Bajro(n)Zupic Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 17 minutes ago, ChrisJudd said: Od ovih mojih Australijanaca, poslednji stigao zet za vikend, krivo mi što je propustio Arenu u četvrtak, pa je rekao ostalima da navija da bude peta utakmica. Oni mu rekli da pazi kako se ponaša dok bude večeras gledao sa mnom da ne upozna moju dark side. Ja vodio Kanadjanina, ali pravog, kaže da je bilo fun, nema ovoga kod njih u Severnoj Americi... srećom nije mi pitao da mu prevodim pesme jer bih mora da ga lažem... u svakom slučaju Gravediggers Vancouver uskoro 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Večeras ako sudije ne podlegnu pritisku, Lesor pa i Dante zadrže pribranost ne vidim kako će nas dobiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 56 minutes ago, Barkley#34 said: Šta kažu ostali, kako im je bilo u Arenama? Kažu najbolja atmosfera na nekom sportskom događaju. A prošli su dosta sveta. Sreća što bratov sin ne razume ništa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Crta se sve za neku Aleksinu mini rolu, i mnogo bi mi drago bilo da baš to pretegne na našu stranu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Igrači se povukli sa terena, zasuti upaljačima i ostalim rekvizitima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Igrači se povukli sa terena, zasuti upaljačima i ostalim rekvizitima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Ukoliko se odigra meč, večeras za vas kuva Matijas Lesor, glavom i bradom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Ma nemoguce da ce se derbi u Pioniru oduziti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Da iskoristim par floskula koje lepo opisuju veče: - bili smo beskrvni - više su želeli pobedu Dobijamo sledeću. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 (edited) Dosta glupih faulova, koji su karakteristični za pojedine igrače, ali za neke baš i ne. To je saseklo bilo koji pokušaj da se igra odbrana u drugom poluvremenu. Napad đene-đene, ali je i to stalo u drugoj deonici (fali Aleksa™). Preeeviše izgubljenih lopti. Madar fenomenalan, Lessort kriminalan i nastavlja da kopa sebi sve dublji kanal. Poispadale su mu sve žive lopte, a i napravio je više faulova u napadu nego što mu je svirano. Dante se probudio, zli jezici bi rekli otkako nije na mom avataru. Zaslužila je CZ da dobije ovo večeras, bili su bolji, više su se borili, ali i dalje mislim da dobijate u 4. Samo je preveliki luksuz (koji nemate) da se i Smajli i Lessort glupiraju u tekmi u kojoj njihova centarska linija igra dobro do odlično. Edited June 18, 2023 by DameTime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 U glavi nismo dobro ušli u utakmicu a onda smo se poslednjih 12-13 minuta raspali. Glupe lične, osam promašenih bacanja, 17 izgubljenih lopti, sedam ofanzivnih skokova komšija, 53 primljena poena u 2/2... Nema tu leba, osim ako baš ne šutiraš kao lud, a nama je i to stalo kako se meč bližio kraju. Na kraju i rezultatski ubedljiv poraz. -20 na terenu Lesora, -22 Madara, obojica za nekih 22-23 minuta. Jeste Madar poenterski bio dobar, ali je upadao u zamke, mučio se da postavi napad, osim poena slabo šta je uradio. Lesor osim skoka katastrofa. Komšiluk je namestio glavu, nije ih izbacio iz ritma ni loš šut spolja, na kraju su i tu nešto ubacili. Mislim da su nakon početnih promašaja dali nekih 15-16 bacanja u nizu, što pokazuje koliko su bili fokusirani. Ništa, idemo ponovo po treću. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Nista jbg... Odigrali bolje od nas. Ocekujem ozbiljnu reakciju na ovo u sledecoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Ozbiljan raspad u drugom poluvremenu, baš sam se neprijatno iznenadio. Utisak večeri da smo svaki bitan napad uprskali komičnije od prethodnog, a i kada smo davali bitne koševe u 4/4 primali smo prelako još više. Ništa, cepaj dalje, ima rezerve, ali mora ozbiljnije i agresivnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Dobra stvar je sto smo jednu utakmicu blize onoj petoj koju cemo izgubiti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Dobra stvar je sto smo jednu utakmicu blize onoj petoj koju cemo izgubiti Hvala ti sto imas lepo misljenje o mom timu, da je rang Reala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Dobra stvar je sto smo jednu utakmicu blize onoj petoj koju cemo izgubitiTebe ovaj trejd CP3 baš sjebo,a matori? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Kako nismo dobro usli u utakmicu ako smo vodili prvo poluvreme? I kako da igraš kad te otupe sa ovim ličnim greskama? I onu dozu agresivnosti i vrstu odbrane tri pravim možda mi jedan faul sviraju, mi smo isparirali. Ali ne možeš da igras odbranu kada te Javor &co rutinski odradie. Meni su problem kod nas bila bacanja recimo ili zašto Zelko nije Papu vise na 4 koristio. Inače Zvezda je sprovela svoj plan a bilo je i nekih bravura Nedovića i Mitrovica i na tome im kapa dole. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Ja sam napisao da nismo glavom dobro ušli, što i nismo - bacanja, glupe lične, izgubljene lopte. Držali smo se šutem, njihovim promašajima i kakvom-takvom odbranom sve do pred kraj treće. Posle je bilo još par trzaja ali smo se generalno raspali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 18 minutes ago, Luchifer89 said: 27 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Dobra stvar je sto smo jednu utakmicu blize onoj petoj koju cemo izgubiti Tebe ovaj trejd CP3 baš sjebo,a matori? Nije lako, nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 3 minutes ago, Barkley#34 said: Ja sam napisao da nismo glavom dobro ušli, što i nismo - bacanja, glupe lične, izgubljene lopte. Držali smo se šutem, njihovim promašajima i kakvom-takvom odbranom sve do pred kraj treće. Posle je bilo još par trzaja ali smo se generalno raspali. Partizan u poslednjih par meseci generalno ima mali broj izgubljenih lopti po mecu ( bar je to moj utisak ), tako da je taj disparitet u njima danas bio jedan od glavnih razloga poraza 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 I kad ih imamo više to obično kompenzujemo drugim stvarima. Večeras, u kombinaciji sa bacanjima, problemima sa faulovima, vašom koncentracijom, lošom odbranom u 2/2... put je nažalost na krsju bio jednosmeran, iako sam mislio da možemo da prelomimo ako se dovučemo u 4/4 u egalu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Meni se cini da od svega nabrojanog opterecenje faulovima je bilo nesto sto vas je izbacilo iz ritma i presudilo. Vi ste tim koji igra sa malom rotacijom, i kada igraci koji vam ovoliko znace budu iseceni, nekad moraju da izadju neplanski, to im ubija ritam. A kad su u igri moraju da se cuvaju, ne mogu sa istom energijom i fokusom da igraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 I ove godine slabo igramo rukomet. Ona dva cirkusanta i Nedović nas ne bi dobili ni da se utakmica igra do Ilindana. Lazić, Dobrić,Marković,Mitrović su imali po 8-10 faulova u prvom poluvremenu, od toga 90% na igračima bez lopte. Košarka se neće igrati ni u sledećoj utakmici, tako da Arena, nema druge. 4 1 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 zapravo, partizan igra odbranu uglavnom rukama [na igracu ili cirkuzantu] i nogama [na lopti] ali si bio fasciniran cirkusom, pa nisi primetio. 12 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts