Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
13 minutes ago, Perkos2 said:

Pa dobijaju svakodnevno otkaze i doktori, profesori, inžinjeri. Čak se i sveštenici smenjuju ako nisu na "liniji". Ja ne znam gde vi ljudi živite pa vam je sad kad je Edin došao na red za otkaz odjednom to čudno i ne dopada vam se. Arena je zna se čija prćija, svaka sradnja da njima je pristanak na zlo i na njihova pravila. Niste valjda verovali da je Edin ili bilo koji drugi sportski novinar iznad toga.

I šta onda, da ćutimo jer eto postalo je "normalno"?

Komentarišemo godinama mnogo neozbiljnije stvari od ovih, pa naravno da ćemo i ovo. Forum je. Čuđenje je mnogo manje bitan faktor, čak bih rekao i da uopšte nije preovlađujući kad se glave ohlade. Srećom, čitajući forum i gornje teme, deluje mi da mnogi ne ostanu samo na komentarisanju po forumu. 

Čitam neke ultrasumnjive tviter profile koji poslednjih godina, a meseci intenzino, na sranja imaju vonabi anestezirajući odgovor "šta se čudite". To ne bi smelo i na ovom forumu da se primi.

Edited by MilošVB
  • Like 1
Posted
On 2/6/2026 at 12:44 PM, JPM said:

Išla je priča da je Kole Zvezdaš a Edin Partizanovac. Za Edina ne znam, za Koleta znam, lično sam ga pitao na aerodromu prošlog leta. Ali to u principu nema nikakve veze. Jasno je zašto je Edin otpisan.

Tek prošle godine.. Pa Kole ti je old school zvezdaš, počeo na sos kanalu pre 30 godina otprilike, on Zvezdu, Tegi Partizan..

Ja kao zaluđenik čekao tamo 23:30h ili tako nešto kada kreće snimak Sos kamerom drugog poluvremena Zvezdine utakmice uz Koletov komentar..

• Like 1
Posted
2 hours ago, GameChanger said:

Po kodeksu novinarstva novinar ima pravo da u drugim medijima iznosi stavove koji nisu u suglasju sa uredjivackom politikom njegovog medija.

Jedini ban koji sam dobio za 3 godine ovde je jer sam rekao na sta mi lici Edinovo komentarisanje u odredjenim situacijama, ali ovde je rec o odbrani polumrtve profesije i o jednoj frankestajn nekrofilskoj medijskoj kuci.

Nemam ja ništa protiv da se ljudi iz te profesije udruže i dignu glas protiv tih frankeštajn medija. Ali znamo dobro i ja i ti da od togs nema ništa, uostalom ni sam Edin ne bi niti je skakp u zaštitu nekih novinara kad su gubili posao. 

• Like 1