Zvezdinho Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Nista mu ne fali. Jos Kuzmanovica sklonili i odmah se vide rezultati i na terenu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Sad mi krivo sto nije tu Kuzmanovic, da vidim koliko bi djubre bio i u ovakvoj utakmici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Jos da je Tomic zavrsio Simonovica mesto Derika... ihhh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 kovacic ispade mladen delic licno za pljavusu i mali faul 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Kovacic djeluje kao najbolji komentator svih vremena nakon dvojca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Ko bi rekao da će Ilija "la bomba" Kovačić u jednom momentu biti mesija srpskog komentarisanja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Živim u Beogradu, navijam za Zvezdu, sve utakmice kad je Zvezda domaćin gledam u hali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Gde su nam Plavi i Kuzma? Lose podnose kritike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 4 minutes ago, Del Piero said: Gde su nam Plavi i Kuzma? Lose podnose kritike? Imali su svoj stručni komentar po završetku utakmice, al nešto kiselo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 (edited) Kovačić je beše šef ovim komentatorima na SK? Možda mu je dopizdilo više da baljezgaju Nisam ga slušao jbg, gledao stream sa onim hrvatom što je 100% pre košarke prenosio šah pa mora da menja kolegu što otišao na bolovanje. Edited October 31, 2019 by Knipex slovo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 12 hours ago, Knipex said: gledao stream sa onim hrvatom što je 100% pre košarke prenosio šah pa mora da menja kolegu što otišao na bolovanje. Brate, ima ih dvojica, ja gledao kad su obojica bili protiv fenera. Simultani prenos sahrane, medjusobno komentarišu da li svak svoju sahranu ili onoga pored sebe. gde ih iskopaše lebe mekani. A ovaj "naš" od sinoč izgleda i ne prati basket, pa mlati u prenosu, ko FC3 rukicama kad se zaglavi u bloku. budi Bob s nama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 SK prenosi i kinesku CBA ligu, upravo na SK3 ide prenos Guandong-Liaoning... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Ilija je iritantan i nije nesto strucan,ali sam uvek imao guilty pleasure kad se prodere "Siimooonooovic" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 On 10/31/2019 at 8:37 AM, Marvin said: Jao ljudi neka me nesreća naterala da pratim tekmu na hrvatskom SK. Daću par primera: - Na ekranu prikazan Tomas, komentator kaže Volden, onda ćuti 20 sekundi pa doda uopšte nije u sastavu - I već treći faul Mozlija. Bio tek prvi, grafika upravo pokazuje. - Veoma loš šut Birčevića. Birča na klupi, Jankela ispalio dugu dvojku. Jedva sam dočekao da se prestrimuju na naše. Ali kad je komentarisao Pejnersa i Arta kako ne igraju, pa kao, e da su ti igrači u Ciboni ili Zadru... 😄 Krenuo da nabraja ko je dao koliko poena, Tomas x, NN y, Volden... 20s posle... Volden nije u sastavu. Kao puškom da su ga naterali da prenosi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Meni se zapravo svidja taj Ilijin hajp i kapiram ljude kojima smeta i njegov stil i njegova boja glasa, ali meni nikad ni jedno ni drugo nije bilo problematicno. A njegovi "Simonovic" krici su vec sad antalogijski. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Dvojica najboljih su Plavšić i Ilija, svako iz drugačijih razloga.Darko zbog momenata kada je inspirisan, kada je dobro raspoložen, obično nakon nekog dobrog poteza ima komentar koji je nesvakidašnji, s jedne strane nekonvencionalno duhovit, s druge strane izuzetno afirmativan.Ilija, zato što pre svega voli ovu igru, takođe kada je dobra utakmica koju prenosi unosi strast u prenos, i ti momenti postanu antologijski baš kao čuveno Siiiiiiimonović.Ostali su manje više bezlični, dosadni i vrlo lako zaboravljivi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Kako ijedan od njih dvojice moze biti bolji od Srdjana? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Srđan je suviše pristrasan i blago je reći dosadan. Nema ničeg što je karakteristično i zanimljivo vezano za njega, što ga odvaja od drugih. Vrhunac kreativnosti mu je " hladan kao druga strana jastuka". Ma idi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Realno, Denda je zanimljiviji od svih pobrojanih.Totalno je nepredvidiv and he loves this game! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 2 hours ago, Marvin said: Kako ijedan od njih dvojice moze biti bolji od Srdjana? Srdjan ima jednu veliku manu, a to je da je pola covek a pola "Univerzitet nort kerolajna..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Srdjan ima jednu veliku manu, a to je da je pola covek a pola "Univerzitet nort kerolajna..." Half man, half NC, half kkP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 😄 Jeste pristrasan, a ponekad i ugnjavi nepotrebnim informacijama. Moje neko rangiranje bi bilo: 1. nivo: Edin, Srđan (blaga prednost Edinu) 2. nivo: Plavšić, Ivan 3. nivo: Kole, Ilija, Šarenac 4. nivo: Denda 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 40 minutes ago, Marvin said: 😄 Jeste pristrasan, a ponekad i ugnjavi nepotrebnim informacijama. Moje neko rangiranje bi bilo: 1. nivo: Edin, Srđan (blaga prednost Edinu) 2. nivo: Plavšić, Ivan 3. nivo: Kole, Ilija, Šarenac 4. nivo: Denda 🙂 Tadija pokraden, on je barem 2. nivo! 3 minutes ago, Zvezdinho said: Možda smo malo i pregnjavili ali išla je priča. Pritom ja pletem jezikom u barem pet situacija jer sam radio pod temperaturom, sjebala me ona liturgija juče pa after...mada mislim da je OK. Voleo bih da se redovnije bavimo ovim current events stvarima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 (edited) Pecednice DSS-a kad ces da pozoves onog lika iz Pazove sto se ukljucuje kod Tegija i jednom je gostovao Moze i cuvenog urednika fan stranice Mikana Grusanovica. Edited November 1, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts