Shonewizard Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Spoiler Odmah sam pomislio na ovo: Spoiler Moraće neko da plati za one promašaje, prije ili kasnije 🙂 5 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 (edited) Nego, gospodja sinoć prvi put bila na tekmi sa ovoliko ljudi (generalno u životu bila na 2 i po sportska događaja, isto toliko na TVu pogledala). Zaprepašćena intenzitetom navijanja i koliko to TV prenos slabo dočara. I ajde sve to, nego vozimo se kući i ide pitanje "A te sezonske, je l to skupo da kupimo dve sledeće godine?" Bukvalno sam se okrenuo u pogledao da li sam povezao pogrešnu osobu. Edited March 27, 2023 by realno *w 15 4 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 55 minutes ago, realno *w said: ali koja emocija na kraju tekme... neverovatno nešto, naježio sam se... Takodje, ne mogu da vjerujem da ga sve ovo (još uvijek) ovako radi 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 . 7 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 1 minute ago, Ne sam Safete said: Takodje, ne mogu da vjerujem da ga sve ovo (još uvijek) ovako radi To smo baš pričali... 9 EL titula, još 50 drugih trofeja, čovek u ekstazi posle pobede u regularnom delu ABA lige... I onda se to prenese na tribine, neverovatan delirijum je nastao. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 14 minutes ago, realno *w said: Nego, gospodja sinoć prvi put bila na tekmi sa ovoliko ljudi (generalno u životu bila na 2 i po sportska događaja, isto toliko na TVu pogledala). Zaprepašćena intenzitetom navijanja i koliko to TV prenos slabo dočara. I ajde sve to, nego vozimo se kući i ide pitanje "A te sezonske, je l to skupo da kupimo dve sledeće godine?" Bukvalno sam se okrenuo u pogledao da li sam povezao pogrešnu osobu. E... da može to meni da se desi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 17 minutes ago, realno *w said: Nego, gospodja sinoć prvi put bila na tekmi sa ovoliko ljudi (generalno u životu bila na 2 i po sportska događaja, isto toliko na TVu pogledala). Zaprepašćena intenzitetom navijanja i koliko to TV prenos slabo dočara. I ajde sve to, nego vozimo se kući i ide pitanje "A te sezonske, je l to skupo da kupimo dve sledeće godine?" Bukvalno sam se okrenuo u pogledao da li sam povezao pogrešnu osobu. Osecam da ti je odgovor bio: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Dal' sam puno pratio Partizan ovih dana (man at work), ali pojavilo mi se ovo kao predlog. Možda je neko ovo već video? Evo i ovo... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 2 minutes ago, AlexMaxim said: Dal' sam puno pratio Partizan ovih dana (man at work), ali pojavilo mi se ovo kao predlog. Možda je neko ovo već video? Klinac na 1:48 ima bolji pregled igre od Tristana i Smajlija - odma` uvaliti pristupnicu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Nego, gospodja sinoć prvi put bila na tekmi sa ovoliko ljudi (generalno u životu bila na 2 i po sportska događaja, isto toliko na TVu pogledala). Zaprepašćena intenzitetom navijanja i koliko to TV prenos slabo dočara. I ajde sve to, nego vozimo se kući i ide pitanje "A te sezonske, je l to skupo da kupimo dve sledeće godine?" Bukvalno sam se okrenuo u pogledao da li sam povezao pogrešnu osobu.Moja je bila protiv makabija za F4 i sinoć.Pored nje išao je i junior , koji ne želi da gleda utakmicu ukoliko gubimo, čim mu se javi da smo poveli - ostavlja telefon i ruke gore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karr Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Drugari, izvinite na offtopic-u, da li neko zna gdje se može kupiti ova majica u Beogradu? Hvala unaprijed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 1 hour ago, realno *w said: Nego, gospodja sinoć prvi put bila na tekmi sa ovoliko ljudi (generalno u životu bila na 2 i po sportska događaja, isto toliko na TVu pogledala). Zaprepašćena intenzitetom navijanja i koliko to TV prenos slabo dočara. I ajde sve to, nego vozimo se kući i ide pitanje "A te sezonske, je l to skupo da kupimo dve sledeće godine?" Bukvalno sam se okrenuo u pogledao da li sam povezao pogrešnu osobu. Ljubav za sve žene ovog sveta! 