realno *w Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 (edited) A između ovoga odigrao 828 NBA tekmi sa prosečno 26 minuta... Jbg, neki igrači su jednostavno "built different" što bi rekli mladi. Edited August 15, 2023 by realno *w 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 2 hours ago, realno *w said: Jonas Mijenjao bih konjušara glat za Jonasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Otpade i Porzingis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Nigerija posle 16 godina bez OI. Na pretkvalifikacionom turniru na kom su bili domaćini i veliki favoriti protiv Senegala a pogotovo Malija, doživeli su oba poraza i tako ostali bez mogućnosti za kvalifikaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 nije nikad imao ugovornu godinu u zivotu, bole ga pajaJonas sa realnih 2.11 ima raspon od 2.29...verovatno u tom segmentu nema ravnog medj bledolikim centrima.Garnet sa alien frejmom i istom visinom ima 2.26 wingspan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Јел има неки линк за Аустралија Бразил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Konačnih 12 za CG: Nikola Ivanovic Kendrick Perry Igor Drobnjak Petar Popovic Vladimir Mihailovic Andrija Slavkovic Dino Radoncic Aleksa Ilic Nemanja Radovic Marko Simonovic Nikola Vucevic Bojan Dubljevic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) Murray out. Edit: sad skontao da je neko već objavio ovdje. Edited August 16, 2023 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Nebitan je Marej kad je tu Šajo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) jbt trebalo mi je trista godine na forumu da skontam da MrTrojniDvojcekTM i MrTwister nisu ista osoba Edited August 16, 2023 by Marvin 1 1 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 U sustini, ako je moralo da se otpada, drago mi je da su top igraci nama otkazali odmah. Nego da otkazu kao Marej sad. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Argentina izgubila od Bahama 101-89 u kvalifikacijama za OI. Reko sta je ovo, udjem na boxscore na Argentince prvo, ne igraju Laprovitola i Bolmaro al tu su Kampaco, Vildoza, Dek, Brusino, Delfino itd. reko sta im bi da izgube od Bahama... Udjem na boxscore Bahama kad za njih igraju Badi Hild, Deandre Ejton i Erik Gordon. 😱 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 6 minutes ago, Brat od Korneta said: Argentina izgubila od Bahama 101-89 u kvalifikacijama za OI. Reko sta je ovo, udjem na boxscore na Argentince prvo, ne igraju Laprovitola i Bolmaro al tu su Kampaco, Vildoza, Dek, Brusino, Delfino itd. reko sta im bi da izgube od Bahama... Udjem na boxscore Bahama kad za njih igraju Badi Hild, Deandre Ejton i Erik Gordon. 😱 Nama to govori da budemo oprezni sa Dominikanskom Republikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 20 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Nama to govori da budemo oprezni sa Dominikanskom Republikom. Bahami su ipak solidno jaci jer imaju cak trojicu dvocifrenih Nba igraca od cega su dvojica blize 20 poena po mecu nego 10. Dominakana ima Taunsa iz te kategorije i to je to. Duarte u Indiani imao 7-8ppg, sad je presao u Sakramento. Svakako ozbiljan igrac. Horford im ne igra. Imaju Delgada iz Karsijake kog sam gledao 2 puta i bas mi se dopao, mislim da moze u El bek ap centar da bude komotno. Sad je presao kod Alimpijevica u Besiktas. Imaju i Montera, bek iz spanske lige koji je bio jedan od najboljih skorera lige. Imaju i Feliza koji je plej u Huventudu solidan igrac i nista vise od toga. I imaju Lestera mladog beka koji je uglavnom grejao klupu u Golden Stejtu ove sezone i uglavnom igrao G ligu. Kacio sam ga kod nas na temi kad i Nba dostupne opcije na sg. Svakako nisu za potecinjavnje jer imaju 2 Nba igraca od cega je jedan top zatim jednog iz G lige, 2 iz Evrokupa i jednog kao najboljeg strelca ACB lige, al je kratka rotacija kvalitetnih igraca da bi nam parirali ozbiljnije. Bukvalno imaju 6-7 igraca. Jaci su od Porto Rika i Kine znacajno to je sigurno ali smo ipak mi solidno jaci na papiru sveukupno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Duarte ne igra. Dominikanci su izgubili od Portorika prijateljsku, samo je pitanje u kom sastavu su igrali. KAT gotovo sigurno nije igrao, a verovatno i jos neki posto je Portoriko bas tanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Dosta atraktivnih poteza na utakmici. Okrugli Gordon sad da dođe u EL bio bi najbolji igrač. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Gordon igrao za SAD '10 na SP, al' ko se toga seca, davno bilo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Ja nemam pojma ni na koju foru on igra za Bahame, čovek rođen u Indijani i ceo život do NBA proveo tu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Mama mu je s Bahama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja nemam pojma ni na koju foru on igra za Bahame, čovek rođen u Indijani i ceo život do NBA proveo tu. Pa to ti je kao da si napisao na koju foru Lorenzo igra za Spaniju. Ali da, majka mu je sa Bahama, pa otud njegova zelja da igra za njih. Sto se tice pravnih stvari, FIBA ima pravilo da ne moze da se menja reprezentacija, ali isto tako i izuzetak od pravila koji manje vise potpada pod njihovu slobodnu procenu, pa je samim tim i pravilo sprdnja, kao i cela FIBA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Ma ok, oko FIBE sve jasno, smejurija od organizacije. Znam da su Ayton i Hield stvarno sa Bahama, a onda se Gordon očito vodi kao taj jedan naturalizovani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Evo statistike: https://www.fiba.basketball/opqt/argentina/2023/game/1308/Bahamas-Argentina/#tab=boxscore Šteta što ove male reprezentacije ne mogu nikad da okupe sve najbolje što imaju, ima tu materijala za neki solidan plasman na SP, pogotovo ako žrijeb posluži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 (edited) Gabi Dek posle onako nezgodne povrede pocetkom maja igra za reprezentaciju sredinom avgusta. Karlos Delfino puni 41. godinu za koji dan. Apsolutni kraljevi. Steta sto nemaju cestitog visokog igraca godinama. Edited August 17, 2023 by Geronimo Slova, nepismen... 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts