Chaos Is Me Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Kakva će tu Muta Nikolić odbrana da radi kod svakog protivnika, svi u reket i ni makac izvan 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Dobro tu je Kalates radi spejsinga 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Luka Doncic ce igrati za Sloveniju i ovo leto.Kapa dole momcino 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Eurohoops navodi da se za odlučujući meč Slovenije protiv Hrvata vraća Goran Dragić i da definitivno ide u reprezentativnu penziju posle toga. 6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 On 5/26/2022 at 12:54 PM, Drug Crni said: Grcka na Eurobasketu: braca Antentokounmpo + ostali 3 brata antetokounmpo, Dorsi, Auguste,naz mitrou long, braca Kalaitzakis, Slukas, Nik Kalates ozbiljnoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 Od svih njih samo Slukas i Kalaicakis cistokrvni Grci 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 On 5/26/2022 at 12:54 PM, Drug Crni said: Grcka na Eurobasketu: braca Antentokounmpo + ostali Tu je samo Giannis ispred ostalih (mada se i on slabo pokazao u FIBA kosarci), Thanasis mi svakao ne bi igrao ispred nekog Papapetrua ili Papanicoalaoua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 dončić igra kvalifikacije za svetsko pa onda evropsko / turnir. samo hoću da kažem da se sve može kad se hoće https://nova.rs/sport/kosarka/doncic-predvodi-sloveniju-u-kvalifikacijama-za-svetsko-prvenstvo/ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Svaka čast Luki. Ali kako je to izvodljivo kada NBA postavlja ograničenja, ono dvajes'i kusur dana. Sad mi ništa nije jasno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Mogu da ga uhvate za poli parizer ako on ima želju da igra. Kod Luke je stvar jasna, on je takmičar i ima MJ patentiranu želju za pobedom, za nadigravanjem i čovek prosto voli da igra košarku. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Luka je carina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Znaci, ta ogranicenja su u stvari samo dobar izgovor ovima nasima koji to nemaju (poli parizer 🙂 ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Pa nije svako u istoj poziciji ali ovi pravi superstarovi (kao što su npr Luka i Jokić) mogu šta hoće, to je njima njina borba dala. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Nakon ovog izbora Banchera kao prvog pika, nešto razbijam rostere po glavi i čini mi se da Nemci i Italijani nikada nisu imali veću širinu, a pošto su domaćini očekujem odazivanje svih igrača Italijani: Pajola, Menion, Belineli, Fontekio, Galo, Datome, Bankero, Meli, Polonara Nemci: Lo, Schroder, braća Wagner, Kleber, Theis, Hartenstein, Plajs, Bartel, da Silva, Vojtman Zapravo Nemci imaju sigurno najjaču rotaciju na unutrašnjim pozicijama kad ovako pogledam. Po svim najavama očekuje nas odlično EP, samo Španci deluju slabiji nego inače ali naravno da ne bih smeo da se kladim protiv njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) Mislim da se Belineli oprostio, mozda i jos neko od Italijana, ali svakako da imaju i jedni i drugi dosta jaci roster nego inace ili je to mozda posle EP a nisam pazljivo citao? Edited June 24, 2022 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Ja znam za Heketa da se oprostio, umesto koga očekujem drugog naturalizovanog igrača ako se Bankero ne vodi kao takav. Za Belinelija nisam video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 51 minutes ago, Manu said: Nakon ovog izbora Banchera kao prvog pika, nešto razbijam rostere po glavi i čini mi se da Nemci i Italijani nikada nisu imali veću širinu, a pošto su domaćini očekujem odazivanje svih igrača Italijani: Pajola, Menion, Belineli, Fontekio, Galo, Datome, Bankero, Meli, Polonara Nemci: Lo, Schroder, braća Wagner, Kleber, Theis, Hartenstein, Plajs, Bartel, da Silva, Vojtman Zapravo Nemci imaju sigurno najjaču rotaciju na unutrašnjim pozicijama kad ovako pogledam. Po svim najavama očekuje nas odlično EP, samo Španci deluju slabiji nego inače ali naravno da ne bih smeo da se kladim protiv njih. Španci imaju opasne bekove ,uz bracu Hernangomez,opasni ce biti na EP Link to comment Share on other sites More sharing options...
8thWonder Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Banchero se vodi kao naturalizovan, ali svakako nece igrati ovo EP. Italijani pokusavaju da na to mesto registruju onog Di Vincenza (ex Bucks). Belineli se povukao, tu su jos Tonut, Spissu, Della Valle, i imali su jos dva italijana na draftu, ali o njima ne znam mnogo. Nemcima ako se vecina tih igraca odazove, imali bi bas jak sastav. Plajs ne igra za nemce vec jako dugo, mislim da na njega i ne racunaju. Zipser se vraca polako, mozda i on bude u konkurenciji. Giffey iz Zalgirisa je isto nemac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Bice zanimljivo prvenstvo, pre svega jer ce igrati Luka, Jokic i Janis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) A Turska? Sengun, Osman, Korkmaz, Jurtseven. 4 nba igraca plus Larkin plus nekoliko solidnih Turaka plus trener aktuelni sampion Evrolige. Mogu oni "ispod radara" itekako daleko da doguraju ako im se posloze kockice i ako im svi budu bili na raspolaganju. Edited June 24, 2022 by 1945 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Tu će utakmica u grupi između Turske i Španije, odnosno za pobednika grupe A maltene odlučivati ko će od te dve ekipe u polufinale. Drugim rečima, Špancima naklonjen žreb :surprised face: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) Turska ima dve medalje, obe osvojene kad se igralo kod njih, znamo kako. Nista od njih kao i uvek, bili su i jaci. Edited June 24, 2022 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 SK-6 20:30 Košarka - Prijateljska utakmica (M): Italy - Slovenia DIREKTNO ako nekog zanima ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Može li link Jebo ih sk 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Slovenci razbili Italijane 90-71 i to su pustili gas u zadnjoj (bilo je 30 razlike) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts