbila kad bi stavili ovo na majice i šolje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 3 hours ago, Alex_Serbia said: Says who? tako se suska 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 bravo komsije! zelim vam i sledece godine iste ovakve uspehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 hmm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 hmm....Ako Denver ne ponudi supermax, moraće Ostojah...Možemo i u Sombor kod Crnog da se preselimo - šta fali... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Goss je najlogicnija opcija, ako se otvori a nece da odmogne ni sto mu je agent iz Vasermana, uprkos ovoj slici iznad 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 17, 2022 Author Share Posted June 17, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Svi u Areni da pevaju himnu EL u oktobru... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Ja bih prvo pogledao ima li sta u regionu. Evo recimo ja bih pored nekog legit euroligaskog pleja doveo i Lovru Gnjidica iz Cibone. Trebaće ionako dugačak roster jer ova euroleague je dugačka. Mozda možemo da pored kupovine šampionskih igrača i da napravimo kojeg. Ili smo našli rudnik zlata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 36 minutes ago, odupri se ludilu said: Mozda možemo da pored kupovine šampionskih igrača i da napravimo kojeg. Ili smo našli rudnik zlata.... Pa zar to Zeks vec ne radi/pokusava sa Madarom, Koprivom, (tek ce sa) Tristanom i uz malo srece, Glasom? Ne znam gde da racunam Trifu. Mozda najbolje u nekom Borcu iz Cacka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 3 hours ago, LakiJeMaloNervozan said: hmm.... Sedim tokom F4EL iza Miska u Plazi, radim svoje, ali nekako voajer i spijun u meni su jaki... Uvo samo se odvaja od tela 🙂 . Jedan od najjacih momenata - prilazi Misku neki momak, kaze mu svaka Vama cast, neverovatni ste, truc, truc, ali samo kada biste doveli jednog pleja u Partizan. Misko se kulturno zahvali i kaze, citiram: "moje ideje tamo, hm... Ne cene previse." Ubedjen sam da mu je osmeh bio isti ko Spanulisov 😄 . Ali da bi vam znacilo istorijsko pomirenje 'Purpurnog i Zalizanog', znacilo bi vam. Btw, cestitam na EL, koga sve sad tu pustaju, strasno... 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 1 hour ago, Alex_Serbia said: Pa zar to Zeks vec ne radi/pokusava sa Madarom, Koprivom, (tek ce sa) Tristanom i uz malo srece, Glasom? Ne znam gde da racunam Trifu. Mozda najbolje u nekom Borcu iz Cacka. Slažem se ali htedoh da kažem da ima tu jos mjesta za nekog mladca. Sada smo ponovo atraktivni za mlade talente i ne bi trebalo neke propustiti. Evo ovaj decko ima potencijala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Bacili ste udicu i na nekog Stošića koji je isto prošao školu Reala a sad je u Saragosi, 2004 godište. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 1 hour ago, odupri se ludilu said: Slažem se ali htedoh da kažem da ima tu jos mjesta za nekog mladca. Sada smo ponovo atraktivni za mlade talente i ne bi trebalo neke propustiti. Evo ovaj decko ima potencijala Ima tipa onaj dvojac iz Dinamika. Beše Milijašević, Paunović? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 10 hours ago, jedibojan said: Musa je u Realu, znaci Mario 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 'nači, Mario u Partizan a Hezonja u Valensiju 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Prethodnu EL sezonu smo krenuli u sastavu: Leo, Boris, Aranitović Pera, Milosav, Bogi, Kinzi, Andrić Mihajlo, Žo, Bezbradi, Musli, Gagić, Šalić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Aaa evo ga kupi standardno jako ulazi u sezonu💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 12 minutes ago, propolis said: Aaa evo ga kupi standardno jako ulazi u sezonu💪💪💪 Samo da (ne)bude kao sto je krenuo u prethodnu sezonu, kad je najavio odlazak po prvi trofej (na turnir u Hrvatskoj). Svi znamo kako se to zavrsilo... 🙂 Nasao sam post ali ne moze quote. Malo dalje je nakon poraza od Cibone najavio i bolje dane za klub iz Zagreba, a oni jadni pred gasenjem sada. 😞 Samo da nama ne pozeli nesto lepo, id' u... 😮 --- *kako ko voli da procita... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKPNS Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 34 minutes ago, Cooper said: Prethodnu EL sezonu smo krenuli u sastavu: Leo, Boris, Aranitović Pera, Milosav, Bogi, Kinzi, Andrić Mihajlo, Žo, Bezbradi, Musli, Gagić, Šalić. Prva petorka zapravo dosta jaka (osim Muslija 😄), ali ostatak vrlo tanko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 45 minutes ago, Cooper said: Prethodnu EL sezonu smo krenuli u sastavu: Leo, Boris, Aranitović Pera, Milosav, Bogi, Kinzi, Andrić Mihajlo, Žo, Bezbradi, Musli, Gagić, Šalić. 2012 ili 2011 nisam siguran, jos mladja ekipa, mladja bukvalno od svake Megine ekipe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Cestitke komsije na Evroligi. Nadam se da ce utakmice biti odlicne za gledanje. Nadam se da ce i jedni i drugi imati odlicne rostere . 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 10 hours ago, Kooineeperk said: Samo da (ne)bude kao sto je krenuo u prethodnu sezonu, kad je najavio odlazak po prvi trofej (na turnir u Hrvatskoj). Svi znamo kako se to zavrsilo... 🙂 Nasao sam post ali ne moze quote. Malo dalje je nakon poraza od Cibone najavio i bolje dane za klub iz Zagreba, a oni jadni pred gasenjem sada. 😞 Samo da nama ne pozeli nesto lepo, id' u... 😮 --- *kako ko voli da procita... Nešto kao Micotakis u Grčkoj 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts