Jump to content

KKPNS

Član foruma
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KKPNS's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • One Year In
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

48

Reputation

  1. Sudi vam Nemanjin brat od strica i opet ne valja..
  2. Namesti NordVPN (ili sta vec koristis) na Bosna i Hercegovina, radi normalno.
  3. U zavrsnici sezone Zeljko je nekoliko puta na konferenciji o Madaru pricao u superlativu, onako bas fino ga je hvalio. Istina, on je tu zavrsnicu sezone pokazao ono sto smo svi ocekivali da moze da pokazuje mnogo cesce. I iz tog razloga, gledajuci finish prosle sezone, mnogo mi je zao sto je otisao. Sta je tu je, mislim da ce imati bas dobru karijeru, videcemo.
  4. Moze al ne mora da znaci. Moj cale kojeg volim najvise na svetu navija za Zvezdu. Oba brata su verovatno zbog njega i poceli da navijaju za isti klub. A ja od kad znam za sebe navijam za Partizan. I niko, makar iz mog secanja me nije navukao na tu stranu, zapravo ja se uopste ne secam kako i zasto sam poceo da navijam za Partizan, ali tako je od kad znam za sebe. Pitao sam jednom prilikom i tatu, kako se to desilo da sam ja pored tebe navijac Partizana, on nema pojma, ne seca se, ali sam od malena voleo samo Partizan.
  5. Preterujes, Greg Popovic je bas u njegovim godinama proglasen za trenera godine i osvojio titulu. Zeljko i Mesina su samo 2 godine mladji i ja iskreno ne mislim da je bilo kome od njih proslo vreme. Ne znam ja sam od pocetka sezone bio ubedjen da mi imamo kvalitetniji sastav i da smo doveli bolja pojacanja. Vi ste ih nekako gomilali bez smisla i reda, i na kraju ste ipak izborili i majstoricu u kojoj je kvalitet dosao do izrazaja. Ne znam sta ste ocekivali vise od ovoga.
  6. Grobari grobari ajmo svi u glas, evo cak i ChatGPT navija za nas 😀
  7. Slazem se. Steta sto sa Zvezdom nismo igrali u pre-Vildoza i Ivanovic periodu jer su oni njihovim dolaskom postali totalno druga ekipa. Nisam ispratio stanje sa Vildozom, ako ne bude igrao protiv nas imamo daleko vece sanse.
  8. Poveli prvi put na utakmici i pobedili. 😂
  9. West Ham - Tottenham mi mirisi na nereseno. Navijam za Arsenal oduvek kad je u pitanju PL, i stvarno mi se svidja ovaj tim, stavio sam ih na kladionici svaki put od pocetka sezone, ali imam osecaj da nece pobediti veceras. Zna li se hoce li igrati Saint-Maximin za Newcastle?
  10. Ma druze mi i nismo toliko losi poimence gledajuci, ali igramo pretuzan fudbal, katastrofalno izgledamo, i stvarno ne vidim nijedan drugi moguci ishod osim ubedljive pobede Zvezde.
  11. Ne verujem da cemo vas rutinirati, ali derbi je to, mozda si u pravu. 😀 Salu na stranu, smeo bih kucu da stavim na dvojku u ovom trenutku. Samo jbg, nemam kucu.
  12. Prilicno sam siguran da ce Madar biti prvi plej, al ajde videcemo.
  13. Prva petorka zapravo dosta jaka (osim Muslija 😄), ali ostatak vrlo tanko.
  14. Zvezda i Partizan u Evroligi? Zvuci sjajno i nadam se tome.
×
×
  • Create New...