🫶 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 1 hour ago, AlexMaxim said: Dal' sam puno pratio Partizan ovih dana (man at work), ali pojavilo mi se ovo kao predlog. Možda je neko ovo već video? Evo i ovo... 1 hour ago, Kronostime said: Klinac na 1:48 ima bolji pregled igre od Tristana i Smajlija - odma` uvaliti pristupnicu. upravo zbog ovoga je smešno što se ložite na kleš, bobmarlija i pojamnemam, recita brate, mi smo seljaci, kao i vi, poštovaće vas ljudi daleko više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 32 minutes ago, uini said: upravo zbog ovoga je smešno što se ložite na kleš, bobmarlija i pojamnemam, recita brate, mi smo seljaci, kao i vi, poštovaće vas ljudi daleko više. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Ko se lozi na Bobmarlija, bre Samo Groove Theory, TLC, 702 i Toni Braxton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Moja gospoja (i kćerka) prvi put ide na utakmicu, a počela je da gleda sa mnom prenose u zadnjih mjesec dana, ne znam da li je kvalifikovana da je vodim. [emoji16]Ćera zadnjih mjesec dana uči pjesme i plaši se hoće li znati svaku koja se bude pjevala. [emoji3590]Rekoh ne brini, pola njih ionako samo arlauče u ritmu. [emoji23] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 2 hours ago, realno *w said: A te sezonske, je l to skupo da kupimo dve sledeće godine? Ne mogu ni da zamislim kakva će biti potražnja dogodine. Naravno, ako ne splasne auforija. Nadam se top8 da garantuje mesto i dogodine u EL. I naravno, da ćemo ga se domoći. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 2 hours ago, Luchifer89 said: Moja je bila protiv makabija za F4 i sinoć. For the love of god, vodi je sad na duplo kolo! 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 19 minutes ago, Son_of_a_gun said: Moja gospoja (i kćerka) prvi put ide na utakmicu, a počela je da gleda sa mnom prenose u zadnjih mjesec dana, ne znam da li je kvalifikovana da je vodim. Ćera zadnjih mjesec dana uči pjesme i plaši se hoće li znati svaku koja se bude pjevala. Rekoh ne brini, pola njih ionako samo arlauče u ritmu. Khm, posto si izBosne - onda cera da uci na izvoru, a ne od ovih ovde pevaljki. Uz malu izmenu teksta bice dovoljno da kop SinkoNaPistolj`s Family zauzme zasluzenu poziciju na tribini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 2 hours ago, realno *w said: Bukvalno sam se okrenuo u pogledao da li sam povezao pogrešnu osobu. S obzirom na to koliko mi je tvoj avatar vec godinama urezan u mozak, zamisljam rascupanog Nikolsona kako se zaprepasceno okrece ka zeni u kolima 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 12 minutes ago, Alex_Serbia said: S obzirom na to koliko mi je tvoj avatar vec godinama urezan u mozak, zamisljam rascupanog Nikolsona kako se zaprepasceno okrece ka zeni u kolima 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted March 27, 2023 Author Share Posted March 27, 2023 Ne znam za igrače, ali meni zvanično nije dovoljno jedno i po noćenje između dve utakmice 😶 1 hour ago, uini said: upravo zbog ovoga je smešno što se ložite na kleš, bobmarlija i pojamnemam, recita brate, mi smo seljaci, kao i vi, poštovaće vas ljudi daleko više. Eeeee, treba vala još dosta da guslamo do toga. (pun intended) 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 (edited) 2 minutes ago, fillam said: 😶 Eeeee, treba vala još dosta da guslamo do toga. (pun intended) ma kakvi, vidis da ste tu ( : cim vas udari na radost, zaboravite na postulate sa murala. Edited March 27, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 4 minutes ago, uini said: ma kakvi, vidis da ste tu ( : cim vas udari na radost, zaboravite na postulate sa murala. Jedno je pesma Hanke Paldum, perfektno izvedena, a sasvim drugo je skrnavljenje iste od strane Cvetke_zanovetke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts