Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!


fillam

Recommended Posts

29 minutes ago, Ne sam Safete said:

Spominjao je Zoc na konferenciji ofanzivni skok, tacnije dobio je pitanje o istom. Prvo poluvrijeme 10 Zvezdinih skokova, utakmicu zavrsili sa 14. Sto ce reci da su na pauzi pricali bas o tome i da je dosta dobro rjeseno. DakleM realni je ispravno primjetio da se to dobro koriguje ... iako me jednom ruzio zbog iste tvrdnje 😂

 

Prvo poluvreme 7, drugo 4, ukupno 11. 

 

 

 

 

29 minutes ago, Ne sam Safete said:

Nego, evo jedan za @Marvin posto je novi u madarovom fan klubu :classic_smile:

spacer.png

 

 

Ovo je jedan od njegovih šuteva koji me ubija u pojam. Mislim da mu je ovo prvi put da mu je ušla.

 

Ali igrao je fino, baš fino.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Barkley#34 said:

Isticalo je vreme, nije da je imao puno opcija.

 

Kad jedan igrač 10 puta u toku sezone dodje u situaciju da šutira preko table, onda isključujem ostale faktore, osim da se loži na to :D

Svaki put je to bilo na isteku, ali uradi onaj njegov roling i sam sebe dovede u tu poziciju.

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Ne sam Safete said:

Nego, evo jedan za @Marvin posto je novi u madarovom fan klubu :classic_smile:

spacer.png

 

Ja kod prijatelja u Rovinju i pominje on pre tekme kako bismo mogli na basket. Pa mi priča kako je bio neki teren gde je bila tabla od pleksiglasa (providna) i da nema više tog terena, al' nastavlja o tabli i priča da je ona napravljena takva, providna, da bi igrač koji šutira iza koša mogao da vidi obruč. A ja u fazonu daj šta pričaš, to sigurno nije razlog, a i takvi šutevi se baš retko dešavaju. Kad par sati posle Madar daje koš, a on me samo pogledao. 😄

Naravno, iz drugih razloga je tabla providna. 😄

Hteo bih samo da opljunem našu publiku i da kažem da me je prilično sramota. I to ne samo za ovu utakmicu, već i za tekmu protiv CEDOLI, gde smo se vratili na stare pesme namenjene Brankici, podršci za uhapšene grobare i sl. A to ne peva samo kop, nego većina hale. Čak mi je i Vučiću šećeru počelo ozbiljno parati uši, iako je hala mesto na kom se oduvek tako skandira. Jer, ne znam da li idete na proteste, ali tamo se uzvikuje Vučiću odlazi. Pa se nekad priupitam da li ljudi u hali uopšte žele da Vučić ode ili samo da bude manji peder prema njihovom klubu.

Ja sam i pre produženja ove plejof serije i svih nekošarkaških sranja odlučio da preskočim derbi, a s obzirom da sam imao isplanirano letovanje, nije bilo prostora za kolebanje. Kad gledam na areni, u stvari, i ne bude toliko loše kada smanje zvuk sa tribine. Jer u suprotnom, aj što me nervira taj čitav opus, nego sad još moram prijatelju da citiram šta se peva i da propadam u zemlju.

 

Možda preterujem sve, ali stvarno nemam želuca za sve to. Ajde da se ne zadovoljimo samo time što nećemo ubacivati belu tehniku na teren.

 

Što se tiče košarkaških stvari:

  • deluje mi da mnogo više timski igramo i generalno da više igramo na potez, foru: kao što je ovo Madarovo utrčavanje, Lesorova livada Anđušiću, Anđušićeva dodavanja i sl. Da nije suvi individualizam i građenje mismatch-a. Koji je naravno tu kad god zatreba
  • PPPetrovi poeni, ne znam da li je svih  8 bilo zaredom, ali mislim da je bar 6. Padne mi mrak na oči kad ga vidim da ulazi i čeka izmenu tako što sedi raskrečen i kao se isteže. 😄 Možda i dogura do dvocifrenog broja poena ukupno do kraja serije. I pored toga, krompir što se tiče ostalih statističkih kategorija, ali u tim momentima kada je postizao poene nam je držao glavu iznad vode
  • Anđušićev dribling. 😄 Kakvu lik ima nekontrolu lopte, to nisam video u životu. Sve mislim da će se prevaliti, saplesti, povrediti... Majko moja. Na kraju još i atraktivno ispadne. 😄
  • Lesor se diže, ali jmi e i dalje nekako bojažljiv. Skinuo čovek loptu u napadu i iznosi je van reketa. Gledam je l' to taj isti lik koga gledamo cele sezone. Još je imao jednu situaciju gde nije prvo gledao u koš. Ali generalno fina rola.
  • Naneli vrhunski igra čitavu plejof seriju, sem prve derbi tekme
  • Egzum skrajnut, nekako pročitan, ali zato Madar odlično odrađuje. 20+ minuta gilja. Pogađa kad je bitno. Što se tiče grešaka, mislim da su sve oči uprete u njega i da greške koje napravi budu prilično klinačke.
  • Smajli mi deluje kao da ima prilično snage, nema više onog oslanjanja na kolena posle 2 minuta. Otuda verovatno i kvalitetnija izdanja. I on nas nosio u naletima u obe tekme.
  • Panter već standardno, kao i Zek. Neverovatno kako je Panter racionalizovao igru. Na kraju zabije 20-ak poena, a imaš osećaj kao da je ili malo igrao ili da se malo igra na njega.

Da, zadovoljan sam što smo odbranili domaći teren. I da, neću biti zadovoljan ako propustimo i ovu priliku.

AJMO CRNO-BELI OOOO

Edited by uvrnuto
  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Cooper said:

.af266fea9443ecd0653895592f0a619e.gif

 

Da je Đuša ovde pogodio sebe u nogu i izgubio loptu (što je očekivano u 9 od 10 ovakvih situacija), ne bismo sada pričali o time kako je sve proteklo bez incidenata i ubacivanja stvari na teren.

  • Like 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Cooper said:

Toliko se pisalo o predugačkoj sezoni i pauzama u plej-ofu ABA kad ono Real i Barselona još nisu ni počeli finalnu seriju.

 

Fun fact: Tačno pre godinu dana je @fillam otvorio ovu temu. 

 

Nadam se da, nebitno od krajnih rezultata, imamo kandidate za novu. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...